Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejser til Taormina

Når du rejser til Taormina, kan du slappe af på stranden, gå til koncerter i et romersk amfiteater og nyde udsigten til Europas største vulkan på denne populære by på Siciliens østkyst.

Hvis du vælger at rejse til Taormina, der ligger smukt ved bjerget Monte Toro, får du en fantastisk udsigt til Etna, der er Europas største vulkan. Middelalderbygninger, pastelfarvede boliger, barer og caféer ligger langs de smalle, snoede gader ca. 200 meter over havets overflade. Du kan nyde historie og arkitektur i den gamle by, solbade på stranden og se en koncert i et 2.000 år gammelt amfiteater.

Taormina har været et populært rejsemål for de rige og berømte, lige siden byen var en del af den dannelsesrejse, som den engelske elite tog på i det 17. og 18. århundrede. Følg i fodsporene fra de berømtheder, der har været på ferie her, f.eks. Oscar Wilde, Truman Capote, Francis Ford Coppola og Woody Allen.

I Taorminas centrum kan du besøge Teatro Greco, der blev bygget af grækerne i det 3. århundrede f.Kr. Da romerne overtog magten i byen, blev amfiteateret brugt som arena for gladiatorkampe. I dag bruges friluftscenen med udsigt til Etna til skuespil og koncerter med internationale stjerner.

Gå videre til gågaden Corso Umberto I, der er byens primære handelsgade. Først på gaden ligger Palazzo Corvaja, og du kan gå en tur rundt i paladset fra middelalderen, der huser turistkontoret og museet Museo di Arte e Tradizione Popolari. I den anden ende af gaden ligger Piazza Duomo. Benyt lejligheden til at tage et billede af springvandet i barok stil fra 1635. Inde i katedralen kan du se nærmere på de religiøse kunstværker.

Du kan komme til byens strande ved at tage svævebanen ned til vandet. På stranden kan du gå til Isola Bella. Den lillebitte holm har en lille strand og et naturreservat, og den er forbundet med fastlandet via en smal sti.

Du kan flyve til Catania eller Messina, og derefter kan du leje en bil eller tage med bus, tog eller taxa til Taormina. Du har ikke brug for en bil, når du først er kommet til byen, da det er nemt at komme rundt til fods.

Taormina er et populært feriemål pga. byens historie, den gamle græske koncertplads, udsigten og de mange strande.

Overnatningssteder i Taormina

Med en populær destination som Taormina er det naturligt, at der findes mange forskellige overnatningssteder at vælge imellem. Der er nemlig 211 hoteller i Taormina.

Kræsne rejsende, som søger efter hoteller og lejligehder i den mere eksklusive ende, vil elske Taormina, som tilbyder en lang række skønne hoteller, heriblandt Belmond Grand Hotel Timeo, beliggende på Via Teatro Greco 59, eller Belmond Villa Sant'Andrea, på Via Nazionale, 137. Castello San Marco Charming Hotel & Spa, beliggende på Via San Marco 40, og Villa Il Glicine Residence, på Villa Il Glicine Residence, er to alternativer, der er værd at udforske, hvis du gerne vil spare lidt penge.


Bedste hoteltilbud i Taormina

Se alle 239 hoteller i Taormina
Panoramic Hotel DKK 1,761
Panoramic Hotel

Panoramic Hotel

Via Nazionale 196/b, Taormina
   
  4,6
  ud af 5 (baseret på 240 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger ved vandet, kun 2 km fra Spisone-stranden og Lido Mazzarò. Derudover ligger Det Græske Teater 2,7 km derfra.

  Hotel Il Piccolo Giardino DKK 930
  Hotel Il Piccolo Giardino

  Hotel Il Piccolo Giardino

  Salita Lucio Denti 4, Taormina
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 286 anmeldelser)
   3.0 ud af 5.0

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Taormina, kun 10 minutters gang fra Taorminas romerske og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,3 km derfra.

   Hotel Villa Ducale DKK 2,667
   Hotel Villa Ducale

   Hotel Villa Ducale

   Via Leonardo Da Vinci 60, Taormina
     
    4,9
    ud af 5 (baseret på 166 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i forstaden, kun 0,3 km fra Saraceno Slot og ca. 5 km fra Det Græske Teater og Lido Mazzarò. Derudover ligger Madonna della Rocca Helligdommen og Castelmola Slot ca. 2 km derfra.

    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina DKK 1,212
    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

    Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

    Via Bagnoli Croce, Taormina
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 280 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,6 km derfra.

     Villa Carlotta DKK 2,221
     Villa Carlotta

     Villa Carlotta

     Via Pirandello 81, Taormina
       
      4,9
      ud af 5 (baseret på 177 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,4 km derfra.

      Bay Palace Hotel DKK 457
      Bay Palace Hotel

      Bay Palace Hotel

      Via Nazionale 248, Taormina
        
       3,7
       ud af 5 (baseret på 173 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i Taormina, kun 10 minutters gang fra Spisone-stranden og Lido Mazzarò. Derudover ligger Det Græske Teater 3 km derfra.

       Belmond Grand Hotel Timeo DKK 15,414
       Belmond Grand Hotel Timeo

       Belmond Grand Hotel Timeo

       Via Teatro Greco 59, Taormina
         
        4,8
        ud af 5 (baseret på 71 anmeldelser)
        5.0 ud af 5.0

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun 2 km fra Palazzo Corvaja og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,4 km derfra.

        Hotel Isola Bella DKK 536
        Hotel Isola Bella

        Hotel Isola Bella

        Via Nazionale, 196, Taormina
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 407 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel i romantisk stil ligger tæt på stranden, kun 2 km fra Spisone-stranden og Lido Mazzarò. Derudover ligger Det Græske Teater 2,9 km derfra.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.