Rejser til Taormina

Når du rejser til Taormina, kan du slappe af på stranden, gå til koncerter i et romersk amfiteater og nyde udsigten til Europas største vulkan på denne populære by på Siciliens østkyst.

Hvis du vælger at rejse til Taormina, der ligger smukt ved bjerget Monte Toro, får du en fantastisk udsigt til Etna, der er Europas største vulkan. Middelalderbygninger, pastelfarvede boliger, barer og caféer ligger langs de smalle, snoede gader ca. 200 meter over havets overflade. Du kan nyde historie og arkitektur i den gamle by, solbade på stranden og se en koncert i et 2.000 år gammelt amfiteater.

Taormina har været et populært rejsemål for de rige og berømte, lige siden byen var en del af den dannelsesrejse, som den engelske elite tog på i det 17. og 18. århundrede. Følg i fodsporene fra de berømtheder, der har været på ferie her, f.eks. Oscar Wilde, Truman Capote, Francis Ford Coppola og Woody Allen.

I Taorminas centrum kan du besøge Teatro Greco, der blev bygget af grækerne i det 3. århundrede f.Kr. Da romerne overtog magten i byen, blev amfiteateret brugt som arena for gladiatorkampe. I dag bruges friluftscenen med udsigt til Etna til skuespil og koncerter med internationale stjerner.

Gå videre til gågaden Corso Umberto I, der er byens primære handelsgade. Først på gaden ligger Palazzo Corvaja, og du kan gå en tur rundt i paladset fra middelalderen, der huser turistkontoret og museet Museo di Arte e Tradizione Popolari. I den anden ende af gaden ligger Piazza Duomo. Benyt lejligheden til at tage et billede af springvandet i barok stil fra 1635. Inde i katedralen kan du se nærmere på de religiøse kunstværker.

Du kan komme til byens strande ved at tage svævebanen ned til vandet. På stranden kan du gå til Isola Bella. Den lillebitte holm har en lille strand og et naturreservat, og den er forbundet med fastlandet via en smal sti.

Du kan flyve til Catania eller Messina, og derefter kan du leje en bil eller tage med bus, tog eller taxa til Taormina. Du har ikke brug for en bil, når du først er kommet til byen, da det er nemt at komme rundt til fods.

Taormina er et populært feriemål pga. byens historie, den gamle græske koncertplads, udsigten og de mange strande.


Guide til at udforske Taormina


Bedste hoteltilbud

Se alle hoteller i Taormina
1.0 ud af 5.0
1.5 ud af 5.0
2.0 ud af 5.0
2.5 ud af 5.0
3.0 ud af 5.0
3.5 ud af 5.0
4.0 ud af 5.0
4.5 ud af 5.0
5.0 ud af 5.0
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende
De mest populære pakketilbud blandt vores rejsende fra [originCity]

De bedste tilbud på fly + hotel

Se alle pakkerejser til Taormina

De bedste flytilbud

Se alle Taormina fly

Reserver din ferie i Taormina