Aktiviteter i Houston

Oplevelser, seværdigheder og ture
Houston som viser en park

Oplevelser i Houston

Houston er USA’s fjerdestørste by og byder på et utal af oplevelser og attraktioner for den nysgerrige besøgende. Spis fantastisk mad, nyd en øl på en af de mange pubber, deltag i nattelivet og se kunst og kunstværker i verdensklasse, når du besøger Houston. En af de største attraktioner i Houston er Space Center Houston, men byen har meget at byde på i form af museer, forlystelsesparker, shopping, natteliv, gode restauranter og naturligvis meget mere.

På Space Center Houston kan du få et indblik i amerikansk luftfartshistorie. Besøg blandt andet Starship Gallery, hvor du kan se mange genstande, der har været i rummet og har noget med rumfart at gøre – blandt andet kommandomodulet på Apollo 17. I Skylab Trainer Module kan du se, hvor astronauterne trænede til de første missioner i rummet, og i Feel of Space kan du mærke, hvordan det er at være vægtløs.

Kom omkring, og se byens attraktioner

Tag en tur med hop-på-hop-af-busserne, der tager dig med rundt til nogle af de attraktioner og aktiviteter i Houston, som er byens kendetegn. Du kan benytte busserne efter behov, og på turen danner du dig et indtryk af, hvor du senere finder de seværdigheder, du gerne vil opleve. Med et CityPASS kan du besøge fem attraktioner i Houston til nedsat pris og springe køerne over til billetsalget. Du kan komme rundt i Houston med MetroRail, der sammen med busser er byens offentlige transportsystem.

Oplevelser i Houston – kultur for alle pengene

I Museum District finder du mange af Houstons spændende museer samlet. Nyd en udstilling i Museum of Fine Arts, bliv chokeret over de mange fakta om jødeforfølgelserne i Holocaust Museum, og bliv klogere på spændende problemstillinger i Houston Museum of African American Culture.

I Theatre District ligger teatrene nærmest side om side og frister med skuespil, ballet, shows, opera og koncerter. Vil du opleve stor kunst og fantastiske kunstnere, kan du bestille billet til en af aftenens forestillinger. Omkring Market Square Park finder du Historic District, hvor du finder historiske bygninger, fra før der blev bygget højhuse i Houston. Her er der gode forretninger, spændende huse, gode pubber og fine caféer.

Motion og sightseeing – en god kombination

Trænger du til at se lidt grønt, til en løbetur eller en picnic, skulle du tage en tur til Buffalo Bayou, der er en park omkring floden af samme navn. Her kan du få frisk luft og deltage i aktiviteter som at sejle i kano eller kajak, køre på cykel, jogge og skate i skaterparken. Du kan tage en guidet cykeltur gennem byen med for eksempel Bajou City Bike Tours, der tilbyder tretimers ture og leverer både cykler og cykelhjelme til deltagerne. Du kan også komme på en spændende rundvisning med segway med Nation Segway Tours. På to ben og hjul kommer du forbi flere kendte bygninger, ikoniske skyskrabere og til steder, du måske ikke lige finder på dine egne ture gennem byen.


Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.Populære steder at besøge

Områder i Houston

Byer i nærheden af Houston