COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

South Carolina

USA
South Carolina

Mange rejser til South Carolina, der ligger ud til Atlanterhavet, for at nyde kilometervis af strande, et væld af golfmuligheder og gammeldags sydstatscharme.

På din rejse til South Carolina kan du nyde de mange golfbaner og sandstrande og holde en afslappende ferie i denne indbydende stat. Hvis du spiller golf eller elsker at bade, er Myrtle Beach det helt rigtige sted, og om foråret tiltrækker stedet turister i alle aldre. Du kan vælge mellem mere end 100 golfbaner i denne by ved Atlanterhavet og spille et nyt sted hver dag. Her er over 100 kilometer smukke sandstrande, og selve byen byder på minigolf, temaparker, natklubber Carolina Opry og over 1.400 restauranter.

Du kan også besøge Hilton Head og Kiawah Island på sydkysten, hvor du finder golf- og strandfaciliteter i luksusklassen. Læg vejen forbi skov- og vildtreservatet, Harbour Town Fyrtårn og Arts Center, når du ikke er på stranden eller golfbanen.

Fordyb dig i sydstaternes historie, når du besøger Charleston på en storbyferie i South Carolina. På din tur i hestevogn vil kusken underholde dig med historier og legender om denne historiske sydstatsby, dens plantager, førkrigsbygninger og spøgelser. Syd for Broad Street ligger en række elegante gamle boliger og parker. De første skud under Den Amerikanske Borgerkrig blev affyret ved Fort Sumter i Charleston Harbor. Besøg Fort Sumter Nationalmonument, hvor du kan få mere at vide om denne historiske begivenhed.

Gør som tusindvis af andre i april hvert år, og deltag i Cooper River Bridge 10K Run over Charlestons Arthur Ravenel Jr. Bridge. Du kan også gå en tur over denne imponerende skråstagsbro uanset årstid eller beundre den fra Waterfront Park. Deltag i en fodboldkamp om efteråret på militærakademiet The Citadel, og nyd udsigten til de fantastiske hvide bygninger i maurisk stil mod den blå himmel og tribunerne, der er fyldt med kadetter i uniform.

Gå ikke glip af statens hovedstad Columbia, der ligger inde i landet, hvor du kan give dig i kast med kulturelle oplevelser i den zoologisk have, på State Museum, Museum of Art og på Confederate Museum. Congaree Nationalpark er en blanding af sump- og skovlandskaber. Se de høje træer fra den forhøjede Boardwalk Loop, der går igennem parken.

Besøg Greenvilles hyggelige centrum, der byder på en rund bro med udsigt over en træklædt bjergkløft og gratis Wi-Fi.

South Carolina lever op til sit slogan om, at du her finder smilende ansigter og smukke steder.

Populære byer i South Carolina

Charleston
Charleston
Kendt for Middag, Shopping og Tur
Besøg Amerikas første museum og teater, gå gennem historiske plantagehaver, og nyd systatsmad, når det er bedst, i det subtropiske Charleston.

Gode grunde til at tage afsted

 • Port of Charleston Krydstogtsterminal
 • South Carolina Aquarium
 • Washington Square
Myrtle Beach
Myrtle Beach
Kendt for Gåture, Shopping og Underholdning
Myrtle Beach ligger smukt på South Carolinas kyst, og stedet emmer af sydstatscharme. Oplev perfekte sandstrande, smukke naturoplevelser og skønne vandaktiviteter.

Gode grunde til at tage afsted

 • Broadway at the Beach
 • Ripley's Aquarium
 • Barefoot Landing
Hilton Head som omfatter udsigt over kystområde og en strand såvel som en kvinde
Hilton Head
Kendt for Øen, Cykling og Fisk og skaldyr
Mange rejser til Hilton Head i South Carolina på grund af byens afslappede atmosfære og hyggelige aktiviteter, som strandture, golf, vandring og restaurantbesøg.

Gode grunde til at tage afsted

 • Ocean Course at The Sea Pines Resort
 • Coligny Plaza
 • Harbour Town Golf Links
State House som omfatter en park, en solnedgang og en administrativ bygning
Columbia
Kendt for Universitet, Sport og Teater
Glæd dig til at opleve sport, en zoologisk have og et teater i Columbia!

Gode grunde til at tage afsted

 • Finlay-parken
 • South Carolina State House
Greenville og byder på en flod eller et vandløb, en bro og en by
Greenville
Kendt for Middag, River View og Livemusik
Udforsk Greenville, der byder på vandfald, universitetsstemning, zoologisk have og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Falls Park on the Reedy
Beaufort
Beaufort
Kendt for Øen, Havn og Marina
Udforsk Beaufort, der byder på øudsigt, arkitektur, et teater og meget mere!

Gode grunde til at tage afsted

 • Bay Street