Salisbury

Rejseguide
Salisbury Cathedral som omfatter historiske bygningsværker og fredfyldte omgivelser
Gå rundt blandt de kendte kæmpestene i stenmonumentet Stonehenge og andre forhistoriske levn, og tag på vandretur i Wiltshire-områdets grønne natur, når du besøger Salisbury.

Floden Avon løber igennem den historiske by Salisbury, der er kendt for sine ikoniske monumenter fra den tidlige jernalder og bronzealderen. Derudover domineres byen af den elegante katedral i Early English-stil, der ligger i centrum omkranset af andre charmerende seværdigheder. På en rejse til Salisbury kan du blive klogere på bosættelser, der er mere end 2.000år gamle, når du udforsker de historiske områder.

Nord for byen ligger et af verdens mest berømte arkæologiske områder, nemlig Stonehenge. Lad dig bjergtage af cirklen med kæmpe bautasten, der blev rejst på stedet for mellem 2.000 og 3.000 år siden. Den ydre cirkel af sten menes at være endnu ældre. Der er mange teorier om stenenes placering, men stedet fungerede højst sandsynligt som en begravelsesplads.

Gå den 3kilometer lange tur mod øst langs naturstier, hvor du finder det mindre kendte område Woodhenge. Betonklodser står i dag der, hvor en trækonstruktion i sin tid dannede en cirkel. Kig efter den grøft, der omringede de ovalformede ringe.

Når du vender tilbage til byen, kan du gøre holdt ved monumentet Old Sarum, der ligger på toppen af en bakke, hvor der lå et slot og en domkirke bygget af normannerne. Kryds broen, der går over to tidligere voldgrave, for at komme til resterne af slottets mur. Du kan også se domkirkens fundament.

Tilbage i centrum af Salisbury kan du lægge vejen forbi Salisbury Cathedral. Her finder du et af verdens ældste fungerede ure og en af kun fire bevarede kopier af de engelske Magna Carta-dokumenter. Læg nakken tilbage, og kig op på landets højeste kirketårn, hvor du også kan komme på rundvisning. På Salisbury Museum, der holder til i et palæ, kan du gå på opdagelse i forhistoriske genstande fra området.

Byen ligger i et af de varmeste områder af England, hvor især juli er varm og solrig. Hvis du rejser til Salisbury om vinteren, kan det være en noget kold og våd fornøjelse.

Salisbury er en af de største byer i grevskabet Wiltshire. Den ligger i nærheden af kalkstensplateauet Salisbury Plain i den sydøstlige del af Wiltshire. Hvis du flyver til den britiske hovedstad, kan du tage toget derfra og være fremme i Salisbury på halvanden time. Vil du selv køre turen, tager det omkring en time længere at tilbagelægge den 142kilometer lange rejse mod sydvest fra London.

Et weekendophold i Salisbury er oplagt til en rejse tilbage i tiden for at udforske forhistorien i behagelige, grønne omgivelser.

Best Western Red Lion Hotel
Best Western Red Lion Hotel
4 out of 5
Milford Street, Salisbury, England, SP1 2AN
Prisen er 582, kr pr. nat fra 2. jan. til 3. jan.
582, kr
pr. nat
2. jan. – 3. jan.
Overnat på dette hotel med 4 stjerner i Salisbury. Nyd godt af gratis Wi-Fi, morgenmad og roomservice (døgnet rundt). Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4/5 Very Good! (485 anmeldelser)
Best hotel in Salisbury
"I stay here often, and would recommend it to everyone."

Anmeldelse fra 30. aug. 2020

Best Western Red Lion Hotel
Legacy Rose and Crown Hotel
Legacy Rose and Crown Hotel
4 out of 5
Harnham Road, Salisbury, England, SP2 8JQ
Prisen er 597, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
597, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
Overnat på dette hotel med forretningsvenlig profil i Salisbury, som har 4 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver ...
4,2/5 Excellent! (999 anmeldelser)
"Rigtig fin beliggenhed. Gåafstand til katedralen og 15 min. kørsel til stonehenge Utrolig hyggeligt hotel med venligt personale. Flot morgenmad"

Anmeldelse fra 12. aug. 2019

Legacy Rose and Crown Hotel
Caboose
Caboose
4 out of 5
115 S Western Rd, Salisbury, England, SP2 7RR
Prisen er 768, kr pr. nat fra 12. dec. til 13. dec.
768, kr
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
Overnat i dette Bed & Breakfast med 4 stjerner i Salisbury. Nyd godt af gratis morgenmad, gratis Wi-Fi og daglig rengøring. De populære seværdigheder St Thomas ...
4,8/5 Exceptional! (116 anmeldelser)
Lovely, clean and comfortable
"Really lovely little hotel. Very clean and comfortable, and really friendly professional staff. Food was lovely and I would highly recommend this place!"

Anmeldelse fra 3. dec. 2022

Caboose
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
Stonehenge Cottages
Stonehenge Cottages
5 out of 5
Greville House, Lower Woodford, Salisbury, England, SP4 6NQ
Overnat i denne hytte med luksusfaciliteter i Salisbury, som har 5 stjerner. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og et tv. De populære seværdigheder Stonehenge ...
4,8/5 Exceptional! (97 anmeldelser)
SkyDive Relax
"It was a great place to stay and relax before my skydive."

Anmeldelse fra 23. sep. 2022

Stonehenge Cottages
Peartree Serviced Apartments
Peartree Serviced Apartments
3.5 out of 5
17-19 Mill Road, Salisbury, England, SP2 7RT
Overnat på dette lejlighedshotel med 3,5 stjerner i Salisbury. Nyd godt af gratis Wi-Fi, gratis parkering og morgenmad. Vores gæster fremhæver især morgenmaden ...
4,8/5 Exceptional! (181 anmeldelser)
Både rationelt og hyggeligt!
"Sjældent kan man sige at der ikke er noget at klage over, men her var alt perfekt. Et glimrende koncept, som ville være dejligt hvis det bliv bredt ud. Selv om der intet personale var, var indtjekning og alle spørgsmål besvaret ved god information. En super beliggenhed!"

Anmeldelse fra 22. sep. 2021

Peartree Serviced Apartments
Rojoy
Rojoy
3.5 out of 5
Salisbury, England
Overnat i denne hytte med 3,5 stjerner i Salisbury. Nyd godt af gratis Wi-Fi, et køkken og 3 soveværelser. De populære seværdigheder Southampton Skating og Market ...
Rojoy
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Byer i nærheden af Salisbury