Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Billige flyrejser fra Aalborg til Oslo

Priserne er fundet inden for de sidste 7 dage. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Fly Aalborg – Oslo: en naturskøn kulturby i verdensklasse

Drømmer du om spændende kulturoplevelser i et urbant storbymiljø, der ovenikøbet kan krydres med udflugter til stejle skipister og dybblå fjorde? Så bør der nok stå Aalborg til Oslo på din næste flybillet, for denne vindende kombination kan nok de færreste byer tilbyde. Særligt ikke hvis du er på udkig efter en destination tæt på Danmark, så du kan nøjes med en forlænget weekend og ikke behøver at bruge en formue på rejsen.

Din rejse fra Aalborg til Oslo

Turen nordpå er hurtig og uproblematisk, for der går direkte fly til Oslo fra Aalborg. Altså behøver du ikke bruge tid på at skifte fly i København, men kan nøjes med at læne dig tilbage og nyde den korte rejsetid fra Aalborg til Oslo på bare en time og ti minutter. Vel fremme i Oslo Gardermoen Lufthavn (OSL) kommer du nemt ind til centrum. Med Flytoget Airport Express tager turen bare 22 minutter, og hvis du ikke orker at rode med billetautomater og fremmed valuta i lufthavnen, kan du downloade flytogets app hjemmefra. Her kan du i ro mag bestille billet og finde den næste afgang. Flytoget afgår hvert 10. minut i dagtimerne og hvert 20. minut om aftenen. Vil du spare lidt på billetprisen, kan du tage S-toget i stedet for. Det tager kun fem minutter længere, men til gengæld kører det ikke lige så ofte som flytoget.

Billige flyrejser: Aalborg – Oslo

Er du først og fremmest på udkig efter en billig flybillet fra Aalborg til Oslo? Så kan du overveje at flyve over Københavns Lufthavn med Norwegian. Den direkte rute flyves af SAS og British Airways. Selvom disse ikke er lavprisselskaber, kan du dog sagtens være heldig at finde et billigt fly til Oslo fra Aalborg, hvis du reserverer i god tid og er fleksibel omkring ankomst- og afrejsetidspunkterne. Alternativt kan du også undersøge mulighederne for en pakkerejse til Oslo, idet der tit er penge at spare på at reservere hele rejsen samlet. Dette er særlig oplagt, hvis du også skal bruge hotel og evt. billeje i Oslo.

Aalborg – Oslo: indkvartering og oplevelser

Sammen med resten af Skandinavien har Oslo de seneste år oplevet stor international popularitet, idet både krydstogtturister, operaentusiaster, rygsækrejsende og alt derimellem i stigende grad valfarter til den smukke by ved Oslofjorden. Af samme grund finder du et bredt udvalg af hoteller i Oslo – fra lækre designperler til simple lejligheder og budgethoteller. Er tiden knap, kan det være en god ide at reservere et hotel tæt på hovedbanegården Oslo Centralstation. Så bruger du i hvert fald ikke unødig rejsetid mellem lufthavnen og dit hotel.

Når først indkvarteringen er på plads, kan du glæde dig til at udforske byen. Den flotte, nye opera direkte ud til fjorden er et absolut must, men også Nobels Fredssenter på Rådhusplassen er en spændende oplevelse. I det hele taget er Oslo fuld af gode museer, og det kan derfor betale sig at investere i et Oslo Card med adgang til alle byens største seværdigheder og gratis offentlig transport.