Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejser til Taormina

Når du rejser til Taormina, kan du slappe af på stranden, gå til koncerter i et romersk amfiteater og nyde udsigten til Europas største vulkan på denne populære by på Siciliens østkyst.

Hvis du vælger at rejse til Taormina, der ligger smukt ved bjerget Monte Toro, får du en fantastisk udsigt til Etna, der er Europas største vulkan. Middelalderbygninger, pastelfarvede boliger, barer og caféer ligger langs de smalle, snoede gader ca. 200 meter over havets overflade. Du kan nyde historie og arkitektur i den gamle by, solbade på stranden og se en koncert i et 2.000 år gammelt amfiteater.

Taormina har været et populært rejsemål for de rige og berømte, lige siden byen var en del af den dannelsesrejse, som den engelske elite tog på i det 17. og 18. århundrede. Følg i fodsporene fra de berømtheder, der har været på ferie her, f.eks. Oscar Wilde, Truman Capote, Francis Ford Coppola og Woody Allen.

I Taorminas centrum kan du besøge Teatro Greco, der blev bygget af grækerne i det 3. århundrede f.Kr. Da romerne overtog magten i byen, blev amfiteateret brugt som arena for gladiatorkampe. I dag bruges friluftscenen med udsigt til Etna til skuespil og koncerter med internationale stjerner.

Gå videre til gågaden Corso Umberto I, der er byens primære handelsgade. Først på gaden ligger Palazzo Corvaja, og du kan gå en tur rundt i paladset fra middelalderen, der huser turistkontoret og museet Museo di Arte e Tradizione Popolari. I den anden ende af gaden ligger Piazza Duomo. Benyt lejligheden til at tage et billede af springvandet i barok stil fra 1635. Inde i katedralen kan du se nærmere på de religiøse kunstværker.

Du kan komme til byens strande ved at tage svævebanen ned til vandet. På stranden kan du gå til Isola Bella. Den lillebitte holm har en lille strand og et naturreservat, og den er forbundet med fastlandet via en smal sti.

Du kan flyve til Catania eller Messina, og derefter kan du leje en bil eller tage med bus, tog eller taxa til Taormina. Du har ikke brug for en bil, når du først er kommet til byen, da det er nemt at komme rundt til fods.

Taormina er et populært feriemål pga. byens historie, den gamle græske koncertplads, udsigten og de mange strande.


Bedste hoteltilbud i Taormina

Se alle 195 hoteller i Taormina
534 DKK
Hotel Villa Paradiso

Hotel Villa Paradiso

Via Roma 2, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 488 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Villa Kommunale Have og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,5 km derfra.

1,145 DKK
Hotel Villa Belvedere

Hotel Villa Belvedere

Via Bagnoli Croce 79, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 342 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

481 DKK
Eurostars Monte Tauro

Eurostars Monte Tauro

Via Madonna Delle Grazie 3, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 203 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Villa Kommunale Have og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,5 km derfra.

861 DKK
NH Collection Taormina

NH Collection Taormina

Via Circonvallazione 11, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 228 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Taorminas romerske og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,3 km derfra.

Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Via Bagnoli Croce, Taormina
4,0
ud af 5 (baseret på 240 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

598 DKK
Villa Diodoro Hotel

Villa Diodoro Hotel

Via Bagnoli Croci 75, Taormina
4,1
ud af 5 (baseret på 215 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i hjertet af Taormina, kun få skridt fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

502 DKK
Hotel Continental

Hotel Continental

Via Dionisio, 2/A, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 217 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Badia Vecchia og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,8 km derfra.

534 DKK
Hotel Il Piccolo Giardino

Hotel Il Piccolo Giardino

Salita Lucio Denti 4, Taormina
4,1
ud af 5 (baseret på 274 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Taormina, kun 10 minutters gang fra Taorminas romerske og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,3 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.