Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Hoteller i Rungis

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel i Rungis

Søg efter hoteller i Rungis på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Rungis ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Rungis
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Rungis område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Rungis, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Rungis
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Rungishoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Rungis?
Novotel Paris Orly Rungis er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra rejsende er B&B Hôtel ORLY RUNGIS Aéroport og Best Western Plus Paris Orly Airport også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Rungis?
Ja, størstedelen af værelserne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt ankomst. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at se de bedste tilbud i Rungis.
Hvad er det bedste overnatningssted til et budgetvenligt ophold i Rungis?
Comfort Hotel Rungis Orly er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og en restaurant ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre gode muligheder til et budgetvenligt ophold omfatter Best Western Plus Paris Orly Airport og Hotel Premiere Classe Orly Rungis.
Hvad er det bedste overnatningssted for familier i Rungis?
Mercure Paris Orly Rungis er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis ekstra senge. Andre muligheder til en familietur omfatter Hôtel Restaurant Maison Blanche og Best Western Plus Paris Orly Airport. Seværdigheder i området som La Machine du Moulin Rouge og Paris’ zoologiske have byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Rungis?
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis er et overnatningssted, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også et fitnesscenter og vaskeri til dyrenes ejere. Andre gode muligheder til din og dit kæledyrs rejse omfatter Hotel Premiere Classe Orly Rungis og Mercure Paris Orly Rungis.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Rungis?
Mercure Paris Orly Rungis er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende, der søger et elegant sted at overnatte. En anden eksklusiv valgmulighed til din ferie er Novotel Paris Orly Rungis.
Hvilket spahotel er det bedste i Rungis?
All Suites Appart Hôtel Orly Rungis er et meget populært spahotel med et fitnesscenter. Hvorfor ikke bruge lidt tid på at slappe af i saunaen?
Hvordan er det at overnatte i Rungis?
Besøgende kan finde masser at se og opleve i Rungis, som blandt andet er kendt for familier og budgetorienterede rejsende. Med sine kaffebarer og sine restauranter, der serverer fisk og skaldyr er denne by en populær rejsedestination. Paris’ katakomber, AccorHotels Arena og Tour Montparnasse er blandt de mest populære seværdigheder i området. I Rungis finder du 12 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Rungis?
Espace Jean Monnet er en seværdighed, du ikke bør gå glip af. I dette område finder du også Paris’ katakomber og AccorHotels Arena.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Rungis?
Robert Schuman – Parc Silic Centre Station og Rungis-la-Fraternelle Station er nogle af de nærmeste metrostationer. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.
Hvordan er vejret i Rungis?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 18°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 5°C. I Rungis regner det i gennemsnit 992 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Rungis

Flere valgmuligheder