Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejser til Taormina

Når du rejser til Taormina, kan du slappe af på stranden, gå til koncerter i et romersk amfiteater og nyde udsigten til Europas største vulkan på denne populære by på Siciliens østkyst.

Hvis du vælger at rejse til Taormina, der ligger smukt ved bjerget Monte Toro, får du en fantastisk udsigt til Etna, der er Europas største vulkan. Middelalderbygninger, pastelfarvede boliger, barer og caféer ligger langs de smalle, snoede gader ca. 200 meter over havets overflade. Du kan nyde historie og arkitektur i den gamle by, solbade på stranden og se en koncert i et 2.000 år gammelt amfiteater.

Taormina har været et populært rejsemål for de rige og berømte, lige siden byen var en del af den dannelsesrejse, som den engelske elite tog på i det 17. og 18. århundrede. Følg i fodsporene fra de berømtheder, der har været på ferie her, f.eks. Oscar Wilde, Truman Capote, Francis Ford Coppola og Woody Allen.

I Taorminas centrum kan du besøge Teatro Greco, der blev bygget af grækerne i det 3. århundrede f.Kr. Da romerne overtog magten i byen, blev amfiteateret brugt som arena for gladiatorkampe. I dag bruges friluftscenen med udsigt til Etna til skuespil og koncerter med internationale stjerner.

Gå videre til gågaden Corso Umberto I, der er byens primære handelsgade. Først på gaden ligger Palazzo Corvaja, og du kan gå en tur rundt i paladset fra middelalderen, der huser turistkontoret og museet Museo di Arte e Tradizione Popolari. I den anden ende af gaden ligger Piazza Duomo. Benyt lejligheden til at tage et billede af springvandet i barok stil fra 1635. Inde i katedralen kan du se nærmere på de religiøse kunstværker.

Du kan komme til byens strande ved at tage svævebanen ned til vandet. På stranden kan du gå til Isola Bella. Den lillebitte holm har en lille strand og et naturreservat, og den er forbundet med fastlandet via en smal sti.

Du kan flyve til Catania eller Messina, og derefter kan du leje en bil eller tage med bus, tog eller taxa til Taormina. Du har ikke brug for en bil, når du først er kommet til byen, da det er nemt at komme rundt til fods.

Taormina er et populært feriemål pga. byens historie, den gamle græske koncertplads, udsigten og de mange strande.


Bedste hoteltilbud

Se alle 195 hoteller i Taormina
471 DKK
Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Hotel Ariston & Palazzo Santa Caterina

Via Bagnoli Croce, Taormina
3,8
ud af 5 (baseret på 82 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

1,962 DKK
San Domenico Palace

San Domenico Palace

Piazza San Domenico 5, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 105 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i City Centre, kun 2 km fra San Domenico Kirke og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,8 km derfra.

Hotel Elios

Hotel Elios

Via Bagnoli Croci 98, Taormina
3,5
ud af 5 (baseret på 2 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,6 km derfra.

681 DKK
Panoramic Hotel

Panoramic Hotel

Via Nazionale 196/b, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 103 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Mazzaro, kun 2 km fra Spisone-stranden og Lido Mazzarò. Derudover ligger Det Græske Teater 2,7 km derfra.

796 DKK
Eurostars Monte Tauro

Eurostars Monte Tauro

Via Madonna Delle Grazie 3, Taormina
4,3
ud af 5 (baseret på 95 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger i City Centre, kun 10 minutters gang fra Villa Kommunale Have og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,5 km derfra.

467 DKK
Hotel Villa Greta

Hotel Villa Greta

Via Leonardo Da Vinci 46, Taormina
3,7
ud af 5 (baseret på 46 anmeldelser)
2.0 ud af 5.0

Dette hotel i romantisk stil ligger tæt på stranden, kun 2 km fra Badia Vecchia og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 3,3 km derfra.

656 DKK
Hotel Il Piccolo Giardino

Hotel Il Piccolo Giardino

Salita Lucio Denti 4, Taormina
4,2
ud af 5 (baseret på 98 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Taormina, kun 10 minutters gang fra Taorminas romerske og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,3 km derfra.

1,018 DKK
Hotel Villa Belvedere

Hotel Villa Belvedere

Via Bagnoli Croce 79, Taormina
4,7
ud af 5 (baseret på 146 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i hjertet af Taormina, kun 15 minutters gang fra Parco Duca di Cesaro og Det Græske Teater. Derudover ligger Lido Mazzarò 2,7 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.