Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Houston

Se alle 1 aktiviteter i Houston

Oplevelser i Houston

Houston er USA’s fjerdestørste by og byder på et utal af oplevelser og attraktioner for den nysgerrige besøgende. Spis fantastisk mad nyd en øl på en af de mange pubber deltag i nattelivet og se kunst og kunstværker i verdensklasse når du besøger Houston. En af de største attraktioner i Houston er Space Center Houston

men byen har meget at byde på i form af museer forlystelsesparker shopping natteliv gode restauranter og naturligvis meget mere.

På Space Center Houston kan du få et indblik i amerikansk luftfartshistorie. Besøg blandt andet Starship Gallery hvor du kan se mange genstande der har været i rummet og har noget med rumfart at gøre – blandt andet kommandomodulet på Apollo 17. I Skylab Trainer Module kan du se hvor astronauterne trænede til de første missioner i rummet og i Feel of Space kan du mærke hvordan det er at være vægtløs.

Kom omkring og se byens attraktioner

Tag en tur med hop-på-hop-af-busserne der tager dig med rundt til nogle af de attraktioner og aktiviteter i Houston som er byens kendetegn. Du kan benytte busserne efter behov og på turen danner du dig et indtryk af hvor du senere finder de seværdigheder du gerne vil opleve. Med et CityPASS kan du besøge fem attraktioner i Houston til nedsat pris og springe køerne over til billetsalget. Du kan komme rundt i Houston med MetroRail der sammen med busser er byens offentlige transportsystem.

Oplevelser i Houston – kultur for alle pengene

I Museum District finder du mange af Houstons spændende museer samlet. Nyd en udstilling i Museum of Fine Arts bliv chokeret over de mange fakta om jødeforfølgelserne i Holocaust Museum og bliv klogere på spændende problemstillinger i Houston Museum of African American Culture.

I Theatre District ligger teatrene nærmest side om side og frister med skuespil ballet shows opera og koncerter. Vil du opleve stor kunst og fantastiske kunstnere kan du bestille billet til en af aftenens forestillinger. Omkring Market Square Park finder du Historic District hvor du finder historiske bygninger fra før der blev bygget højhuse i Houston. Her er der gode forretninger spændende huse gode pubber og fine caféer.

Motion og sightseeing – en god kombination

Trænger du til at se lidt grønt til en løbetur eller en picnic skulle du tage en tur til Buffalo Bayou der er en park omkring floden af samme navn. Her kan du få frisk luft og deltage i aktiviteter som at sejle i kano eller kajak køre på cykel jogge og skate i skaterparken. Du kan tage en guidet cykeltur gennem byen med for eksempel Bajou City Bike Tours der tilbyder tretimers ture og leverer både cykler og cykelhjelme til deltagerne. Du kan også komme på en spændende rundvisning med segway med Nation Segway Tours. På to ben og hjul kommer du forbi flere kendte bygninger ikoniske skyskrabere og til steder du måske ikke lige finder på dine egne ture gennem byen.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Houston

Houston Centrum

Der er masser at udforske i Houston Centrum, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sin gode livemusik. Du kan besøge populære seværdigheder som Downtown Aquarium og Discovery Green, ligesom du kan hoppe på metroen fra Central LRT-Station Main eller Theater District LRT-Station for at se mere af byen.

TeaterSportArkitektur

The Galleria

Et af højdepunkterne i The Galleria er de populære butikker. Mens du er i området, skal du næsten lægge vejen forbi Westheimer Rd og Williams Tower.

ArkitekturKulturel aktivitetSkyskraber

Texas Medical Center

Der er masser at tage sig til i Texas Medical Center, som byder på restauranter, museer og muligheder for shopping. Seværdigheder som Houston Maritime Museum tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra TMC Transit Center LRT-Station eller Dryden/TMC LRT-Station for at se mere af byen.

Fisk og skaldyrSportShopping

Memorial

Memorial er kendt for sine mange spisemuligheder, men du kan også med fordel planlægge et besøg til Memorial City Mall og City Center, når du er i byen.

ShoppingFisk og skaldyrFamilievenligt

Fairbanks

Rejsende fremhæver blandt andet shoppingmulighederne og restauranterne i Fairbanks. Læg også vejen forbi Karbach Brewing eller Delmar Stadium, når du udforsker området.

ShoppingFisk og skaldyrFamilievenligt

Houston Museum District

Der er masser at udforske i Houston Museum District, som er kendt for sine mange spisemuligheder og sine interessante museer. Blandt de mest populære seværdigheder er Houston Natural Science Museum og Houston Zoo, og du kan tage metroen fra Museum District Station eller Hermann Park/Rice U LRT-Station for at se mere af byen.

ZooUniversitetFisk og skaldyr