Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejser til Taormina

Når du rejser til Taormina, kan du slappe af på stranden, gå til koncerter i et romersk amfiteater og nyde udsigten til Europas største vulkan på denne populære by på Siciliens østkyst.

Hvis du vælger at rejse til Taormina, der ligger smukt ved bjerget Monte Toro, får du en fantastisk udsigt til Etna, der er Europas største vulkan. Middelalderbygninger, pastelfarvede boliger, barer og caféer ligger langs de smalle, snoede gader ca. 200 meter over havets overflade. Du kan nyde historie og arkitektur i den gamle by, solbade på stranden og se en koncert i et 2.000 år gammelt amfiteater.

Taormina har været et populært rejsemål for de rige og berømte, lige siden byen var en del af den dannelsesrejse, som den engelske elite tog på i det 17. og 18. århundrede. Følg i fodsporene fra de berømtheder, der har været på ferie her, f.eks. Oscar Wilde, Truman Capote, Francis Ford Coppola og Woody Allen.

I Taorminas centrum kan du besøge Teatro Greco, der blev bygget af grækerne i det 3. århundrede f.Kr. Da romerne overtog magten i byen, blev amfiteateret brugt som arena for gladiatorkampe. I dag bruges friluftscenen med udsigt til Etna til skuespil og koncerter med internationale stjerner.

Gå videre til gågaden Corso Umberto I, der er byens primære handelsgade. Først på gaden ligger Palazzo Corvaja, og du kan gå en tur rundt i paladset fra middelalderen, der huser turistkontoret og museet Museo di Arte e Tradizione Popolari. I den anden ende af gaden ligger Piazza Duomo. Benyt lejligheden til at tage et billede af springvandet i barok stil fra 1635. Inde i katedralen kan du se nærmere på de religiøse kunstværker.

Du kan komme til byens strande ved at tage svævebanen ned til vandet. På stranden kan du gå til Isola Bella. Den lillebitte holm har en lille strand og et naturreservat, og den er forbundet med fastlandet via en smal sti.

Du kan flyve til Catania eller Messina, og derefter kan du leje en bil eller tage med bus, tog eller taxa til Taormina. Du har ikke brug for en bil, når du først er kommet til byen, da det er nemt at komme rundt til fods.

Taormina er et populært feriemål pga. byens historie, den gamle græske koncertplads, udsigten og de mange strande.

Overnatningssteder i Taormina

Med en populær destination som Taormina er det naturligt, at der findes mange forskellige overnatningssteder at vælge imellem. Der er nemlig 211 hoteller i Taormina.

Kræsne rejsende, som søger efter hoteller og lejligehder i den mere eksklusive ende, vil elske Taormina, som tilbyder en lang række skønne hoteller, heriblandt Belmond Grand Hotel Timeo, beliggende på Via Teatro Greco 59, eller Belmond Villa Sant'Andrea, på Via Nazionale, 137. Castello San Marco Charming Hotel & Spa, beliggende på Via San Marco 40, og Villa Il Glicine Residence, på Villa Il Glicine Residence, er to alternativer, der er værd at udforske, hvis du gerne vil spare lidt penge.


Bedste hoteltilbud i Taormina

Se alle 218 hoteller i Taormina
Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Via Bagnoli Croce, Taormina
4,0
ud af 5 (baseret på 260 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,6 km derfra.

Hotel Villa Belvedere

Hotel Villa Belvedere

Via Bagnoli Croce 79, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 355 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,6 km derfra.

Hotel Villa Paradiso

Hotel Villa Paradiso

Via Roma 2, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 514 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Villa Kommunale Have og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,5 km derfra.

Belmond Grand Hotel Timeo

Belmond Grand Hotel Timeo

Via Teatro Greco 59, Taormina
4,8
ud af 5 (baseret på 69 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun 2 km fra Palazzo Corvaja og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,4 km derfra.

Villa Diodoro Hotel

Villa Diodoro Hotel

Via Bagnoli Croci 75, Taormina
4,1
ud af 5 (baseret på 225 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i hjertet af Taormina, kun få skridt fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

Hotel Bel Soggiorno

Hotel Bel Soggiorno

Via Luigi Pirandello 60, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 151 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Taormina, kun 2 km fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,8 km derfra.

Atahotel Capotaormina

Atahotel Capotaormina

Via Nazionale, 105, Taormina
4,4
ud af 5 (baseret på 441 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger ved vandet, kun 5 km fra Naumachie, Det Græske Teater og Lido Mazzarò. Derudover ligger Taormina og Parco Duca di Cesaro ca. 3 km derfra.

Taormina Park Hotel

Taormina Park Hotel

Via Bagnoli Croci 92, Taormina
3,8
ud af 5 (baseret på 95 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,6 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.