Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Atlanta

Se alle 12 aktiviteter i Atlanta

Store oplevelser i Atlanta – sydstaternes charmerende midtpunkt

Atlanta er hovedstaden i den amerikanske sydstat Georgia, og byen imponerer med lige dele gæstfrihed og sydstatscharme kombineret med moderne infrastruktur og et erhvervsliv i rivende udvikling – blandt andet CNN og Coca Cola har deres hovedkvarterer her. Kulturen blomstrer ligeledes, og du finder både spændende museer, store sportsanlæg og masser af familievenlige oplevelser i Atlanta.

Mest for børnefamilien: familievenlige aktiviteter – Atlanta

Når danskerne rejser på ferie i USA, går turen oftest til byer som San Francisco, Las Vegas og Los Angeles på den hippe vestkyst. Men der er al mulig grund til også at rette blikket mod sydøst og de gamle sydstater, der har undergået en rivende udvikling. Således venter der masser af sjove oplevelser i Atlanta, der er en afslappet storby med et højt ambitionsniveau.

En af de helt store attraktioner i Atlanta er museet World of Coca-Cola, hvor du kan blive klogere på alle aspekter omkring den ikoniske læskedrik. Coca-Cola blev opfundet i Atlanta for 125 år siden og har siden da som bekendt gået sin sejrsgang over hele verden. Museet er helt klart en af de sjoveste oplevelser i Atlanta, og du kan både prøvesmage over 100 forskellige læskedrikke, tage en selfie med den berømte Coca-Cola isbjørn og se den originale opskrifts superhemmelige gemmested.

Andre store oplevelser i Atlanta for barnlige sjæle tæller den store forlystelsespark Six Flags Over Georgia. Parken er berømt verden over for sine mange vanvittigt vilde forlystelser, prøv for eksempel Great American Scream Machine eller SkyScreamer. Parken indeholder også et stort vandland med det sigende navn Hurricane Harbour, så husk badetøjet. Vil I være sikre på at nå så mange attraktioner i Atlanta som muligt i Six Flags-parken, kan I investere i et såkaldt Flash Pass og springe køen over.

Er du på udkig efter lidt mindre hektiske aktiviteter i Atlanta? Så læg vejen forbi Georgia Aquarium, der er et af verdens største akvarier. Her kan du komme helt ned på bunden af havet i en fantastisk 4D-biograf, møde akvariets afrikanske pingviner på deres daglige gåtur blandt publikum, overvære et delfinshow og selvfølgelig se en helt masse fascinerende havdyr på tæt hold.

Mest for voksne: de vigtigste attraktioner – Atlanta

Atlanta er kendt for sin engagerede kamp for borgerrettigheder, hvoraf den mest kendte talsmand må siges at være bysbarnet Martin Luther King. Er du interesseret i kulturhistoriske attraktioner i Atlanta, bør du derfor afgjort lægge vejen forbi Martin Luther King Jr. National Historic Site. Her har du mulighed for at besøge hans barndomshjem og udstillingen D.R.E.A.M Gallery.

Vend blikket mod nutiden ved at lægge vejen forbi en af de mere moderne attraktioner i Atlanta, nemlig den toneangivende nyhedskanal CNN. Kom på en rundvisning hos CNN gennem studier og klipperum, og se, hvordan de kendte programmer bliver til.

USA er kendt for sin store sportsbegejstring, og du bør derfor afgjort afsætte tid til et par sportslige aktiviteter i Atlanta. Det kunne være et besøg på det nye Mercedes-Benz Stadium, der er hjemmebane for NFL-holdet Atlanta Falcons, eller læg vejen forbi Centennial Olympic Park, der blev anlagt i forbindelse med byens OL-værtskab i 1996.