Billige flybilletter til Marokko

Populære byer at besøge i Marokko

Billigste flyrejser til Marokko

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 645 kr. for en enkeltbillet og 1.137 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Vueling Airlines
TAP Portugal
Austrian Airlines
Iberia
Swiss International Air Lines
Vueling Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air France

Rejse til Marokko

Expedia tilbyder flyrejser til Marokko, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Marokko eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Marokko på grund af COVID-19?
Vores praktiske kundeservice kan hurtigt give dig svar på de fleste rejserelaterede spørgsmål, herunder afbestillinger og ændringer af flyrejser på grund af COVID-19. Vi anbefaler, at du gennemlæser dit valgte flyselskabs vilkår og betingelser, før du booker din næste flyrejse, for at være på den sikre side.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Marokko?
Vi ved, at omstændigheder kan ændre sig fra det ene øjeblik til det næste, så det er altid et smart træk at booke en fleksibel flyrejse med Expedia. Du skal bare klikke på “Intet ændringsgebyr” lige under filteret “Fleksible ændringspolitikker”. Din billige og fleksible flybillet til Marokko er få klik væk!
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Marokko under COVID-19?
COVID-19 har udløst markante ændringer i den måde, vi rejser på. Hvis du planlægger en tur til Marokko, kan de følgende tips hjælpe dig med at håndtere de nye udfordringer og regler:

 • Tjek de regler og restriktioner, der gælder for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af den lokale situation er det muligvis ikke muligt at rejse, så sørg for at tjekke på forhånd.
 • Ifølge kravene skal du have et mundbind på under din rejse, herunder i sikkerhedskontrollen. Du skal være forberedt på at trække dit mundbind ned, når personalet beder dig om det, så det er muligt at verificere din identitet.
 • For at undgå smitte skal du selv anbringe dit boardingkort foran scanneren og derefter holde det op til kontrol. Giv ikke dit boardingkort direkte til sikkerhedspersonalet.
 • Du må nu medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til sikkerhedskontrol.
 • Placer dine personlige ejendele (såsom din telefon og pung) i din håndbagage i stedet for en bakke for at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen.
 • Opbevar alle madvarer i en gennemsigtig plastikpose, og læg dem i en bakke. Når du holder dine madvarer adskilt fra din håndbagage, mindskes sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at åbne din kuffert eller taske for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Marokko?
Norwegian Air International har flyrejser til eller i nærheden af Marokko, herunder 8 af slagsen, der lander i Marrakech (RAK-Menara) hver måned. Find dine rejsedatoer, og sørg for at booke dit sæde tidligt for at sikre den bedste pris.
Hvor finder jeg billige billetter til Marokko?
En af de bedste måder at få fingrene i billige billetter til Marokko på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik på knappen “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du se de laveste priser for dagene før og efter. Den laveste pris for en flyrejse til Marokko i løbet af de sidste syv dage var 1.137 kr.. Når du booker i god tid, kan du som regel få et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Marokko?
Du kunne have booket en flyrejse tur-retur til Marokko for mellem 1.137 kr. og 1.899 kr. i løbet af de sidste syv dage. For en enkeltbillet med afgang fra København (CPH) var den laveste pris i denne periode bare 645 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Marokko?
Din afrejseby, dit budget og dit udvalgte flyselskab bestemmer, hvilke af disse travle lufthavne i Marokko du lander i:

 • Casablanca (CMN-Mohammed V) - 2477 fly per måned.
 • Marrakech (RAK-Menara) - 1449 fly per måned.
 • Tanger (TNG-Ibn Batouta) - 520 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Marokko?
I løbet af de sidste syv dage kostede flybilletter til Marokko mellem 1.137 kr. og 1.899 kr..
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Marokko?
Det bedste tidspunkt at finde en ferie til Marokko på er December, hvorimod det dyreste tidspunkt er juli, august og december. Styr uden om disse perioder, hvis du har et stramt budget.
Hvor lang er en flyrejse til Marokko?
Antallet af timer du skal være undervejs afhænger af adskillige ting, herunder hvor du flyver fra. Den gennemsnitlige varighed for nogle af de mest populære indenrigsruter til Marokko er anført herunder:

 • Marrakech (RAK-Menara) til Casablanca (CMN-Mohammed V) - 57 minutter
 • Agadir (AGA-Al Massira) til Casablanca (CMN-Mohammed V) - 1 time og 19 minutter
 • Dakhla (VIL) til Casablanca (CMN-Mohammed V) - 2 timer og 10 minutter

Hvad er de bedste oplevelser i Marokko?

 • Som en af de mest berømte byer i Marokko er Marrakech fyldt med oplevelser. Begynd din ferie her, og besøg seværdigheder som Djema al-Fna, nyd godt af de mange caféer og restauranter, og lad dig fordybe i kulturen på denne destination. Og det er bare begyndelsen.
 • Inden du pakker kufferten til semitørt klima i Marrakech, bør du kaste et blik på vejrudsigten. På den måde kan du sikre, at du har det med, du får brug for, og at du ikke slæber på overflødige kilo.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Marokko på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Marokko.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Marokko med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Marokko. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Marokko!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Marokko under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Marokko tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Marokko, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.

Populære flyrejser til Marokko

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa