Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Udforsk tusindvis af aktiviteter med gratis afbestilling og uden ekstra gebyrer.

Sammensæt din egen rejse med lufthavnstransport, udflugter, dagsture og meget mere.

Få et indblik i, hvad du skal reservere, inden du rejser.


De mest populære aktiviteter i Atlanta

Se alle 3 aktiviteter i Atlanta

Store oplevelser i Atlanta – sydstaternes charmerende midtpunkt

Atlanta er hovedstaden i den amerikanske sydstat Georgia og byen imponerer med lige dele gæstfrihed og sydstatscharme kombineret med moderne infrastruktur og et erhvervsliv i rivende udvikling – blandt andet CNN og Coca Cola har deres hovedkvarterer her. Kulturen blomstrer ligeledes og du finder både spændende museer store sportsanlæg og masser af familievenlige oplevelser i Atlanta.

Mest for børnefamilien: familievenlige aktiviteter – Atlanta

Når danskerne rejser på ferie i USA

går turen oftest til byer som San Francisco Las Vegas og Los Angeles på den hippe vestkyst. Men der er al mulig grund til også at rette blikket mod sydøst og de gamle sydstater der har undergået en rivende udvikling. Således venter der masser af sjove oplevelser i Atlanta der er en afslappet storby med et højt ambitionsniveau.

En af de helt store attraktioner i Atlanta er museet World of Coca-Cola hvor du kan blive klogere på alle aspekter omkring den ikoniske læskedrik. Coca-Cola blev opfundet i Atlanta for 125 år siden og har siden da som bekendt gået sin sejrsgang over hele verden. Museet er helt klart en af de sjoveste oplevelser i Atlanta og du kan både prøvesmage over 100 forskellige læskedrikke tage en selfie med den berømte Coca-Cola isbjørn og se den originale opskrifts superhemmelige gemmested.

Andre store oplevelser i Atlanta for barnlige sjæle tæller den store forlystelsespark Six Flags Over Georgia. Parken er berømt verden over for sine mange vanvittigt vilde forlystelser prøv for eksempel Great American Scream Machine eller SkyScreamer. Parken indeholder også et stort vandland med det sigende navn Hurricane Harbour så husk badetøjet. Vil I være sikre på at nå så mange attraktioner i Atlanta som muligt i Six Flags-parken kan I investere i et såkaldt Flash Pass og springe køen over.

Er du på udkig efter lidt mindre hektiske aktiviteter i Atlanta? Så læg vejen forbi Georgia Aquarium der er et af verdens største akvarier. Her kan du komme helt ned på bunden af havet i en fantastisk 4D-biograf møde akvariets afrikanske pingviner på deres daglige gåtur blandt publikum overvære et delfinshow og selvfølgelig se en helt masse fascinerende havdyr på tæt hold.

Mest for voksne: de vigtigste attraktioner – Atlanta

Atlanta er kendt for sin engagerede kamp for borgerrettigheder hvoraf den mest kendte talsmand må siges at være bysbarnet Martin Luther King. Er du interesseret i kulturhistoriske attraktioner i Atlanta bør du derfor afgjort lægge vejen forbi Martin Luther King Jr. National Historic Site. Her har du mulighed for at besøge hans barndomshjem og udstillingen D.R.E.A.M Gallery.

Vend blikket mod nutiden ved at lægge vejen forbi en af de mere moderne attraktioner i Atlanta nemlig den toneangivende nyhedskanal CNN. Kom på en rundvisning hos CNN gennem studier og klipperum og se hvordan de kendte programmer bliver til.

USA er kendt for sin store sportsbegejstring og du bør derfor afgjort afsætte tid til et par sportslige aktiviteter i Atlanta. Det kunne være et besøg på det nye Mercedes-Benz Stadium der er hjemmebane for NFL-holdet Atlanta Falcons eller læg vejen forbi Centennial Olympic Park der blev anlagt i forbindelse med byens OL-værtskab i 1996.

Kort

Hvor kan jeg overnatte i Atlanta

Atlanta Centrum

Der er masser at udforske i Atlanta Centrum, som er kendt for sit populære akvarium, sin gode livemusik og sine populære shoppingmuligheder. Blandt de mest populære seværdigheder er CNN Center og Centennial Olympic Park. Tag metroen fra Five Points Station eller Peachtree Center Station for at se mere af byen.

AkvariumUnderholdningLivemusik

Buckhead

Der er masser at udforske i Buckhead, som er kendt for sit fantastiske natteliv og sine populære shoppingmuligheder. Læg vejen forbi populære seværdigheder som Lenox Square og Atlanta History Center, ligesom du kan hoppe på metroen fra Buckhead Station eller Lindbergh Center Station for at se mere af byen.

ShoppingPoolside BarsMiddag

Dunwoody

Hvis du befinder dig i Dunwoody, kan du bruge noget tid på at nyde de mange spisemuligheder. Overvej at lægge vejen forbi Perimeter Mall, eller hop på metroen fra Dunwoody Station for at se mere af området.

ShoppingUnderholdningTeater

Midtown

Fox Theatre og Atlanta Symphony Hall er blandt de mest populære seværdigheder i Midtown, og du skal næsten også udforske det fantastiske natteliv. Hop på metroen fra Midtown Station eller Arts Center Station for at se flere seværdigheder i området.

Poolside BarsMuseumTeater