Starten af hovedsektionen

Undersøg priserne på hoteller i Sarrià-Sant Gervasi

I aften 17. aug. - 18. aug.
Denne weekend 23. aug. - 25. aug.
Næste weekend 30. aug. - 1. sep.

Mest populære hoteller i nærheden af Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

Se alle 126 overnatningssteder i Sarrià-Sant Gervasi

Anslået pris pr. nat for 2 voksne

INOUT Hostel Barcelona
INOUT Hostel Barcelona
2.0 ud af 5.0 Major del Rectoret 2, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
3,3/5 (88 anmeldelser)
DKK 403/ nat for 2 gæster

It is an relaxing place, nice and good atmosphere.

Anmeldelse fra 1. apr. 2019
HG City Suites Barcelona
HG City Suites Barcelona
4.0 ud af 5.0 Via Augusta 89-91, Barcelona
4,6/5 (78 anmeldelser)
DKK 779/ nat for 2 gæster

Établissement très bien situé, personnel accueillant et sympathique

Anmeldelse fra 15. aug. 2019
Hotel Balmoral
Hotel Balmoral
4.0 ud af 5.0 Via Augusta 5, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
4,2/5 (260 anmeldelser)
DKK 671/ nat for 2 gæster

Great hotel in a nice area

Anmeldelse fra 6. jan. 2019
Hostal Alogar
Hostal Alogar
2.0 ud af 5.0 Carrer de Laforja, 98, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
4,0/5 (378 anmeldelser)
DKK 373/ nat for 2 gæster

God service på et lille hostel. Fremstod rent og bekvemt på trods af de minimale forudsætninger. Dog ingen vinduer i værelserne andet end i loftet. Fint at overnatte i for et par dage.

Anmeldelse fra 8. apr. 2017
Catalonia Park Putxet Hotel
Catalonia Park Putxet Hotel
4.0 ud af 5.0 Putget 68-74, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
3,6/5 (352 anmeldelser)
DKK 634/ nat for 2 gæster

The room was always really clean and the cleaning ladies were just lovely. The beds were so comfortable. All in all, it was a nice stay - but, the rooms are definitely not soundproof, which is such a shame! We could hear everything that was going on at our floor, so we had to buy earplugs to be able ...

Anmeldelse fra 10. jun. 2018
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
4.0 ud af 5.0 C/ Muntaner 505, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
4,1/5 (260 anmeldelser)
DKK 634/ nat for 2 gæster

Trés bon séjour J'ai apprécié tant la chambre que le service

Anmeldelse fra 14. aug. 2019
Wilson Boutique Hotel
Wilson Boutique Hotel
4.0 ud af 5.0 Avinguda Diagonal 568, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
4,4/5 (1579 anmeldelser)
DKK 740/ nat for 2 gæster

Stayed at Wilson Boutique Hotel for 4 nights. Standard room was quite small but room rate was ok for the area. Had asked for a room high in the building which we got, but the traffic noise from the street below was still very dominant. Impossible to keep windows open during the night. So ask for ...

Anmeldelse fra 31. dec. 2018
Vincci Mae
Vincci Mae
4.0 ud af 5.0 Avinguda Diagonal 596, Barcelona, Barcelona
Gratis afbestilling
4,6/5 (245 anmeldelser)
DKK 927/ nat for 2 gæster

Fantastisk hotel, fin beliggenhed, og det bedstepersonal

Anmeldelse fra 21. sep. 2018
Condado
Condado
3.0 ud af 5.0 Aribau 201, Barcelona, Barcelona
4,3/5 (1134 anmeldelser)
DKK 725/ nat for 2 gæster

It was a wonderful experience. The only problem was internet access and not having refrigerator in the room. Besides, hotel was very nice and clean. :)

Anmeldelse fra 21. maj 2019

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona

En rejse til Sarrià-Sant Gervasi, der er et af de største distrikter i Barcelona, indbyder både til badeferie og kulturelle oplevelser. Du finder et bredt udvalg af hoteller, så du kan bestille overnatning i Sarrià-Sant Gervasi på præcist det hotel, der passer til dit budget.

Hotellerne i Sarrià-Sant Gervasi spænder fra budgetvenlige 1-stjernede hoteller til 5-stjernede luksushoteller. Tibidabo-bjerget er et af områdets helt store attraktioner, og du kan være heldig at have udsigt direkte til bjerget og den enestående katedral Sagrat Cor, som ligger på toppen, direkte fra dit hotelværelse. Der ligger også en forlystelsespark med rutsjebaner og et kæmpemæssigt pariserhjul, som helt sikkert vil underholde både børn og barnlige sjæle.

Hoteller i Sarrià-Sant Gervasi

Når du booker hotelværelse i Sarrià-Sant Gervasi, overnatter du i en mere eksklusiv del af Barcelona. Langs gaderne står den ene pragtvilla efter den anden, og du finder både romantiske boutique-hoteller og hyggelige budgetvenlige hoteller her. Under en gåtur i området kan du ikke andet end at beundre de smukke arkitektoniske perler. Du finder også masser af eksklusive butikker i denne del af byen. Så tag den store pung med, og shop amok blandt kendte designermærker.

Hotelophold med alsidige oplevelser

På trods af at distriktet ligger i den nordvestlige del af Barcelona, er der ikke langt til stranden. Så selvom du rejser med børn, der glæder sig til strandlivet, kan du roligt bestille hotel eller hotellejlighed her. Lej en bil i Sarrià-Sant Gervasi, og kør den korte tur til havet, hvor du kan dase i en liggestol, bade i Middelhavets bølger eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Er du fodboldfan, må du ikke gå glip af et besøg på byens berømte stadion og FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou-stadion, som ligger tæt på Sarriá-Sant Gervasi. Se, om du kan få billetter til en hjemmekamp, og få en helt særlig oplevelse. Eller book et hotel tæt på stadion, så du kan opleve brølet, når hjemmeholdet scorer!

Det naturvidenskabelige museum CosmoCaixa vil også begejstre både store små. Se, hvordan en rulletrappe fungerer, lav din egen tornado eller sandstorm, og prøv forskellige eksperimenter med vand. På planetariet kan du få mere at vide om universet, og i det enorme væksthus kan du gå en tur i junglen, mens du kigger på eksotiske planter og dyr!

Nattelivet i Sarrià-Sant Gervasi

Du finder masser af restauranter, barer og natklubber i området omkring gaderne Carrer d'Amigo, Carrer de Santaló og Carrer de Marià Cubí. Så efter en begivenhedsrig dag kan du nyde en lækker tapasanretning med masser af lokale delikatesser sammen med en delikat spansk vin. Hvis du trænger til at røre dig efter middagen, kan du besøge en af de hippe natklubber, hvor du kan danse hele natten sammen med de lokale, inden turen går tilbage til dit hotel.

Sådan kommer du til Sarrià-Sant Gervasi

Du kan selv køre den lange tur til Spanien, men du finder nemt billige flybilletter til Sarrià Sant-Gervasi fra Danmark ved at flyve til Barcelona, og der går direkte fly til Barcelona Internationale Lufthavn. Du kommer nemt fra lufthavnen til dit hotel i Sarrià-Sant Gervasi med enten bus, tog eller lufthavnstaxi.

Hotelbooking: Sarrià-Sant Gervasi

Søg efter dit perfekte hotel i Sarrià-Sant Gervasi. Find et billigt hotel i Sarrià-Sant Gervasi nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Sarrià-Sant Gervasi, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Sarrià-Sant Gervasi på dine foretrukne datoer.