Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Billund til Amsterdam

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Esbjerg

DKK 20.166,00

Karup

DKK 4.981,00

Rotterdam

DKK 2.456,00

Med fly Billund til Amsterdam

Det er rørende hurtigt, billigt og nemt at flyve fra Billund til Amsterdam. På en god times tid er du allerede i Hollands hovedstad, langt hurtigere og billigere end det ville have været at køre de næsten 800 kilometer derned.

Offentlig transport i hele Holland er så god, at det er fuldstændig problemfrit at komme omkring i Amsterdam med bus, sporvogn eller tog. Der er meget hyppige togafgange fra Amsterdams lufthavn, Schiphol, der også huser en kæmpe togstation. Schiphol er en af Europas største og travleste lufthavne, og den ligger mindre end 10 kilometer fra Amsterdam. Faktisk gør Hollands lave beliggenhed, at lufthavnens hele seks landingsbaner ligger tre meter under havets overflade, og selve lufthavnen er så gigantisk, at den fjerneste landingsbane ligger næsten lige så langt fra kontroltårnet som selve Amsterdam, nemlig mere end syv kilometer.

Billige flyrejser til Amsterdam fra Billund sender dig på oplevelse i kanalernes by

Amsterdams charme møder dig med det samme. Byen er i sin tid opført ved floden Amstel, som den også er opkaldt efter, og er gennemløbet af utallige store og små kanaler, der er med til at bryde bybilledet op og give en næsten landsbyagtig stemning. Men tag ikke fejl: Amsterdam er en kæmpe storby, der aldrig sover. Man kan gå på opdagelse i timevis og bare beundre de mange hældende, forhenværende lagerbygninger langs kanalerne, der nu både rummer beboelse, forretninger, virksomheder, gallerier, cafeer og restauranter. Byens kanaler er i øvrigt udnævnt som verdensarv af UNESCO. Det er bestemt en flybillet fra Billund til Amsterdam værd at besøge byen.

En flybillet Billund til Amsterdam er Anne Frank, van Gogh og Rembrandt

En af Amsterdams mest berømte bysbørn, pigen Anne Frank, der forgæves gemte sig for tyskerne under anden verdenskrig, hædres dagligt i form af byens mest besøgte museum, Anne Frank Museum. Her er kø for at komme ind fra morgen til aften i al slags vejr og hele året rundt, så det er en god idé at bestille billetter på forhånd, så du kan springe køen over.

Ved siden af Anne Frank, er det især malerne Vincent van Gogh og Rembrandt van Rijn, der har sat Amsterdam på verdenskortet. Van Gogh-museet, hvor man kan få mere at vide om denne kunstners liv og værker – og selvfølgelig komme helt tæt på de originale billeder – ligger på byens store museumsplads ved siden af de to andre vigtigste museer i byen, Rijksmuseum og Stedelijk Museum. Alle tre er bestemt værd at besøge, når man er taget med fly fra Billund (BLL) til Amsterdam (AMS).

Amsterdam er en del af det store kompleks Randstad, der består af fire store byer, som næsten er vokset sammen til en kæmpeby eller ”megalopolis”. De andre tre er Rotterdam, Haag og Utrecht. Tilsammen udgør Randstad det største metropol i Europa, med blandt andet den største havn og lufthavn. Lej en bil i Amsterdam, og tag en tur rundt i yderområderne af byen, eller måske et smut til andre dele af Randstad – der er ikke langt til noget i Holland, så du kan bare begive dig afsted.

Med Expedia kan du søge blandt et stort antal flyselskaber og flyruter fra Billund til Amsterdam og på den måde finde et godt tilbud på en flyrejse, der passer til din afrejsedato og -tidspunkt. Vores brugervenlige søgemaskine gør det nemt og hurtigt at søge efter gode tilbud; du skal bare indtaste dine rejsedatoer og afrejseby, så tager Expedia sig af resten! Er du fleksibel med hvonår du kan rejse, så kan du prøve at tilpasse dine rejsedatoer for at finde et endnu bedre tilbud på din flyrejse til Amsterdam fra Billund!

Tag et kig på vores store udbud, der med garanti inkluderer den bedst tilgængelige pris! Vores venlige kundeservicemedarbejdere står klar til at hjælpe dig døgnet rundt og vil med glæde besvare spørgsmål vedrørende reservationen af din flybillet fra Billund (BLL) til Amsterdam (Amsterdam). Vi tilbyder lave priser, rejsemuligheder der passer til dine behov og god kundeservice.

Kombiner din flyrejse fra fra BLL til AMS med et hotel og/eller biludlejning, så du kan nyde godt af de gode besparelser ved en pakkerejse! Reserverer du i god tid eller i sidste øjeblik, kan du nyde godt af endnu flere besparelser. Hos Expedia er der masser af måder, du kan spare penge på din flyrejse fra Billund til Amsterdam på. Reserver dine rejser hos os, så du kan være sikker på, at du får det bedste tilbud!