Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Aalborg til Amsterdam

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Fly fra Aalborg til Amsterdam – en af Europas mest spændende metropoler

Det er ikke svært at finde flatterende adjektiver, der beskriver Amsterdam perfekt: moderne, banebrydende, nyskabende, kreativ, overraskende, afslappet og individuel. Amsterdam er kort sagt en hip og moderne storby med masser af grønne åndehuller og idylliske kanaler, gode cykelforhold og masser af spændende butikker og kulturtilbud. Du kan derfor roligt begynde at glæde dig, hvis der står Aalborg til Amsterdam på din næste flybillet.

Din rejse fra Aalborg til Amsterdam

Er du den heldige indehaver af en flybillet fra Aalborg til Amsterdam, behøver du heldigvis ikke at bruge den store tid på selve flyrejsen – den tager nemlig kun en time og 25 minutter. KLM har flere daglige direkte afgange, og reserverer du i god tid, burde det ikke være noget problem at finde billige flyrejser fra Aalborg til Amsterdam. Alternativt kan du også undersøge mulighederne for at flyve med Norwegian eller SAS via København. I så fald når rejsetiden dog op på minimum to timer og 50 minutter.

Når dit fly til Amsterdam fra Aalborg er landet i Schiphol Lufthavn, er resten af turen til centrum hurtig og ukompliceret, idet der går direkte tog fra lufthavnens ankomsthal. Togene kører hvert 10. minut, og billetten kan købes online på forhånd. Du kan også vælge at tage lufthavnsbussen Connexxion i stedet. Disse busser kører ligeledes hvert 10. minut og har den fordel, at de stopper ved alle de store hoteller. Det er derfor værd at tjekke, om dit hotel er med på listen. Flere hoteller inkluderer sågar lufthavnsbussen i værelsesprisen, så husk at undersøge dette hjemmefra.

Fly til Amsterdam fra Aalborg: overnatning

Amsterdam er en urban smeltedigel af innovative projekter og ideer, og dette kommer bl.a. dig til gode i form af sjove og anderledes overnatningsmuligheder. Tilbring natten på en husbåd, i et skævt designhotel eller på et livligt hostel. Mulighederne er mange og tilgodeser ethvert budget. Du kan også undersøge mulighederne for pakkerejser til Amsterdam. Der er ofte penge at spare ved at reservere hele rejsen samlet, særligt hvis du også skal bruge andre serviceydelser som f.eks. billeje i Amsterdam.

Når du vågner frisk og veludhvilet efter en god nats søvn på dit hotel i Amsterdam, er det tid til at udforske den spændende kanalby. I den forbindelse er det en god ide at investere i et I amsterdam City Card. Det giver dig gratis adgang til en lang række seværdigheder samt byens fremragende offentlige transport, hvilket betyder, at du slipper for at sætte dig ind i zoner og billettyper, men bare kan stå af og på som det passer dig.

Gode oplevelser i vente med fly fra Aalborg til Amsterdam

Tag en gratis tur med færgen til det hippe kvarter, Amsterdam Noord. Her ligger det gamle skibsværft NDSM, som er omdannet til et kreativt univers af studier og værksteder og byder på diverse festivaler, events og koncerter året igennem. Din rejse med fly til Amsterdam fra Aalborg ville naturligvis heller ikke være komplet uden et besøg på Anne Franks Hus, Van Gogh-museet, byens berømte kunst-, blomster- og loppemarkeder eller måske en tur forbi Heineken Experience eller Husbådsmuseet.