Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Helsinki

Se alle 5 aktiviteter i Helsinki

Historiske seværdigheder, natur, kultur og shopping – oplev de mange attraktioner i Helsinki

Finland bliver en stadig mere populær feriedestination, og det er let at forstå hvorfor. Du finder både fantastisk arkitektur, historiske seværdigheder, flot natur og spændende aktiviteter i Helsinki – en helt igennem kosmopolitisk by, der charmerer de besøgende med flotte gamle bygninger og seværdigheder, der ligger side om side med moderne kunst og design.

Tag på byferie hos vores nordiske nabo, hvor du kan tage på både shopping og sightseeing og få enestående naturoplevelser. Find dit perfekte hotel i Helsinki i dag.

Oplevelser i Helsinki med smuk natur

Du er ikke langt fra naturen i Helsinki, hvor en sejltur på floden er en skøn måde at se byen på. Tag på en sejltur på de flotte kanaler, og se seværdighederne fra vandsiden. Du får udleveret en audioguide, hvor du kan lytte til de interessante oplysninger om de attraktioner i Helsinki, du sejler forbi. Udenfor byen ligger der flere naturparker, hvor du kan tage vandreskoene på og tage med på en dagstur og komme helt tæt på den finske natur. Helsinki er et besøg værd hele året, hvor vinteren byder på sjove aktiviteter i naturen, mens du om sommeren kan se byen glitre i sollyset, samtidig med at du hviler benene i en af byens parker.

Har du børnene med på byferie, vil de sætte pris på Helsinki Zoo eller nogle af byens forlystelsesparker. Der findes oplevelser i Helsinki for enhver smag og enhver aldersgruppe.

Sightseeing og attraktioner i Helsinki

De fleste forbløffes over antallet af flotte bygninger og spændende seværdigheder i denne historiske hovedstad. På en guidet sightseeingtur rundt i byen kan du lære mere om Rådhuset, Præsidentpaladset, Parlamentet, Operahuset samt kirker og monumenter med mere. Du kan få billetter til hop-på-hop-af-busserne på både 24 og 48 timer, så der er rig mulighed for at se alle seværdigheder. Hop af bussen, hvis der er noget, du gerne vil se lidt nærmere på, og tag turen i dit helt eget tempo. Du kan også få en kombinationsbillet, der giver adgang til både bussen og en tur med båd på kanalerne.

Med Helsinki Card får du gratis adgang til en sightseeingtur, gratis offentlig transport rundt i byen, gratis adgang til flere museer samt rabatter på forskellige restauranter og i flere butikker, så besøger du Helsinki i et par dage eller mere, er kortet en god investering.

Shopping og museumsbesøg i den flotte, finske hovedstad

Et Helsinki Card er en god idé, hvis du er i Helsinki på shoppetur. Hvorfor ikke skippe gågaderne i Danmark til fordel for en spændende shoppeweekend mod nord. Oplev byens fantastiske butikker, hvor alle kan gøre et godt køb, samt se det design byen er kendt for verden over.

Kortet giver også adgang til rabat på besøg i sauna, så du kan prøve denne finske tradition under dit besøg, og det er også værd at undersøge, om der skulle være en koncert på de datoer, du er i byen, da kortet også giver rabat på flere af den type arrangementer. De museer, hvor du har gratis adgang omfatter Nationalmuseet, Det naturhistoriske museum og en lang række forskellige kunstmuseer.