Ved modtagelsen blev vi opgraderet til et værelse med udsigt over havn/havet. Da det var det, som vi havde bestilt, så kan man vel ikke kalde det en opgradering.
Menuen, som fremgår af hjemmesiden var ikke eksisterende. Derimod kunne man få Lasagne med lidt salat og tzatziki til. Der blev pralet med, at det var hjemmelavet, men da vi så andre få det serveret, så lignede det temmelig meget fabriksfremstillede stykker lasagne (fuldkommen ens i størrelse og meget faste i det) og kinakål/gullerod, som kun en maskine kan snitte det. Vi blev fortalt af nogle, som havde spist aftensmad der 2 uger tilbage, at der var det helt anderledes.
Personalet valgte at spise af morgenmaden inden vi som gæster kom til. Og da der ikke var fyldt op, så var der kun rester tilbage. Der stod en skål halvt fyldt med jordbærsyltetøj, hvor der var dagsgammel rest af syltetøj siddende på siden af skålen. Der var appelsinskiver, som stille og roligt tørrede ind dag for dag.
Hotellet som helhed var fint, men der var mug i krogene på badeværelset og maling skallede af på loftet.