Stellenbosch

Rejseguide
Stellenbosch og byder på en have, et hus og bjerge
Fra dets europæiske arkitektur og kunstgallerier til dets vingårde og plantager har Stellenbosch masser af kulturel, historisk og naturlig charme.

Stellenbosch ligger midt i en ujævn bjergdal og er fuld af arkitektoniske, historiske og naturskønne perler. Byen blev grundlagt i 1679 og er således Sydafrikas næstældste by og dens historie vises i den velbevarede er kap-hollandske, georgiske og viktorianske arkitektur. Dorp Street med de mange egetræer er der, hvor du finder nogle fine eksempler, såsom antikvitetsforretningen Oom Samie se Winkel og den gamle lutherske kirke.

Bliv klogere på byens arv på Landsbymuseet, en samling af fire restaurerede huse, der daterer tilbage til 1709 og frem til midten af 1800-tallet. Se værker af sydafrikanske kunstnere på Rembrandt van Rijn-galleriet, som har til huse i et palæ i kap-hollandsk stil. Læg vejen forbi samlingen af våben på VOC Kruithuis. Børnene vil nyde udstillingerne af gamle biler og legetøj på Legetøjs- og Miniature-museet.

Stellenbosch er ensbetydende med vin og er hjemsted for Sydafrikas ældste vinrute, som repræsenterer mere end 130 vingårde. Lej en bil eller deltag i en arrangeret tur, og besøg vingårdene til vinsmagning, kælder-rundture og picnics på de græsplænerne. Hvis du ikke har dit eget transportmiddel eller tid til at besøge vinruten, er der bodegaer i byen, som også tilbyder vinsmagning.

Holder du af naturen, er der rig mulighed for at tage på vandretur i Stellenbosch-regionen. Vandreruten gennem vinmarkerne er en heldagsvandretur, som fører gennem vingårde, skove, olivenlunde og giver en fantastisk udsigt til Stellenbosch-bjergene. Tag på mountainbiking i Jonkershoek Naturreservat, eller se regionen i fugleperspektiv på en hangglidingstur eller en tur i en varmluftballons.

Stellenbosch lægger vægt på kulturelle begivenheder. Du har mulighed for at fejre alle vinrelaterede ting på Stellenboschs Vinfestival i januar. Nyd live-musik på et amfiteater i løbet af sæsonen med Oude Libertas Sommerkoncerter. Kombiner musik, vin og mad på Jazz og Ostefondue-festivallen.

Stellenbosch ligger 40 minutters køretur fra Kapstaden og er tilgængelig via tog. Med en lejet bil har du frihed til at udforske vinruten og nabobyerne i Vest-Kapprovinsen.

Wild Clover Cottages
Wild Clover Cottages
3 out of 5
R304 Koelenhof Road, Stellenbosch, Western Cape, 7600
Overnat på dette lejlighedshotel med 3 stjerner i Stellenbosch. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og 2 barer/lounger. Vores gæster fremhæver især de ...
4,4/5 Excellent! (11 anmeldelser)
Excellent
"Lovely place xxx"

Anmeldelse fra 9. jul. 2022

Wild Clover Cottages
WINK Quiver Tree
WINK Quiver Tree
3.5 out of 5
2 Faure Street, Stellenbosch, Western Cape, 7600
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Stellenbosch. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især Wi-Fi-forbindelsen ...
4,2/5 Excellent! (54 anmeldelser)
W8nk quiver tree self catering
"The staff were friendly and the accommodation was neat and tidy everything you need for self catering"

Anmeldelse fra 10. jul. 2022

WINK Quiver Tree
Eikehoff Apartment by Raw Africa Boutique Collection
Eikehoff Apartment by Raw Africa Boutique Collection
4 out of 5
Flat 22 Eikehoff Church Street, Stellenbosch, Western Cape, 7600
Overnat i denne lejlighed med 4 stjerner i Stellenbosch. Nyd godt af gratis parkering, Wi-Fi og lufthavnstransport. Vores gæster fremhæver især det hjælpsomme ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
Lovely apartment in the centre of town
"The apartment has everything one needs for a visit to Stellenbosch. Special touches like basic supplies (tea, coffee, milk, sugar, juice and fruit) make late arrivals a pleasure as you don't have to rush out to get those supplies. The staff were more than helpful in assisting with small details."

Anmeldelse fra 24. aug. 2017

Eikehoff Apartment by Raw Africa Boutique Collection
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Stellenbosch