Rejseråd

Vær opmærksom på rejsevejledninger relateret til Corona-virussen (COVID-19), og følg opdateringer fra World Health Organization (WHO). Grundet det hidtil usete antal rejseforstyrrelser kan refusionsprocesser tage op til 30 dage.

Hotel i Roskilde

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hoteller i Roskilde

Piccobello Bed & Breakfast
3 out of 5
Valløby Bygade 21C, Valløby, Køge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 675
pr. nat
1. maj – 2. maj
28.76 km fra centrum
4.4/5Wonderful! (25 anmeldelser)

"Stille og roligt, der var hvad der skulle være. Desværre larmede varmeblæser i hytten, så meget, at man ikke kunne sove for den."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Piccobello Bed & Breakfast
Dåstrup Bed & Breakfast
2.5 out of 5
14B Byvejen, Viby
DKK 570
pr. nat
3. maj – 4. maj
10.41 km fra centrum
4.6/5Exceptional! (8 anmeldelser)
Dejligt sted med god atmosfære

"En familietur med et dejligt kort ophold på Dåstrup BB. Fint værelse, rent og pænt. Et skønt, kæmpe fælles område med sofa arrangement, tv, bøger og spil og spise område. Et kæmpe køkken (med køleskab) til fri afbenyttelse. Fin tilkøbt morgenmad"…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Dåstrup Bed & Breakfast
Hotel Niels Juel
4 out of 5
Toldbodvej 20, Køge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 1.175
pr. nat
17. apr. – 18. apr.
22.04 km fra centrum
3.7/5Good! (141 anmeldelser)

"Hotel med god beliggenhed og venligt personale. Trælse dyner, der burde være udskiftet for længst, dårligt lys på badeværelset og intetsigende morgenmad"…"

Anmeldelse fra 19. aug. 2019

Hotel Niels Juel
Hotel Osted
3 out of 5
HOVEDVEJEN 151B, Lejre, Osted
DKK 689
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
12 km fra centrum
4/5Very Good! (45 anmeldelser)
Fint hotel

"Grunden til ok i service, er at der ikke var nogen, da hotellet var ubemandet"…"

Anmeldelse fra 7. okt. 2019

Hotel Osted
Scandic Roskilde Park
3.5 out of 5
Ved Ringen 2, Roskilde
DKK 1.195
pr. nat
1. maj – 2. maj
1.08 km fra centrum
3.7/5Good! (475 anmeldelser)
Super ophold.

"Det var en stor fornøjelse. Flot renoveret. Vi kommer gerne igen."…"

Anmeldelse fra 27. dec. 2019

Scandic Roskilde Park
Zleep Hotel Prindsen Roskilde
3 out of 5
Algade 13, Roskilde
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 799
pr. nat
9. apr. – 10. apr.
0.17 km fra centrum
3.8/5Good! (446 anmeldelser)

"Dejlig belegenhed,hyglig gammel hotel,flink personale."…"

Anmeldelse fra 3. feb. 2020

Zleep Hotel Prindsen Roskilde
Badehotel Søfryd
3 out of 5
Sofrydvej 8-10, Jyllinge
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 790
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
11.96 km fra centrum
4/5Very Good! (248 anmeldelser)
Dejligt ophold

"Vi havde en enkelt overnatning, og følte os rigtigt godt behandlet. Det eneste der trak ned var at værelset var utroligt koldt, og radiatoren formåede ikke at varme det op."…"

Anmeldelse fra 6. dec. 2019

Badehotel Søfryd
Køge Guesthouse
3 out of 5
Glentevej 1A, Køge
Hent priser
20.03 km fra centrum
Køge Guesthouse
Roskilde B&B
2.5 out of 5
Søgårdsvej 2, Gadstrup
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 695
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
9.14 km fra centrum
4.1/5Very Good! (43 anmeldelser)
Afslappende og imødekommende.

"Afslappende og imødekommende."…"

Anmeldelse fra 5. dec. 2019

Roskilde B&B
Strandmotellet
3 out of 5
11 Greve Strandvej, Greve
DKK 895
pr. nat
6. apr. – 7. apr.
15.9 km fra centrum
Strandmotellet
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Roskilde
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Roskilde

Hotel i Roskilde: I Roskilde kan du blandt andet opleve et vaskeægte vikingeskib, sætte din højdeskræk på prøve i en luftballon og få en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hvad enten du er på udkig efter et romantisk, et børnevenligt eller et billigt hotel, kan du med garanti finde et hotel i Roskilde, der passer til dine behov.

Roskilde er Danmarks 10. største by og er én af landets ældste byer. Byen er nok mest kendt for sommerens store musikbegivenhed, Roskilde Festival, men byen har meget mere at byde på både for par og familier.

Kulturelle og historiske seværdigheder

Under et besøg i Roskilde kommer du ikke uden om byens vartegn - den smukke Domkirke. Kirken står opført på UNESCOs Verdensarvsliste og er én af de kirker i verden, der har flest konger og dronninger begravet. Læg vejen forbi Domkirkemuseet, hvor du kan lære om kirkens spændende historie gennem de sidste 1000 år. Hvorfor ikke booke et hotelværelse med udsigt til Roskildes stolthed?

Rejser du med børn, er Vikingeskibsmuseet et must. Her kan I stå ansigt til ansigt med fem originale vikingeskibe fra 1000-tallet, som er fundet på bunden af Roskilde Fjord. Hele familien kan desuden stikke til søs i et vikingeskib og opleve, hvordan livet tog sig ud i Danmark under vikingetiden.

