Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Billund til Paris

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Esbjerg

DKK 4.897,00

Karup

DKK 3.670,00

Paris

DKK 1.960,00

Franske fristelser er kun en flyrejse Billund til Paris væk

Skal du med fly til Paris fra Billund, er det hurtigt klaret. Flyvetiden fra Billund er under to timer med en direkte forbindelse. Paris ligger i nærheden af tre store lufthavne, Charles de Gaulle (CDG), Orly (ORY) og Beauvais-Tillé (BVA), så der er lidt at vælge imellem, hvilket også gør det nemmere for dig at tilpasse dine rejseplaner.

Det kan tage lidt længere tid med fly fra Billund til Paris, hvis du vælger en rute med mellemlanding undervejs. Til gengæld kan prisen også være væsentlig lavere, og de penge du sparer, kan du jo så fornøje dig med i Paris – Byernes by.

Det er under alle omstændigheder hurtigere at flyve fra Billund til Paris end at køre i bil. Der er næsten 1200 km mellem de to byer, og en køretur vil tage dig mindst 12 timer. Og det er endda kun, hvis der ikke er vejarbejde eller kø undervejs. Og husk på, at med fly til Paris fra Billund ankommer du udhvilet og ikke træt efter mange timer bag rattet.

Fra Billund til Paris – efter ankomst

Der ligger tre lufthavne omkring Paris, men Charles de Gaulle er Frankrigs største og den, hvor flest flyselskaber flyver til. Den ligger omkring 30 kilometer nord for Paris og er nem at komme både til og fra takket være motorvejsforbindelsen. Så du kan også vælge at benytte dig af biludlejning i Paris og selv have frihed til at køre ud i det franske landskab efter ankomsten. Hvis du foretrækker at benytte offentlig transport, har du også rig mulighed for det. Du kan tage både metroen RER og hurtigtoget TGV til centrum, og der er ligeledes også flere buslinjer mellem lufthavnen og centrum.

Billund (BLL)-Charles de Gaulle (CDG) er din franske forbindelse

Paris er så stor og byder på så meget, at det ikke er muligt at få det hele med på en tur. Derfor er det godt, at der findes billige flyrejser fra Billund til Paris, så du kan komme tilbage og indhente det, du ikke nåede i første omgang. Hvis det er det kulturelle, der trækker, så er Paris spækket med shows i form af opera, ballet, teater, komik og cirkusforestillinger. Byens udbud af musikkoncerter er også imponerende, hvad enten du er til klassiske symfonier, intime jazz-oplevelser i små klubber, rock, hip-hop eller Paris’ stolte sangtradition. Byen tiltrækker de største artister inden for enhver genre, så du kan altid nå at opleve en superstar i løbet af dit ophold i Paris.

Når du vandrer langs byens centrale flod, Seinen, besøger katedralen Notre Dame eller tager en pause på trappen i Montmartre, bevæger du dig direkte i fodsporene på fortidens berømte forfattere, filosoffer, skuespillere og musikere. ”Historiens vingesus” er ikke en kliché i Paris – det er den skinbarlige virkelighed. Som førstegangsturist i Paris er der selvfølgelig byens helt unikke og verdenskendte seværdigheder, som du ikke bør snyde dig selv for: Eiffeltårnet, Triumfbuen, kirken på Montmartre, slottet i Versailles og så selvfølgelig førnævnte Notre Dame. Og listen fortsætter næsten i det uendelige.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra Billund til Paris og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Paris fra Billund!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra Billund (BLL) til Paris (Paris). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra BLL til CDG med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra Billund til Paris på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!