Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Bruges

Se alle 3 aktiviteter i Bruges

Bruges-aktiviteter

Lad Expedia hjælpe dig med at opleve de bedste aktiviteter Bruges har at tilbyde! Hvis du planlægger en rejse til Bruges kan vi give dig en liste over de mest populære attraktioner samt hjælpe dig med at finde oplevelser du ikke vil gå glip af. Uanset om du rejser til Bruges med din familie planlægger et romantisk ophold med din udkårne eller er på forretningsrejse

gør vi det nemt for dig at planlægge en uforglemmelig rejse hvor der ikke mangler noget.

Spændende oplevelser og aktiviteter i Bruges

Hvis du planlægger en tur til Bruges hvorfor så ikke læse vores hjælpsomme guides om hvad du bør se og opleve i området? Du kan søge blandt aktiviteter få tips til de mest populære udflugtsmål og få hjælp med planlægge din rejse ned til mindste detalje. Expedia gør det nemt for dig at besøge alle de berømte seværdigheder i Bruges.

At lede efter aktiviteter i Bruges kan være tidskrævende så lad os hjælpe dig med at planlægge din ferie. Hvad end du søger en aktiv ferie i det fri vil smage på Brugess lokale specialiteter eller dykke ned i lokalområdets sprudlende kultur kan vores guides til Brugess seværdigheder sikre at du får en uforglemmelig rejse uanset årstiden.

Aktiviteter i Bruges for enhver smag

Bruges har noget for enhver og uanset om du planlægger en aktiv sommerferie en romantisk smuttur eller en luksuriøs vinterferie finder du masser af aktiviteter i Bruges som vil holde dig beskæftiget under hele opholdet. Expedia gør det nemt at reservere både flyrejse hotel og udlejningsbil på forhånd så du ikke behøver at bekymre dig om andet end at gå på opdagelse i Bruges.

Bruges er fyldt med steder der bare må ses og opleves. Vi kan hjælpe dig med at beslutte hvor du skal bo i Bruges og sørge for at din oplevelse af Bruges og de omkringliggende områder bliver en fest. Læs vores guides om hvor du skal tage hen hvornår du skal gøre det og hvad du skal se. Uanset hvor længe dit ophold varer er det nemt at finde spændende steder i Bruges der gør at du kan nyde din ferie til fulde og ikke går glip af noget. Overlad den lokale ekspertise og besværet til os. God tur!

Kort

Discover neighborhoods in Bruges

Brugges Historiske Centrum

Brugges Historiske Centrum er kendt for sine populære shoppingmuligheder. Tag dig tid til at udforske seværdigheder i området som Brugge Grote Markt og Historium.

ØlMuseerChokolade

Sint-Gillis

Bryggerierne, de historiske seværdigheder og shoppingmulighederne er blot nogle af de ting, rejsende godt kan lide ved Sint-Gillis. Hvis du vil opleve mere af området, kan du besøge Brugge Grote Markt eller Det Engelske Kloster.

Venlige menneskerØlHistoriske bygninger

Sint-Kruis

Sint-Kruis er populær på grund af sine haver. Du kan også bruge noget tid på at udforske seværdigheder i det omkringliggende område som Koelewei Mølle og Skt. Johannes' Husmølle.

SlotteAfsidesHaver

Sint-Pieters

Du vil helt sikkert sætte pris på kaffebarerne under dit ophold i Sint-Pieters, og du kan overveje at besøge Brügge Byteater og Det Engelske Kloster, når du befinder dig i området.

FamilievenligtSkyskrabereRomantisk

Sint-Michiels

Sint-Michiels er kendt for sine skove, og du kan besøge populære seværdigheder som Boudewijn Seapark og Kinepolis Brugge.

Venlige menneskerBudgetvenligtTeatre

Kristus-Koning

De besøgende i Kristus-Koning synes godt om kaffebarerne, og hvis du gerne vil udforske området yderligere, er Ezelpoort et besøg værd.

Venlige menneskerKaffeGåture