Spanien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af Lysi

Lejlighedshoteller i Vilaflor

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Vilaflor

El Nogal Hotel Boutique & Spa

El Nogal Hotel Boutique & Spa

4 out of 5
Camino Real S/N, La Escalona, Vilaflor, Tenerife
3.8/5Good! (253 anmeldelser)
Ligger på Lars Tyndskidsmark

"Overnattede på El Nogal en enkel nat. Hotel i sig selv var “ok”, dog meget gammelt og usædvanlig koldt om natten, da ligger oppe på et bjerg i en landsby. Det kan være svært og komme dertil selv hvis man har lejet bil, da der er tale meget stejle bakker på vej til hotellet. Hotellet morgenmad og ..."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2019

El Nogal Hotel Boutique & Spa
Hotel Rural Vilaflor

Hotel Rural Vilaflor

2 out of 5
Prisen er DKK 335 pr. nat fra 29. okt. til 30. okt.
3.9/5Good! (17 anmeldelser)
Op i bjergene og langt ude på landet!

"Vi oplevede et fredfyldt sted, hvor der ikke kommer mange turister. I området er der ikke mange butikker eller byliv i det hele taget, så det er primært natur og vandreture, der er særkendet ved området. Hotellet er bestemt ikke luksuriøst - ikke eget bad, intet fjernsyn på værelset, ingen terrasse/altan ..."…"

Anmeldelse fra 9. feb. 2016

Hotel Rural Vilaflor
Hotel Spa Villalba

Hotel Spa Villalba

4 out of 5
Calle San Roque, s/n, Vilaflor, Tenerife
Prisen er DKK 856 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.6/5Wonderful! (114 anmeldelser)
Getaway hotel

"Cozy and relaxing hotel and surroundings. Friendly staff, good food and lovely garden. Good value for money"…"

Anmeldelse fra 5. mar. 2017

Hotel Spa Villalba
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg se frem til under mit ophold på et lejlighedshotel i Vilaflor?
Lejlighedshoteller i Vilaflor ligger næsten alle i byens centrum. Dette afslappede område er kendt for sine spaer og sine bjerge, så hvorfor ikke give dig tid til at udforske det hele? Vilaflor er også berømt for sine haver.
Hvilke lejlighedshoteller er favoritterne i Vilaflor?
Med en beliggenhed 15,3 km fra Vilaflor er Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts et populært lejlighedshotel, hvor du finder 279 lejligheder med køkkener og gratis Wi-Fi samt hotelfaciliteter som for eksempel en restaurant. Der findes også et par andre skønne lejlighedshoteller, som du helt sikkert bør tage med i dine overvejelser, for eksempel Sunset Bay Club by Diamond Resorts og Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts.
Hvor mange lejlighedshoteller er ledige i Vilaflor?
Selvom du ikke finder mange lejlighedshoteller på Expedia beliggende i Vilaflor, findes der 23 andre hoteller og overnatningsmuligheder. Lad os hjælpe dig med at finde lignende ophold, f.eks. i almindelige lejligheder.
Hvad kan jeg se og opleve i Vilaflor?
Udforsk topattraktioner i regionen, som eksempelvis Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje. Paisaje-måneruten og Teide National Park er et par eksempler på lokale steder for naturelskere. Du finder mange populære seværdigheder i området omkring byen, som eksempelvis Fanabe Strand og El Duque Strand.
Hvad er et lejlighedshotel?
Et lejlighedshotel er både et hotel og en lejlighed, hvor du kan finde de samme faciliteter, som du ville forvente at finde på et traditionelt hotel, og samme plads og privatliv som i en almindelig lejlighed. Du kan overnatte flere nætter ved at vælge et lejlighedshotel, så du har mere tid til at opleve Vilaflor. Lav din egen mad i det private køkken, og gør brug af den ekstra plads til at slappe af efter en lang dag.