Roskilde

Hotel i Roskilde

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Undersøg priserne på hoteller i Roskilde

Tjek priser i Roskilde for i aften, 17. sep. - 18. sep.
Tjek priser i Roskilde for denne weekend, 20. sep. - 22. sep.
Tjek priser i Roskilde for næste weekend, 27. sep. - 29. sep.

Hoteller i Roskilde

Billede af Dåstrup Bed & Breakfast
2.5 out of 5
14B Byvejen, Viby
DKK 570 pr. nat
19. sep. – 20. sep.
4.7/5Enestående! (7 anmeldelser)
Dejligt sted med god atmosfære

"En familietur med et dejligt kort ophold på Dåstrup BB. Fint værelse, rent og pænt. Et skønt, kæmpe fælles område med sofa arrangement, tv, bøger og spil og spise område. Et kæmpe køkken (med køleskab) til fri afbenyttelse. Fin tilkøbt morgenmad"…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Dåstrup Bed & Breakfast
Billede af Køge Guesthouse
3 out of 5
Glentevej 1A, Køge
Hent priser
3.8/5Godt! (5 anmeldelser)
Skuffende i forhold til beskrivelse og pris

"Skuffende at ankomme til et “Guesthouse”, der viste sig at være et dårligt renoveret og vedligeholdt villahus. I bekræftelsen stod indtjekning ml. 17 og 22. Vi ankom lidt før 22 og måtte ringe Hotels.com op for vejledning til indtjekning. Værelset var i pæn stand. Gode senge. En meget stejl trappe ..."…"

Anmeldelse fra 5. jun. 2018

Køge Guesthouse
Billede af Piccobello Bed & Breakfast
3 out of 5
Valløby Bygade 21C, Valløby, Køge
DKK 650 pr. nat
18. sep. – 19. sep.
4.4/5Fremragende! (13 anmeldelser)
Hyggeligt sted med god service

"Et rigtig hyggeligt sted, med god service og lækker morgenmad. Et fantastisk alternativ til et markant dyre hotel."…"

Anmeldelse fra 12. maj 2019

Piccobello Bed & Breakfast
Billede af Strandmotellet Greve
3 out of 5
11 Greve Strandvej, Greve
DKK 795 pr. nat
19. sep. – 20. sep.
2.7/5 (40 anmeldelser)

"Fin morgenmad (som vi havde tilkøbt), dog var morgenmaden søndag forsinket, da kokken ikke var mødt, men det klarede et kvikt personale 😊"…"

Anmeldelse fra 13. maj 2019

Strandmotellet Greve
Billede af Hotel Osted
3 out of 5
HOVEDVEJEN 151B, Lejre, Osted
DKK 670 pr. nat
18. sep. – 19. sep.
3.9/5Meget godt! (19 anmeldelser)

"Rolige omgivelser Lækre værelser ofte med lille terasse med bord bænk-fine parkeringsforhold-godt rent og pæntgæstekøkken med evt. tilberedning af morgenmad el. middag-Kort afstand til Roskilde. Dg internet virkede ikke"…"

Anmeldelse fra 7. jun. 2019

Hotel Osted
Billede af Hotel Niels Juel
4 out of 5
Toldbodvej 20, Køge
Gratis afbestillingBetal senere
DKK 1.125 pr. nat
22. sep. – 23. sep.
3.7/5Godt! (130 anmeldelser)
Et hotel der sikkert har været flot engang.

"Et hotel der er af ældre stand. Bruser der skyder i alle retninger og lidt skimmel i hjørnet af brusekabinen. Morgenbuffet var af Meget kedeligt stand. og der manglede opfyldning og af brød, skinke/hamburgerryg. Ikke noget at falde i svime over."…"

Anmeldelse fra 24. feb. 2019

Hotel Niels Juel
Billede af Badehotel Søfryd
3 out of 5
Sofrydvej 8-10, Jyllinge
Gratis afbestillingBetal senere
DKK 890 pr. nat
22. sep. – 23. sep.
4/5Meget godt! (203 anmeldelser)
Anbefales

"Dejlig overnatningssted med fantastiske omgivelser."…"

Anmeldelse fra 9. jun. 2019

Badehotel Søfryd
Billede af Scandic Roskilde Park
3.5 out of 5
Ved Ringen 2, Roskilde
Gratis afbestillingBetal senere
Hent priser
3.6/5Godt! (437 anmeldelser)
Fint hotel, men mad langt under forventning

"Fint hotel, med ny-renoverede værelser. Stadig lidt bygge rod, men det betød ingen ting. MEN.. Vi er meget skuffede over aftensmaden, som denne aften kun bestod af en "buffet", og ikke de ellers fine ting som fremgik af menukortet som også er på værelset. "buffeten" bestod af 2 slags kartoffler, ..."…"

Anmeldelse fra 5. maj 2019

Scandic Roskilde Park
Billede af Roskilde B&B
2.5 out of 5
Søgårdsvej 2, Gadstrup
Gratis afbestillingBetal senere
DKK 695 pr. nat
22. sep. – 23. sep.
4.1/5Meget godt! (32 anmeldelser)
Et dejligt B&B - vil bruge det igen !

