Billigste flyrejser til Wien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

" TXL Berlin til VIE Wien 1.109,00 kr. "

" CPH København til VIE Wien 1.162,00 kr. "

" AMS Amsterdam til VIE Wien 1.177,00 kr. "

" HAM Hamborg til VIE Wien 1.187,00 kr. "

" ZRH Zürich til VIE Wien 1.543,00 kr. "

" SXF Berlin til VIE Wien 1.575,94 kr. "

" NAP Napoli til VIE Wien 1.686,00 kr. "

" BLL Billund til VIE Wien 1.853,00 kr. "

" RTM Rotterdam til VIE Wien 1.863,89 kr. "

" BRU Bruxelles til VIE Wien 1.937,00 kr. "Om Wien

Fly til Wien

Den smukke østrigske hovedstad Wien ligger ved Donaus bred øst for Alperne. Wien indbyder til en storbyferie, som er rig på oplevelser, og uanset om du holder af kunst, arkitektur eller museumsbesøg, er den tidligere kejserby et oplagt valg til en kort weekendtur eller en længere ferie med hele familien.

Den gamle universitetsbys hyggelige kroer, lækre restauranter og fristende butikker ligger kun en ganske kort flyrejse væk fra Danmark. Du kan stige på flyet i Kastrup eller Billund, og et par timer senere lander du i Wien Internationale Lufthavn, hvor det bestemt ikke skorter på fine faciliteter.

I Wien er kontrasten mellem nyt og gammelt ganske tydelig, og det har sat sit præg på gadebilledets arkitektur. Byen byder på en myriade af seværdigheder og oplevelser, og du kan være sikker på, at også børnene vil more sig i Wien, der ikke kun er en destination for de voksne.

Billige flybilletter til Wien Internationale Lufthavn

Lufthavnen ligger kun 16 kilometer fra centrum, og der findes et væld af forskellige transportmuligheder. Du kan tage toget til Wien Mitte/Landstraße Togstation, hvis du vil hurtigt frem, eller du kan springe på en bus. De offentlige transportmidler kører ofte, og de er ikke specielt dyre at benytte. Taxa og biludlejning er også muligt i lufthavnen.

Lufthavnen, hvor der ligger flere internationale mærkevarebutikker, er et sandt mekka for shopperne. Du kan også slå dig ned på en café, restaurant eller bar og hygge dig lidt før afgang. I lufthavnen er der desuden et apotek, og på niveau 0 er der mulighed for at veksle penge, hvis ikke du har gjort det hjemmefra. I Terminal 3 finder du et særdeles velassorteret legeområde for de 4-10 årige.


Udforsk Wien

Billige flybilletter til interessante seværdigheder i Wien

Der er meget at se i Wien. Kunst kan opleves på Kunsthistorisches Museum, eller tag en tur ned i MuseumsQuartier. Dette kvarter tæt på det gamle kejserpalads byder på flere spændende kunstmuseer. Naturhistorisches Museum er et spændende sted, og mon ikke børnene vil elske mødet med en dinosaur her på et interessant naturhistorisk museum, der også har sit eget planetarie? Kom tæt på et af Wiens mest berømte bysbørn, nemlig Sigmund Freud, og lær mere om ham og hans virke på Sigmund Freud-museet. Slap af i en smuk park med kæresten, eller gå en tur i byen, og nyd dens smukke arkitektur, som både byder på gotik og barok.

Fly til dejlige aktiviteter i Wien

En flyrejse til Wien byder på sjove og spændende aktiviteter for hele familien. Køb det sidste nye skrig i de internationale modebutikker i den gamle bydel, eller gå på opdagelse i de fine smykkeforretninger på den smukke gade Kohlmarkt. Spis på hyggelige restauranter eller hvad med en klassisk koncert i koncerthuset Wiener Musikverein? Du kommer ikke til at kede dig i Wien.

Wien er også for børn, og både store og små kan komme tæt på den fascinerende verden under havets overflade i Haus des Meeres Aqua Terra Zoo, som huser mere end 10.000 dyr. Mød hajer og havskildpadder i akvariet, og se slanger i terrariet. Hvis du ikke lider af højdeskræk og gerne vil se Wien lidt fra oven, så tag turen op på observationsdækket af Donautårnet 150 meter over byen. Udsigten er fantastisk.


Alternative lufthavne i nærheden

  • Wien Intl. (VIE)