Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Udforsk Roskilde

Udforsk Roskilde med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!

Biludlejning i Roskilde

Hvis du har valgt et hotel i Roskilde som base for din næste ferie, kan du trygt overlade det til Expedia også at finde lige netop den lejebil i Roskilde, der passer til dine behov. Der er nemlig fine muligheder for professionel og billig billeje i Roskilde gennem vores biludlejningspartnere, og du tilbydes flere afhentnings- og afleveringsmuligheder. Har du f.eks. bestilt en pakkerejse til Roskilde og ankommer med fly til Københavns Lufthavn, står bilen klar i lufthavnen.

Er du på forretningsrejse og har brug for at gøre et ekstra godt indtryk, når du skal køre rundt og besøge dine forretningsforbindelser på Sjælland, så er det heller ikke noget problem. Alle biler er flotte og velholdte.

Oplev Roskilde og omegn i lejet bil

Hvis du benytter dig af biludlejning i Roskilde, vil du hurtigt opdage, hvor vidunderligt det er at kunne køre rundt på egen hånd og selv bestemme farten, når du alligevel ikke har kunnet tage din egen bil med. Det kan også være, at du får chancen for at prøvekøre lige netop den bil, du altid har drømt om. Har du valgt at bo lidt uden for byen, kan du naturligvis starte med at tage til Roskilde, som er en af Danmarks ældste byer, og se den fantastiske Roskilde Domkirke blandt meget andet og derefter køre en tur langs den naturskønne Roskilde Fjord, hvor du kan gå på opdagelse i det spændende Vikingeskibsmuseum. Ønsker du at benytte de fine badestrande i nærheden af Roskilde, og er hele familien med på ferie, er det selvfølgelig den store rummelige og komfortable bil med bagagerum med plads til håndklæder, liggestole, madkurv osv., I skal vælge. I Roskilde-området er der desuden mange muligheder for at dyrke udendørsaktiviteter, f.eks. er der mange fine golfbaner i omegnen.

Leje af bil i Roskilde til udflugter på Sjælland

Roskilde ligger ikke langt fra andre større byer, som f.eks. Frederikssund, hvor det berømte J.F. Villumsens Museum ligger i naturskønne omgivelser. Du kan drage ud på opdagelse i Vestsjællands storslåede natur, besøge slotte og forlystelsesparker. Længere mod øst finder du Hillerød med Frederiksborg Slot, som har Danmarks fineste samling af portrætkunst. I alle byerne er der gode indkøbsmuligheder, og det er der naturligvis også i landets hovedstad København, som ligger blot 50 km fra Roskilde. Her finder du Strøget, Tivoli, Den Lille Havfrue på Langelinie samt Nyhavn med liv og glade dage og de mange stemningsfulde spisesteder og caféer. Her skal du naturligvis tage højde for, at det kan tage lidt tid at finde en parkeringsplads. Du finder nemt oplysninger om parkeringspladser på internettet. Se f.eks. http://www.parkeringsinfo.dk/parkering-kobenhavn/leje-parkeringsplads.asp, I Klampenborg lidt nord for København ligger der også en fortryllende forlystelsespark i stil med Tivoli, nemlig Dyrehavsbakken. Du kan også tage turen langs Strandvejen til Humlebæk med det verdenskendte kunstmuseum Louisiana og Helsingør med det navnkundige Kronborg Slot. Du har naturligvis også mulighed for at køre en tur over Øresundsbroen til den dejlige svenske by Malmø.