Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Casablanca

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Casablanca

Fly til Casablanca

En rejse til Casablanca byder både på afslappende timer ved stranden, smuk arkitektur i byen og storslåede naturoplevelser. Læg mærke til kontrasterne med højhuse, hav og ørken, mens du flyver ind over området, og flyet gør klar til landing.

Nyd blandingen af moderne og maurisk arkitektur samt fransk arkitektur fra kolonitiden under en gåtur rundt i byen. Husk at besøge Hassan II-moskeen, der ligger på et forbjerg helt ud til Atlanterhavet. Du kan tilmed se havet gennem et glasgulv inden i moskeen. Den tilhørende minaret er 210 m høj, og denne seværdighed udgør et fantastisk fotomotiv – særligt om aftenen, når den er oplyst.

En flyrejse til Casablanca byder på et besøg i en pulserende storby. Om dagen kan du opleve stemningen på et hektisk marked, hvor du kan købe alverdens varer, og i designerbutikkerne kan du købe den nyeste mode. Casablanca har et bredt udvalg af restauranter, caféer og natklubber, så du har rig mulighed for at få en livlig aften ude. Start med en velsmagende middag inspireret af det afrikanske, franske eller arabiske køkken, og nyd derefter en vandpibe på en af loungebarerne.

Flyrejser til Casablanca fra danske lufthavne

Når du booker flybilletter til Casablanca, har du flere muligheder for at vælge afrejseby. Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn og være fremme på lidt over 4 timer. Hvis du flyver fra de andre danske lufthavne, skal du påregne en eller flere mellemlandinger, og rejsetiden bliver også lidt længere. Der kan til gengæld være penge at spare, hvis du vælger en flyrejse til Casablanca med en mellemlanding.

Fly til Casablanca

Når du er med fly til Casablanca, lander du i Casablanca Mohammed V Internationale Lufthavn, som er den største lufthavn i Marokko. Lufthavnen ligger ca. 30 km sydøst for centrum, og du kommer nemt til dit hotel i Casablanca med enten tog, bus eller taxi. Du finder togstationen på niveau -1 i Terminal 1. Togene kører én gang i timen fra morgen til aften, og turen til byen tager omkring en halv time. Hvis du tager bussen til Casablanca, er du fremme på ca. en time. Foretrækker du at køre i taxi, finder du taxiholdepladsen uden for Terminal 1. Du kan også benytte dig af biludlejning i Casablanca Lufthavn, hvis du vil have friheden til at komme rundt i byen i eget tempo. Så kan du også nemt tage på udflugt til andre destinationer i nærheden, for eksempel den spændende hovedstad Rabat.

Du kan nemt få tiden til at gå i lufthavnen, hvis du har lidt ventetid, inden du skal rejse tilbage til Danmark. I butikkerne kan du købe modetøj, tobaksvarer og souvenirs, og du kan snuppe en kop kaffe eller et let måltid på en af de mange restauranter og caféer.

Rejsetips til Casablanca

Du kan besøge Casablanca hele året rundt, for selvom der kan være meget varmt om sommeren, medvirker beliggenheden ved Atlanterhavet til, at det er behageligt. Temperaturen om vinteren når ikke længere ned end ca. 10 grader, hvilket passer udmærket til en storbyferie, hvor de kulturelle oplevelser er i højsædet.