Starten af hovedsektionen
Ikon for tur-retur
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Wien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Populære flyrejser til Wien

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Wien

Fly til Wien

Den smukke østrigske hovedstad Wien ligger ved Donaus bred øst for Alperne. Wien indbyder til en storbyferie, som er rig på oplevelser, og uanset om du holder af kunst, arkitektur eller museumsbesøg, er den tidligere kejserby et oplagt valg til en kort weekendtur eller en længere ferie med hele familien.

Den gamle universitetsbys hyggelige kroer, lækre restauranter og fristende butikker ligger kun en ganske kort flyrejse væk fra Danmark. Du kan stige på flyet i Kastrup eller Billund, og et par timer senere lander du i Wien Internationale Lufthavn, hvor det bestemt ikke skorter på fine faciliteter.

I Wien er kontrasten mellem nyt og gammelt ganske tydelig, og det har sat sit præg på gadebilledets arkitektur. Byen byder på en myriade af seværdigheder og oplevelser, og du kan være sikker på, at også børnene vil more sig i Wien, der ikke kun er en destination for de voksne.

Billige flybilletter til Wien Internationale Lufthavn

Lufthavnen ligger kun 16 kilometer fra centrum, og der findes et væld af forskellige transportmuligheder. Du kan tage toget til Wien Mitte/Landstraße Togstation, hvis du vil hurtigt frem, eller du kan springe på en bus. De offentlige transportmidler kører ofte, og de er ikke specielt dyre at benytte. Taxa og biludlejning er også muligt i lufthavnen.

Lufthavnen, hvor der ligger flere internationale mærkevarebutikker, er et sandt mekka for shopperne. Du kan også slå dig ned på en café, restaurant eller bar og hygge dig lidt før afgang. I lufthavnen er der desuden et apotek, og på niveau 0 er der mulighed for at veksle penge, hvis ikke du har gjort det hjemmefra. I Terminal 3 finder du et særdeles velassorteret legeområde for de 4-10 årige.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Nov 14, 2019

jeg vil rejse med det igen

Oct 26, 2019

Kun en kort flyvetur

Aug 26, 2019

Alt ok

Aug 23, 2019

Nej

Jul 14, 2019

Ankomst til tiden !

May 10, 2019

Behagelig flyrejse, gode piloter

Feb 15, 2019

Kort rute og god service

Nov 17, 2018

Det var en dejlig oplevelse med alt

Oct 15, 2018

We love My Austrian !

Sep 8, 2018

Flyet forsvandt fra skærmen i afgangshallen