Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Billund til Oslo

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Esbjerg

DKK 6.067,00

Karup

DKK 4.023,00

Rejs med fly Billund – Oslo

Tag flyet fra Billund til Oslo, og kom nemt og bekvemt til Norges hovedstad, som byder på smuk natur, kultur og historie. Hvis du finder flybilletter Billund-Oslo med et direkte fly, tager det kun omkring en time i luften at ankomme til den norske hovedstad. Så nyd den korte flyvetid, hvor du kan nå at slappe af, få en kop kaffe og måske planlægge dit ophold i Oslo, inden du står i Norge og er klar til at holde ferie, besøge familie og venner eller møde forretningsforbindelser.

Lufthavnen i Oslo (OSL) hedder Gardermoen. Den er naturligt nok Norges største lufthavn og ligger omkring 50 kilometer nordøst for byen. Første gang, der fløj fly til og fra dette område var under 2. verdenskrig, hvor det tyske luftvåben, Luftwaffe, opførte en militærlufthavn netop her. Lufthavnen, som bruges i dag, er dog fra 1998.

Billige flyrejser fra Billund til Oslo – efter ankomsten

Det er både nemt og hurtigt at komme fra lufthavnen til Oslo centrum, når først du er ankommet med fly fra Billund (BLL) til Oslo (OSL). Der er nemlig etableret et højhastighedstog, Flytoget, som normalt kører hvert 20. minut fra lufthavnen mod centrum og hvert 10. minut den modsatte vej. Med toget ankommer du til Oslo Sentralstasjon lige i centrum efter kun 20 minutter. Så flyrejsen til Oslo fra Billund kunne faktisk ikke være meget lettere med nem parkering i Billund, en kort flyvetur og nem togrejse fra lufthavnen til centrum.

I Oslo findes metrosystemet T-banen, som du kan benytte på ferien. Men hvis du bare skal være i centrum, er det intet problem at gå fra det ene sted til det andet. Centrum er nemlig ikke særlig stort men har til gengæld meget at byde på inden for kort afstand. Det kan også være, at du ikke skal være i centrum men derimod i en anden by. Så er det en god idé at benytte dig af biludlejning i Oslo Lufthavn, så du kan afhente en lejebil, når du ankommer.

Nyd opholdet i Oslo med sightseeing

Der er utroligt mange ting at tage sig til, når du har taget turen til Oslo fra Billund. En tur på byens gågade, Karl Johans Gate, er et must med et stop for at få en god kop kaffe. Herefter kan turen gå videre op til det majestætiske kongeslot for enden af gaden. På havneområdet ligger det unikke operahus, og hvis du vil have flotte billeder med hjem af Oslo, kan du passende benytte lejligheden til at tage dem fra toppen af bygningen. Vigeland-museet, frilandsmuseet Norsk Folkemuseum og Frammuseet er nogle af de mest populære blandt besøgende i hovedstaden, og hvis du vil være turist i Oslo, kunne det være en mulighed at købe et Oslo Pass. Med det får du adgang til over 30 museer, gratis offentlig transport, rabat på flere seværdigheder og meget mere. Kortet købes til enten 24, 48 eller 72 timer og kan benyttes, så meget du ønsker. Oslos placering lige ud til Oslo-fjorden indbyder også til en smuk sejltur.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra Billund til Oslo og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Oslo fra Billund!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra Billund (BLL) til Oslo (Oslo). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra BLL til OSL med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra Billund til Oslo på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!