San Pawl il-Baħar

Rejseguide
San Pawl il-Baħar og byder på en kystby og en bugt eller havn

Man mener, at apostlen Paulus engang gik til grund med sit skib her, men i dag er St. Paul’s Bay en af Maltas mest populære feriedestinationer.

Lad bekymringerne blive derhjemme, og nyd i stedet over fem kilometers kystlinje med en rejse til St. Paul’s Bay, der er en samling af kystbyer på det nordlige Malta. Den hyggelige bugt og byerne udgør tilsammen en populær og prisvenlig feriedestination med resorter for ethvert budget. Engang var det kun velhavende maltesere, der besøgte denne kyststrækning. Nu er området tilgængeligt for alle.

St. Paul’s Bay har altid haft noget dragende over sig. Legenden fortæller nemlig, at apostlen Paulus gik til grund med sit skib her, hvilket markerer kristendommens oprindelse på Malta. Den historiske og bibelske betydning er dog ikke det eneste attraktive ved stedet, og der er mange, der rejser til St. Paul’s Bay på grund af beliggenheden ved det smukke hav og den flotte udsigt. Indbyggertallet i disse små byer stiger med mange titusinder i sommersæsonen.

St. Paul’s Bay er dog ikke blevet fuldstændig forvandlet af turistindustrien – du finder stadig den autentiske maltesiske stemning, som blandt andet er tydelig ved kirken for Paulus’ skibsforlis. De lokale tænder bål her hvert år i februar for at mindes det skæbnesvangre skibbrud. Du kan nyde den storslåede udsigt fra Wignacourt-tårnet, der er bygget i 1609 og også byder på et lille militærmuseum. Johanniterordenen byggede lignende tårne langs hele Maltas kystlinje som påmindelse om deres sårbarhed tæt ved disse klippeøer før i tiden.

Der ligger tre små havne langs denne kyststrækning ved Middelhavet. Byen St. Paul’s er stort set vokset sammen med den livlige naboby Bugibba. Rundt om kysten ligger også den mere fredelige by Qawra. I Qawra kan du opleve havets vidundere på det nye og moderne Malta National Aquarium. Museet Malta Classic Car Collection er også et besøg værd, hvis du er interesseret i biler. I bugtens nordlige ende ligger den mystiske og ubeboede ø St. Paul’s Island.

En ferie i St. Paul’s Bay er ideel for familier og andre, der søger en afslappet og tilbagelænet resortferie. Her kan du nyde den smukke udsigt over vandet i fred og ro, samtidig med at du ikke er langt fra Maltas mere livlige byer.

Mayflower Hotel
Mayflower Hotel
3.5 out of 5
Triq l-Imhar Qawra, San Pawl il-Baħar, Malta
Prisen er 186, kr pr. nat fra 8. dec. til 8. dec.
Dette hotel ligger i hjertet af San Pawl il-Baħar, kun 5 minutters gang fra Museet The Malta Classic Car Collection og Bugibba Strand. Derudover ligger Bugibba ...
4.3/5 Excellent! (54 anmeldelser)
Godt hotel til pengene
"Virkelig hyggeligt og dejligt nyt hotel med infinity pool på 10. sal med udsigt udover Middelhavet. Det eneste minus er organiseringen af morgenmaden ifm. Covid-19, da der er LANGE ventetider ved buffeten, da personalet skal tage maden til gæsterne - imidlertid noget der kunne undgås ved at komme ..."

Anmeldelse fra 2. sep. 2021

Mayflower Hotel
Dolmen Hotel Malta
Dolmen Hotel Malta
4 out of 5
Dolmen Street, Qawra, San Pawl il-Baħar, Malta
Prisen er 364, kr pr. nat fra 7. dec. til 7. dec.
Reserver et ophold lige ud til stranden på Dolmen Hotel Malta i San Pawl il-Baħar. dette hotel ligger i centrum, kun 5 minutters gang fra Bugibba Strand og Museet ...
4.2/5 Excellent! (493 anmeldelser)
Super fed oplevelse!
"Super fed oplevelse! Vi havde et kort ophold på 4 dage, for at koble lidt af i slutningen af sommeren. Til det, havde vi valgt det helt rigtige sted. Super venlig service, masser af gode faciliteter. Med 6 pools, og mulighed for en dukkert i havet. Selvom der lå en vej mellem hotellet og de sidste ..."

Anmeldelse fra 5. sep. 2021

Dolmen Hotel Malta
Gillieru Harbour Hotel
Gillieru Harbour Hotel
3 out of 5
Church Square, San Pawl il-Baħar
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 530, kr pr. nat fra 7. dec. til 7. dec.
Dette hotel ved stranden ligger i hjertet af San Pawl il-Baħar, kun 1,2 km fra Bugibba Strand samt mindre end 10 km fra Golden Bay og Mellieha-bugten. Derudover ...
3.6/5 Good! (103 anmeldelser)
Intet er i orden
"Dårligt hotel, virkelig dårligt holdt, intet virker"

Anmeldelse fra 24. jun. 2015

Gillieru Harbour Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Qawra Point Holiday Complex
Qawra Point Holiday Complex
3 out of 5
Tourist Street, Qawra, San Pawl il-Baħar, Malta
Prisen er 134, kr pr. nat fra 7. dec. til 7. dec.
Dette lejlighedshotel ligger tæt på stranden, kun 10 minutters gang fra Museet The Malta Classic Car Collection og Bugibba Strand. Derudover ligger Bugibba Plads ...
3.1/5 (133 anmeldelser)
Kan næppe kaldes en lejlighed
"På billederne er der et køkken. Det eneste der virkede var køleskabet. Der var INTET køkkenudstyr, kopper, tallerkener mm. kunne vi selv hente i restauranten, men der var ingen køkkenknive, skåle, skærebrætter eller lign. Der var en mikrobølgeovn, hvor drejeskiven manglede, emhætten hang til pynt, ..."

Anmeldelse fra 20. okt. 2018

Qawra Point Holiday Complex
Cardor Apartments
Cardor Apartments
2 out of 5
Tourist Street, Bugibba, San Pawl il-Baħar, Malta
Dette lejlighedshotel med familievenlig profil ligger i et område med forskellige underholdningsmuligheder i San Pawl il-Baħar, kun 10 minutters gang fra Museet ...
3.2/5 (81 anmeldelser)
Not bad, for the price.
"Nice people, good value for the money, if You don't crave to much."

Anmeldelse fra 12. jun. 2021

Cardor Apartments
The Village Apartments
The Village Apartments
3 out of 5
The Village Apartments, Triq Censu Tanti, San Pawl il-Baħar
Dette lejlighedskompleks ligger tæt på stranden, kun 15 minutters gang fra Bugibba Plads og Bugibba Strand. Derudover ligger Museet The Malta Classic Car Collection ...
4.6/5 Wonderful! (28 anmeldelser)
"Favolosa"

Anmeldelse fra 4. feb. 2021

The Village Apartments
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af San Pawl il-Baħar