Book billige flybilletter fra Billund (BLL) til Paris (CDG) 918 kr.

Billige flyrejser fra Billund til Paris

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 918 kr. for en enkeltbillet og 1.084 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Oplysninger om rejsen fra Billund til Paris
Afrejselufthavn
Billund Lufthavn
Destinationslufthavn
Roissy-Charles de Gaulle
Flyselskaber med denne rute
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Pris for flyrejse tur-retur
1.084 kr.
Afstand
866 km
Gennemsnitlig rejsetid
1 time og 51 minutter

Franske fristelser er kun en flyrejse Billund til Paris væk

Skal du med fly til Paris fra Billund, er det hurtigt klaret. Flyvetiden fra Billund er under to timer med en direkte forbindelse. Paris ligger i nærheden af tre store lufthavne, Charles de Gaulle (CDG), Orly (ORY) og Beauvais-Tillé (BVA), så der er lidt at vælge imellem, hvilket også gør det nemmere for dig at tilpasse dine rejseplaner.

Det kan tage lidt længere tid med fly fra Billund til Paris, hvis du vælger en rute med mellemlanding undervejs. Til gengæld kan prisen også være væsentlig lavere, og de penge du sparer, kan du jo så fornøje dig med i Paris – Byernes by.

Det er under alle omstændigheder hurtigere at flyve fra Billund til Paris end at køre i bil. Der er næsten 1200 km mellem de to byer, og en køretur vil tage dig mindst 12 timer. Og det er endda kun, hvis der ikke er vejarbejde eller kø undervejs. Og husk på, at med fly til Paris fra Billund ankommer du udhvilet og ikke træt efter mange timer bag rattet.

Fra Billund til Paris – efter ankomst

Der ligger tre lufthavne omkring Paris, men Charles de Gaulle er Frankrigs største og den, hvor flest flyselskaber flyver til. Den ligger omkring 30 kilometer nord for Paris og er nem at komme både til og fra takket være motorvejsforbindelsen. Så du kan også vælge at benytte dig af biludlejning i Paris og selv have frihed til at køre ud i det franske landskab efter ankomsten. Hvis du foretrækker at benytte offentlig transport, har du også rig mulighed for det. Du kan tage både metroen RER og hurtigtoget TGV til centrum, og der er ligeledes også flere buslinjer mellem lufthavnen og centrum.

Billund (BLL)-Charles de Gaulle (CDG) er din franske forbindelse

Paris er så stor og byder på så meget, at det ikke er muligt at få det hele med på en tur. Derfor er det godt, at der findes billige flyrejser fra Billund til Paris, så du kan komme tilbage og indhente det, du ikke nåede i første omgang. Hvis det er det kulturelle, der trækker, så er Paris spækket med shows i form af opera, ballet, teater, komik og cirkusforestillinger. Byens udbud af musikkoncerter er også imponerende, hvad enten du er til klassiske symfonier, intime jazz-oplevelser i små klubber, rock, hip-hop eller Paris’ stolte sangtradition. Byen tiltrækker de største artister inden for enhver genre, så du kan altid nå at opleve en superstar i løbet af dit ophold i Paris.

Når du vandrer langs byens centrale flod, Seinen, besøger katedralen Notre Dame eller tager en pause på trappen i Montmartre, bevæger du dig direkte i fodsporene på fortidens berømte forfattere, filosoffer, skuespillere og musikere. ”Historiens vingesus” er ikke en kliché i Paris – det er den skinbarlige virkelighed. Som førstegangsturist i Paris er der selvfølgelig byens helt unikke og verdenskendte seværdigheder, som du ikke bør snyde dig selv for: Eiffeltårnet, Triumfbuen, kirken på Montmartre, slottet i Versailles og så selvfølgelig førnævnte Notre Dame. Og listen fortsætter næsten i det uendelige.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra Billund til Paris og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Paris fra Billund!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra Billund (BLL) til Paris (Paris). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra BLL til CDG med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra Billund til Paris på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en flyrejse fra Billund Lufthavn til Roissy-Charles de Gaulle?
En returflyvning fra Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) starter fra 1.084 kr.. Dette tal er baseret på annoncerede billetpriser inden for de seneste syv dage på Expedia for flyrejser inden for det næste år – book med det samme, så du ikke går glip af tilbuddet. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.
Skal jeg betale et afbestillingsgebyr, hvis jeg afbestiller min flyrejse fra Billund Lufthavn til Roissy-Charles de Gaulle?
Hvert luftfartsselskab har sine særlige vilkår og betingelser. Gå til vores kundeserviceportal, hvis du beslutter dig for at afbestille din tur.
Hvordan finder jeg billige flyrejser fra Billund Lufthavn (BLL) til Roissy-Charles de Gaulle (CDG) med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse, uden at du skal betale et ændringsgebyr. Du skal kun betale forskellen på prisen for den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse. Når du søger efter flyrejser fra Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle), kan du vælge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange timer er flyrejsen fra Billund Lufthavn til Roissy-Charles de Gaulle?
De ca. 5 timer og 1 minut på flyveturen fra Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) er en fantastisk mulighed for at ordne de sidste rejseplaner. Hvorfor ikke bruge lidt af tiden på at finpudse dine planer for dit ophold i Tremblay-en-France?
Hvor lang er flyrejsen fra Billund Lufthavn (BLL) til Roissy-Charles de Gaulle (CDG)?
Du kan godt skippe tanken om at holde filmmaraton på denne rejse – der er kun 870 km fra Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Find dit sæde, bestil nogle snacks, og du vil lande inden for kort tid.
Hvilke flyselskaber flyver direkte fra Billund Lufthavn (BLL) til Roissy-Charles de Gaulle (CDG)?
At flyve direkte fra Billund Lufthavn (BLL) til Roissy-Charles de Gaulle (CDG) er let som ingenting med Air France (AF). Dette store flyselskab tilbyder 56 flyrejser om måneden.
Er flybilletterne fra Billund Lufthavn (BLL) til Roissy-Charles de Gaulle (CDG) billigere, når de købes i sidste øjeblik?
Reservationer i sidste øjeblik fra Billund Lufthavn til Roissy-Charles de Gaulle kan gå begge veje. Måske gør du en virkelig god handel, men du kan også risikere at gå glip af tilbuddet! Hvis du hellere vil planlægge din rejse på forhånd, så sammenligner Expedia flybilletpriser op til et år før afrejse. Husk bare, at ikke alle flyselskaber lister deres priser så lang tid før. Vores bedste råd? Gå tilbage og tjek ofte, for priserne bliver opdateret ofte.
Kan jeg flyve fra Billund (BLL-Billund Lufthavn) til Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) i øjeblikket?
Glem ikke at gå ind på vores COVID-19-rejserådgiver for at se, om der er aktuelle karantænekrav eller rejseanbefalinger i Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle), når du kommer fra Billund (BLL-Billund Lufthavn).
Lufthavne i Paris

Paris

1.075,00 kr.
Lufthavne i Billund

Esbjerg

20.138,00 kr.