Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

TørringDenmark

Freden hviler over den lille østjyske by Tørring, mens du inden for kort afstand beriges med naturskønne oplevelser og seværdigheder langs Gudenåen.

Den lille by Tørring er perfekt for dig, som søger fredfyldte og rolige omgivelser. Byen er et suverænt udgangspunkt for fantastiske oplevelser: Gudenåen indbyder til skønne naturoplevelser, og den korte afstand til Horsens og Vejle åbner op for endnu flere spændende aktiviteter og udflugtsmål.

Bynavnet Tørring stammer fra det gammeldanske ord ”thur”, som betyder ”tør”, netop på grund af det tørre område, hvor den oprindelige landsby var placeret og fungerede som et naturligt overgangssted på Gudenåen. Da jernbanen nåede til området, kom der gang i byens udvikling. I dag bor der knap 2.700 indbyggere i Tørring, og byen er kendt som udgangspunkt for kanofart på den øverste del af Gudenåen.

En kanotur på Gudenåen er ideel for familier med større børn, så lej en kano, og tag på opdagelsesrejse. På kanotur har du rig mulighed for at opleve naturen helt tæt på og samtidig dele sjove oplevelser med dem, du holder af. Hertil er der mange seværdigheder undervejs som f.eks. fuglereservatet Åle Kær, det gamle vandkraftværk Vestbirk samt Klosterkanalen og Klostermøllen.

Rejser du til Tørring i sommermånederne, kan du være heldig at opleve byfesten, som er årets absolutte højdepunkt. Arrangementet begynder om eftermiddagen, hvor der vil være aktiviteter for både børn og voksne, kagekonkurrence, salgsboder og meget andet. Aftenen byder på fællesspisning med underholdning, dans og musik til den lyse morgen.

Et ferie- eller weekendophold i Tørring er lige noget for dig, der ønsker at slappe af og koble fra hverdagens hektiske rutiner i rolige omgivelser. Tørring fungerer også som en god base med mulighed for at besøge andre spændende byer og attraktioner i nærområdet. Andre udflugtsmål og seværdigheder kan du blandt andet finde i Vejle, kun 20 km fra Tørring, eller i Horsens, hvor blot 27 km skal tilbagelægges. Har du børn eller barnlige sjæle med på din ferie i Tørring, ligger LEGOLAND blot en halv times kørsel fra Tørring, og Givskud Zoo kan nås indenfor 20 minutter.

Ro, natursmukke omgivelser, østjysk charme, kort afstand til Gudenåen, Vejle, Horsens og andre spændende byer i nærområdet, er hvad der venter dig på en rejse til Tørring.

Mest populære hoteller i Tørring

Hotel Gudenå
Hotel Gudenå
3 out of 5
Vongevej 41, Tørring
Prisen er DKK 639 pr. nat fra 4. dec. til 5. dec.

Dette hotel ligger i landlige omgivelser, kun 21,8 km fra Givskud Zoologiske Have og ca. 40 km fra Casa Arena Horsens og LEGOLAND® Billund Resort.

3.8/5Good! (509 anmeldelser)
Godt og rent.

"Undre mig at man checker ind på et hotel uden reception. Det tog lidt tid at finde ud af indcheckningen der skete via en skærm, inkl. nøglekort. Der mangler generelt information vedr. indcheckning og placering af værelser. Hotellet var dog rent og i god stand, men forvent absolut ingen service."…"

Anmeldelse fra 20. aug. 2020

Hotel Gudenå
Zleep Hotel Billund Airport
Zleep Hotel Billund Airport
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Prisen er DKK 640 pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 5 km fra LEGOLAND® Billund Resort, Lalandia og Lego House. Derudover ligger Skulpturpark Billund 2,9 km derfra.

4/5Very Good! (955 anmeldelser)
fint ophold

"Nemt at komme til. Roligt trods beliggenhed lige op til lufthavn. Lidt ærgerligt hotellet ikke har egen parkering"…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2020

Zleep Hotel Billund Airport
Best Western Plus Hotel Fredericia
Best Western Plus Hotel Fredericia
4 out of 5
Vestre Ringvej 96, Fredericia
Prisen er DKK 895 pr. nat fra 6. dec. til 7. dec.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i et forretningskvarter, kun 15 minutters gang fra Fredericia Golf Club og Madsby Legepark. Derudover ligger Bridge ...

4.3/5Excellent! (542 anmeldelser)
God og komfortabel overnatning

"Super hotel med god comfort/gode senge og en lækker velassorteret buffet."…"

Anmeldelse fra 31. aug. 2020

Best Western Plus Hotel Fredericia
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i Tørring

Logballe Camping and Cottages Hotel
Logballe Camping and Cottages Hotel
3 out of 5
LOGBALLEVEJ 12, Stouby

Denne campingplads ligger i Stouby, ca. 20 km fra Juelsminde Golfklub, As Vig Strand og Danmarks Ferguson Museum. Derudover ligger Nørreskov og Industrimuseum ...

4.9/5Exceptional! (7 anmeldelser)
Hyggelig campingplads med gode faciliteter

"Rigtig fin campingplads med flot udsigt, gode og vedligeholdte faciliteter og venlige og hjælpsomme ejere, et rigtigt godt sted for familier med børn."…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2020

Logballe Camping and Cottages Hotel
Stenlund - kun 20 km fra Herning
Stenlund - kun 20 km fra Herning
Klinkhøjvej, Brande, Midtjylland

Dette feriested ligger i Brande, kun 5,2 km fra Soby Brunkulslejer og ca. 20 km fra Brande Golfklub og Ikast Golflub. Derudover ligger Carl-Henning Pedersen ...

Stenlund - kun 20 km fra Herning
1 Værelses Overnatning i Bredsten
1 Værelses Overnatning i Bredsten
Søgårdvej 11, Lejl. 5, Bredsten, Syddanmark

Dette lejlighedskompleks ligger i Bredsten, kun 15 km fra Fårup Sø, Jelling Gravhøje og Udstillingscenteret Kongernes Jelling. Derudover ligger Jellingstenene ...

4/5Very Good! (1 anmeldelse)
La ou j'ai passé mes vacances un payesage magnifiques

"Abritel c'est du sérieux"…"

Anmeldelse fra 1. sep. 2020

1 Værelses Overnatning i Bredsten
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i Tørring

Byer i nærheden af Tørring