COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Rejser til St Ives 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til St Ives med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i St Ives. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Mest populære hoteller i St Ives

The St Ives Bay Hotel
The St Ives Bay Hotel
3.5 out of 5
The Terrace, Cornwall, St Ives, England
Prisen er DKK 1.906 pr. nat fra 8. aug. til 8. aug.
3.2/5 (51 anmeldelser)
"Vi have et super godt ophold på hotel St. Ives Bay. Hotellet ligger få minutters gang fra bymidten og havnefronten og vi havde en skøn udsigt over bugten og stranden. personalet ydede en super god service. Det er et ældre hotel i en god stand og værelserne var fine og rene."

Anmeldelse fra 3. aug. 2017

The St Ives Bay Hotel
Treloyhan Manor
Treloyhan Manor
4 out of 5
Carbis Bay, St Ives, England
Prisen er DKK 862 pr. nat fra 22. aug. til 22. aug.
3.5/5Good! (12 anmeldelser)
"Beautiful hotel, nice breakfast, amazing area. Carpet should be changed."

Anmeldelse fra 30. jul. 2021

Treloyhan Manor
Carbis Bay Hotel & Estate
Carbis Bay Hotel & Estate
4 out of 5
Carbis Bay, St Ives, England
Prisen er DKK 5.221 pr. nat fra 25. aug. til 25. aug.
4/5Very Good! (62 anmeldelser)
"Amazing property, and amazing weather. Our cottage was lovely. The staff are doing really well giving the pingdemic. I was disappointed my teens were only allowed in the pool for 2 hours a day with the little kids, I think this should have been more prominent on our booking."

Anmeldelse fra 26. jul. 2021

Carbis Bay Hotel & Estate
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

De mest populære oplevelser i St Ives

Strandferie i St Ives

Der er intet som en ferie i St Ives, der kan lade dine batterier op. Den beroligende lyd af bølgeskvulp og den salte duft af havet vil uden tvivl være godt for både krop og sjæl. For at være tæt på byens centrum på din rejse til St Ives kan du finde et hotel omkring Porthminster Beach (kun 0,5 km væk). Hvis du planlægger at blive her i et stykke tid, kan du overveje at booke en af vores pakkerejser til St Ives. Du vil ikke kun spare penge, du finder også andre skønne strande såsom Porthmeor Beach og Carbis Bay Beach. Det er da win-win!

Godt at vide om St Ives

  • Hvis du går og drømmer om livet ved vandet, kan du kigge nærmere på vores strandhoteller i St Ives. Udsigt over vandet og en kølig brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte under din ferie i St Ives. Hvorfor ikke undersøge nogle private ferieboliger såsom 10 Fernlea Court og 6 Barnoon Terrace? De er et hit blandt alle slags rejsende.
  • St Ives huser 10.000 mennesker, og her er rigeligt at se og opleve. Kan du ikke vente med at planlægge nogle spændende oplevelser? Tag et kig på vores side med oplevelser i St Ives.
  • Tilbud på rejser til St Ives er en nem måde at spare penge på til spændende oplevelser. Seværdigheder som Porthminster Beach, Porthmeor Beach og Tate St Ives hører til øverst på dit dagsprogram.

Ofte stillede spørgsmål