"Kom sent - ikke meget i nærområdet. men et rigtigt godt sted. pænt og god morgenmad, og så må man fylde sin termokande når man køre. kan kun anbefale stedet !"…"

Anmeldelse fra 9. okt. 2018

Roskilde B&B
Billede af Sonnerupgaard Gods
3 out of 5
Tølløsevej 53, Hvalsø
Hent priser
3.4/5 (80 anmeldelser)
Hyggeligt ophold

"Vi havde et behageligt ophold. Personalet var rart og imødekommende. Værelserne var fine og rene med udsigt til skøn natur. Skal vi på de egne igen er det meget sandsynligt, at vi lægger vejen forbi."…"

Anmeldelse fra 23. feb. 2019

Sonnerupgaard Gods
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Roskilde, der starter fra DKK 570 pr. nat
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Roskilde

Hotel i Roskilde: I Roskilde kan du blandt andet opleve et vaskeægte vikingeskib, sætte din højdeskræk på prøve i en luftballon og få en kulinarisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Hvad enten du er på udkig efter et romantisk, et børnevenligt eller et billigt hotel, kan du med garanti finde et hotel i Roskilde, der passer til dine behov.

Roskilde er Danmarks 10. største by og er én af landets ældste byer. Byen er nok mest kendt for sommerens store musikbegivenhed, Roskilde Festival, men byen har meget mere at byde på både for par og familier.

Kulturelle og historiske seværdigheder

Under et besøg i Roskilde kommer du ikke uden om byens vartegn - den smukke Domkirke. Kirken står opført på UNESCOs Verdensarvsliste og er én af de kirker i verden, der har flest konger og dronninger begravet. Læg vejen forbi Domkirkemuseet, hvor du kan lære om kirkens spændende historie gennem de sidste 1000 år. Hvorfor ikke booke et hotelværelse med udsigt til Roskildes stolthed?

Rejser du med børn, er Vikingeskibsmuseet et must. Her kan I stå ansigt til ansigt med fem originale vikingeskibe fra 1000-tallet, som er fundet på bunden af Roskilde Fjord. Hele familien kan desuden stikke til søs i et vikingeskib og opleve, hvordan livet tog sig ud i Danmark under vikingetiden.

Er du interesseret i kunst, er Roskilde det rette sted. Søg inspiration i den moderne kunst på Galleri LABR, nyd det imponerende syn af glaspustere, der forvandler glasstykker til smukke værker på Glasgalleriet og oplev alt fra keramik, tekstilkunst og skulpturer på Galleri B. Besøg desuden Sct. Hans Hospitals Museum, hvor du kan se en unik samling af psykopatologisk kunst fremstillet af skizofrene patienter.

Spændende udendørsaktiviteter for hele familien

Efter at have set Roskildes mange seværdigheder indendøre, er det på tide at få noget friskt luft. Og her er mulighederne mange, for Roskilde har nemlig et stort udvalg af spændende udendørsaktiviteter for hele familien – både til vands, til lands og i luften. Oplev for eksempel Roskilde fra oven med en flyvetur i luftballon, tag en sejltur i motorbåd eller i kajak på Roskilde Fjord eller bliv på landjorden og nyd den smukke natur under en gåtur i Boserup Skov eller fra golfbanen, mens I øver jeres sving. Uanset hvilke udendørsoplevelser I søger, vil Roskildes mange tilbud ikke skuffe.

Overnat i nærheden af restauranter, caféer og shopping

Oven på en lang dag fyldt med spændende aktiviteter, er der ikke noget bedre end et lækket aftensmåltid i hyggelige omgivelser. Roskilde byder på et væld af kulinariske oplevelser, hvoraf mange har rod i byens historiske fortid. I Roskilde kan du nemlig smage på Vikingernes madkultur, nyde et måltid med udsigt over Roskilde Fjor, i midtbyen med udsigt til den smukke domkirke eller på en kro blandt områdets fredfyldte marker. Slå to fluer med ét smæk, og book dit hotel i Roskilde i nærheden af én af byens mange, lækre spisesteder. Er du interesseret i at få lidt gastronomi med hjem, kan du med fordel tage til byens torvedag (onsdage og lørdage) eller kigge ind i én af de mange gårdbutikker, som sælger lokalt producerede råvarer.

Book et hotel i Roskilde her

Søg efter dit perfekte hotel i Roskilde. Find et billigt hotel i Roskilde nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i Roskilde.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på billige hoteller i Roskilde på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Roskilde. Book en af vores pakkerejser til Roskilde: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Roskilde