Er du interesseret i kunst, er Roskilde det rette sted. Søg inspiration i den moderne kunst på Galleri LABR, nyd det imponerende syn af glaspustere, der forvandler glasstykker til smukke værker på Glasgalleriet og oplev alt fra keramik, tekstilkunst og skulpturer på Galleri B. Besøg desuden Sct. Hans Hospitals Museum, hvor du kan se en unik samling af psykopatologisk kunst fremstillet af skizofrene patienter.

Spændende udendørsaktiviteter for hele familien

Efter at have set Roskildes mange seværdigheder indendøre, er det på tide at få noget friskt luft. Og her er mulighederne mange, for Roskilde har nemlig et stort udvalg af spændende udendørsaktiviteter for hele familien – både til vands, til lands og i luften. Oplev for eksempel Roskilde fra oven med en flyvetur i luftballon, tag en sejltur i motorbåd eller i kajak på Roskilde Fjord eller bliv på landjorden og nyd den smukke natur under en gåtur i Boserup Skov eller fra golfbanen, mens I øver jeres sving. Uanset hvilke udendørsoplevelser I søger, vil Roskildes mange tilbud ikke skuffe.

Overnat i nærheden af restauranter, caféer og shopping

Oven på en lang dag fyldt med spændende aktiviteter, er der ikke noget bedre end et lækket aftensmåltid i hyggelige omgivelser. Roskilde byder på et væld af kulinariske oplevelser, hvoraf mange har rod i byens historiske fortid. I Roskilde kan du nemlig smage på Vikingernes madkultur, nyde et måltid med udsigt over Roskilde Fjor, i midtbyen med udsigt til den smukke domkirke eller på en kro blandt områdets fredfyldte marker. Slå to fluer med ét smæk, og book dit hotel i Roskilde i nærheden af én af byens mange, lækre spisesteder. Er du interesseret i at få lidt gastronomi med hjem, kan du med fordel tage til byens torvedag (onsdage og lørdage) eller kigge ind i én af de mange gårdbutikker, som sælger lokalt producerede råvarer.

Book et hotel i Roskilde her

Søg efter dit perfekte hotel i Roskilde. Find et billigt hotel i Roskilde nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Roskilde.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på billige hoteller i Roskilde på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Roskilde. Book en af vores pakkerejser til Roskilde: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Roskilde?
Comwell Køge Strand er et yndet overnatningssted blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Ifølge anmeldelser fra rejsende er Badehotel Søfryd og Zleep Hotel Prindsen Roskilde også populære valgmuligheder til din rejse.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Roskilde?
Ja, størstedelen af reservationerne er refunderbare, hvis du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og modtage en refusion inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Roskilde.
Hvad er det bedste lavprisovernatningssted i Roskilde?
Quality Hotel Høje Taastrup er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis morgenmad og en restaurant ifølge vores gæsteanmeldelser.
Hvad er det bedste hotel til en familierejse i Roskilde?
Quality Hotel Høje Taastrup er et hotel med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder en restaurant og gratis morgenmad. Andre muligheder til en familietur omfatter Scandic Roskilde Park og Comwell Køge Strand. Børn i alle aldre vil synes godt om at besøge YouFly.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Roskilde?
Comwell Roskilde er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder også en restaurant og et fitnesscenter til dyrenes ejere. Scandic Roskilde Park er en anden god valgmulighed, når du rejser med dit kæledyr.
Hvilket overnatningssted er bedst til et ophold nær stranden i Roskilde?
Comwell Køge Strand er et resort med strandudsigt, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Andre gode valgmuligheder til et ophold nær stranden omfatter Comwell Køge Strand og Badehotel Søfryd. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Vigen Strandpark eller Herslev Strand.
Hvilket hotel er bedst til en golfferie i Roskilde?
Comwell Køge Strand er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi, og overnatningsstedet er populært blandt golfspillere. En anden god valgmulighed er Scandic Roskilde Park, hvis du gerne vil være i nærheden af en golfbane under dit ophold. Besøg Roskilde Golfklub eller Køge Golfklub, hvis du vil ud at træne dit golfslag.
Hvilet hotel er bedst i Roskilde tæt ved historiske seværdigheder?
Comwell Roskilde er et hotel med 4 stjerner, der egner sig godt til historieinteresserede, og det populære overnatningssted har desuden gratis morgenmad og en restaurant. Et par andre muligheder i nærheden af historiske seværdigheder tæller Scandic Roskilde Park og Zleep Hotel Prindsen Roskilde. Blandt de populære seværdigheder finder du også Roskilde Domkirke, Ledreborg Slot og Sagnlandet.
Hvordan er det at overnatte i Roskilde?
Historieentusiaster vil ikke fortryde et besøg i Roskilde, der byder på seværdigheder som museer og katedraler. Med sin kunst, sine festivaler og sine monumenter er denne by en populær destination blandt rejsende. Tivoli, Københavns Zoologiske Have og Rådhuspladsen er blandt de mest populære seværdigheder i området. I Roskilde finder du 51 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se, når jeg besøger Roskilde?
Byen byder på museer, og nogle af de mest populære seværdigheder tæller Roskilde Museum, Vikingeskibsmuseet og Museum for Moderne Kunst. Byens historiske seværdigheder og katedraler gør den til en populær destination, og de mest spændende seværdigheder inkluderer Roskilde Domkirke, Ledreborg Slot og Sagnlandet. I dette område finder du også Tivoli og Københavns Zoologiske Have.
Hvordan kommer jeg rundt i Roskilde?
Du kan gå til nærliggende metrostationer som Karlslunde S-tog-station, Solrød Strand S-tog-station og Greve S-tog-station. Hvis du vil udforske det omkringliggende område, så tag toget fra Roskilde Station, Trekroner Station eller Gadstrup Station.
Hvordan er vejret i Roskilde?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 22°C, mens december og januar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. I Roskilde regner det i gennemsnit 602.10 mm om året.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Roskilde

Flere valgmuligheder