Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Rejse til Vrå

Skal du snart rejse til Vrå, Vrå, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Vrå et godt sted at starte for at få lidt mere information om Vrå. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Vrå bliver perfekt.

Ferie Vrå:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Vrå? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Vrå. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Vrå for at nå det hele. Selvom du har besøgt Vrå før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Vrå for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Vrå, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Vrå. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Vrå, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Vrå? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Vrå. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Vrå, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Vrå ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Vrå og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Vrå. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Vrå

Se alle 811 overnatningssteder i Vrå
Idrætscenter Vendsyssel SleepWell DKK 695
Anmeldelse fra 17. jul. 2019
Se oplysninger
 
Idrætscenter Vendsyssel SleepWell

Idrætscenter Vendsyssel SleepWell

17 Stadionvej, Vrå
   
  4,8 ud af 5
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Rent og pænt. Imødekommende og hjælpsomt personale. Gode faciliteter og masser af muligheder for aktiviteter på stedet.

  Børglum Mejeri
  Anmeldelse fra 17. jul. 2019
  Se oplysninger
   
  Børglum Mejeri

  Børglum Mejeri

  Vråvej 522, Vrå
    
   4,0 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Vi kommer igen! Super fin modtagelse og fint stort værelse med pænt bad. Hyggelige omgivelser og en stilhed man ikke finder mange steder. Køleskab samt elkoger så morgenmaden blev indtaget i den hyggelige gårdhave. Løkken 5 min kørsel derfra. Vil klart anbefale stedet og vi tager derop igen i næste ...

   Montra Skaga Hotel DKK 680
   Anmeldelse fra 10. sep. 2019
   Se oplysninger
    
   Montra Skaga Hotel

   Montra Skaga Hotel

   Willemoesvej 1, Hirtshals
     
    3,9 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Pitstop på vej til Norge. Ideel beliggenhed i forhold til færge. Udmærket hotel.

    Scandic The Reef DKK 1.058
    Anmeldelse fra 24. jun. 2019
    Se oplysninger
     
    Scandic The Reef

    Scandic The Reef

    Tordenskjoldsgade 14, Frederikshavn
      
     3,9 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Det var et super godt sted for børnene og morgenmaden var fin. Eneste bemærkning var at vi søndag d. 23 juni igen var nede og svømme. Her havde man en mindre spændende oplevelse i form af badelandets livreddere. Nogle smarte gutter som mest af alt stod og kiggede på de kvinder der var i badelandet ...

     Aalborg Airport Hotel DKK 626
     Anmeldelse fra 25. nov. 2019
     Se oplysninger
      
     Aalborg Airport Hotel

     Aalborg Airport Hotel

     Ny Lufthavnsvej 96, Nørresundby
       
      4,1 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Vi er som altid meget tilfredse med hotellet - kommer igen om 2 uger!

      Herman Bang Bed & Breakfast DKK 425
      Anmeldelse fra 8. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Herman Bang Bed & Breakfast

      Herman Bang Bed & Breakfast

      Skolegade 2, Frederikshavn
        
       3,5 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Usædvanlig god service venlighed,og servicepersonale, har overblik over hvad der mangles til morgenmad.Hyggelig og flot restaurant.

       Hotel Phønix Hjørring DKK 700
       Anmeldelse fra 28. aug. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Phønix Hjørring

       Hotel Phønix Hjørring

         
        3,8 ud af 5
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Super service, godt værelse og god morgenmad, kan klart anbefales

        Dronninglund Hotel DKK 765
        Anmeldelse fra 11. jun. 2019
        Se oplysninger
         
        Dronninglund Hotel

        Dronninglund Hotel

        Slotsgade 78, Dronninglund
          
         3,2 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Et godt solidt dansk hotel. Man får hvad man betaler for, personalet er søde og imødekommende. Der bliver afholdt middag med dans nogle lørdage, men der er super roligt og stille.