Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Helsinki

Se alle 3 aktiviteter i Helsinki

Historiske seværdigheder, natur, kultur og shopping – oplev de mange attraktioner i Helsinki

Finland bliver en stadig mere populær feriedestination og det er let at forstå hvorfor. Du finder både fantastisk arkitektur historiske seværdigheder flot natur og spændende aktiviteter i Helsinki – en helt igennem kosmopolitisk by

der charmerer de besøgende med flotte gamle bygninger og seværdigheder der ligger side om side med moderne kunst og design.

Tag på byferie hos vores nordiske nabo hvor du kan tage på både shopping og sightseeing og få enestående naturoplevelser. Find dit perfekte hotel i Helsinki i dag.

Oplevelser i Helsinki med smuk natur

Du er ikke langt fra naturen i Helsinki hvor en sejltur på floden er en skøn måde at se byen på. Tag på en sejltur på de flotte kanaler og se seværdighederne fra vandsiden. Du får udleveret en audioguide hvor du kan lytte til de interessante oplysninger om de attraktioner i Helsinki du sejler forbi. Udenfor byen ligger der flere naturparker hvor du kan tage vandreskoene på og tage med på en dagstur og komme helt tæt på den finske natur. Helsinki er et besøg værd hele året hvor vinteren byder på sjove aktiviteter i naturen mens du om sommeren kan se byen glitre i sollyset samtidig med at du hviler benene i en af byens parker.

Har du børnene med på byferie vil de sætte pris på Helsinki Zoo eller nogle af byens forlystelsesparker. Der findes oplevelser i Helsinki for enhver smag og enhver aldersgruppe.

Sightseeing og attraktioner i Helsinki

De fleste forbløffes over antallet af flotte bygninger og spændende seværdigheder i denne historiske hovedstad. På en guidet sightseeingtur rundt i byen kan du lære mere om Rådhuset Præsidentpaladset Parlamentet Operahuset samt kirker og monumenter med mere. Du kan få billetter til hop-på-hop-af-busserne på både 24 og 48 timer så der er rig mulighed for at se alle seværdigheder. Hop af bussen hvis der er noget du gerne vil se lidt nærmere på og tag turen i dit helt eget tempo. Du kan også få en kombinationsbillet der giver adgang til både bussen og en tur med båd på kanalerne.

Med Helsinki Card får du gratis adgang til en sightseeingtur gratis offentlig transport rundt i byen gratis adgang til flere museer samt rabatter på forskellige restauranter og i flere butikker så besøger du Helsinki i et par dage eller mere er kortet en god investering.

Shopping og museumsbesøg i den flotte finske hovedstad

Et Helsinki Card er en god idé hvis du er i Helsinki på shoppetur. Hvorfor ikke skippe gågaderne i Danmark til fordel for en spændende shoppeweekend mod nord. Oplev byens fantastiske butikker hvor alle kan gøre et godt køb samt se det design byen er kendt for verden over.

Kortet giver også adgang til rabat på besøg i sauna så du kan prøve denne finske tradition under dit besøg og det er også værd at undersøge om der skulle være en koncert på de datoer du er i byen da kortet også giver rabat på flere af den type arrangementer. De museer hvor du har gratis adgang omfatter Nationalmuseet Det naturhistoriske museum og en lang række forskellige kunstmuseer.

Kort

Discover neighborhoods in Helsinki

Helsinki Centrum

Der er masser at udforske i Helsinki Centrum, som byder på museer og livemusik. Populære seværdigheder som Helsinki Cathedral og Stockmann tiltrækker mange rejsende, og du kan tage metroen fra Vironkatu Sporvognsstation eller Hallituskatu Sporvognsstation for at se mere af byen.

TeatreFestivallerØer

Kamppi

Midt i Helsinkis centrale bydel Kamppi finder du en lang række interessante kunstmuseer, imponerende bygninger og Finlands mest kendte stormagasin.

BusinessShoppingMiddag

Eteläinen Distrikt

Besøg Stockmann, og nyd godt af de interessante museer under dit ophold i Eteläinen Distrikt. Hvis du vil se mere af byen, kan du hoppe på metroen fra Peramiehenkatu Sporvognsstation eller Telakkakatu Sporvognsstation.

FærgeTeatreØer

Katajanokka

I denne bydel, som er beliggende på en lille ø, giver det store SkyWheel dig den perfekte udsigt, hvorfra du kan beundre arkitektur i jugendstil fra starten af det 20. århundrede.

BusinessShoppingMiddag

Keskinen Distrikt

Keskinen Distrikt er populær på grund af sine kirker og sin livemusik. Hvis du håber på lidt sightseeing, er Hartwall-arenaen og Linnanmaki Amusement Park gode muligheder, og du kan tage metroen fra Paavalin Kirkko Sporvognsstation eller Makelanrinne Sporvognsstation for at komme rundt.

KulturKirkerKatedraler

Kallio

Du kan nyde godt af shoppingmulighederne under dit ophold i Kallio. Hakaniemi Markedsplads er en populær seværdighed, og du kan komme rundt i byen fra Kaenkuja Station eller Haapaniemi Sporvognsstation for at se mere.

BusinessRomantiskKultur