Billige flybilletter til Irland

Populære byer at besøge i Irland

Billigste flyrejser til Irland

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 499, kr for en enkeltbillet og 869, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Iberia
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
KLM

Rejse til Irland

Expedia tilbyder flyrejser til Irland, der imødekommer enhver rejsendes behov. Uanset hvad du har brug for, har Expedia den rette flyrejse til dig. Så vælg mellem flyrejser til Irland eller til destinationer verden rundt, og find ud af, hvor nemt det er booke en flyrejse på Expedia.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Irland på grund af COVID-19?
Kast et blik på vilkårene og betingelserne for dit foretrukne flyselskab, hvis du stadig ikke har booket dine billetter. Gå til vores kundeservice, hvis du allerede har en flybillet til Irland. Her vil du finde oplysninger, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke COVID-19-politikker der gør sig gældende for din reservation, og rådgive dig om de næste skridt.
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Irland?
Fleksibilitet er alfa og omega, når du rejser i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet søgefilteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at søge efter fleksible, billige flyrejser til Irland. Du kan finde det til venstre på din skærm under “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Irland under COVID-19?
Med nye COVID-19-sikkerhedsforanstaltninger at skulle følge er det lidt anderledes at rejse i øjeblikket. Her er nogle gode ting at vide, før du pakker kufferten til Irland:

 • Undersøg de regler, der gælder for både dit afrejsested og din destination. Afhængigt af lokale omstændigheder er det muligvis ikke muligt at rejse, så vær sikker på at tjekke myndighedernes vejledning, inden du booker.
 • Behold dit mundbind på i forbindelse med helbredsundersøgelsen i lufthavnen. Lufthavnspersonalet vil bede dig om at trække dit mundbind ned for at verificere din identitet.
 • I stedet for at give dit boardingkort til en medarbejder skal du selv placere det direkte foran scanneren. Hold det derefter op til kontrol.
 • Passagerer må medbringe en håndsprit på op til 350 ml i deres håndbagage. Den bliver dog fjernet fra din taske eller kuffert med henblik på kontrol.
 • For at mindske smittespredning under sikkerhedskontrollen skal du lægge ejendele såsom telefon og småpenge i din håndbagage i stedet for en bakke.
 • Hvis du medbringer mad på flyet, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette reducerer sandsynligheden for, at lufthavnspersonalet bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for nærmere eftersyn.

Hvilke flyselskaber flyver til Irland?
Du kan vælge blandt forskellige flyselskaber, der tilbyder flybilletter til eller i nærheden af Irland. Nogle af de bedste muligheder er:

 • Ryanair - 39 flyrejser til eller i nærheden af Irland hver måned, herunder 39 flyrejser til Dublin (DUB) per måned.
 • SAS - 30 flyrejser til eller i nærheden af Irland hver måned, herunder 30 flyrejser til Dublin (DUB) per måned.
 • Norwegian Air International - 8 flyrejser til eller i nærheden af Irland hver måned, herunder 8 flyrejser til Dublin (DUB) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Irland?
En smart strategi for at få fingrene i billige billetter er at være fleksibel med dine datoer. Begynd med at søge efter din flyrejse til Irland, og klik derefter på knappen “Fleksible datoer” for at se priser for nærliggende datoer. Et andet godt tid? Sørg for at booke i god tid i forvejen. For at give dig en idé om prisniveauet var 869, kr den bedste pris for en flyrejse til Irland i løbet af de sidste syv dage.
Hvor meget koster en flyrejse til Irland?
Enkeltbilletter med afrejse fra København (CPH) kunne fås for helt ned til 499, kr i løbet af de sidste syv dage. I samme periode lå prisen for en returflybillet til Irland mellem 869, kr og 1.225, kr. Hvis du finder et godt tilbud, er det bare med at skynde dig – sådanne priser hænger ikke på træerne.
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Irland?
Når du har planlagt, hvor du skal overnatte i Irland, kan du vælge blandt disse populære lufthavne:

 • Dublin (DUB) - 5455 fly per måned.
 • Killarney (KIR-Kerry) - 112 fly per måned.

Hvor meget koster en flybillet til Irland?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flybillet til Irland mellem 869, kr og 1.225, kr. Prisen afhænger af flere ting, herunder afrejsedato- og tidspunkt, flyselskab, kabineklasse, og hvor tidligt billetten købes.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Irland?
Du kan ofte finde billige flybilletter til Irland i Juni. Det er værd at bemærke, at det i Danmark er dyrest at booke billetter i sommermånederne eller omkring højtider som påske og jul.
Hvad er de bedste oplevelser i Irland?

 • Start din tur til Irland i den hektiske by Dublin. Der er masser at opleve her, fra spændende seværdigheder som Guinness Storehouse til glimrende mad, shopping, kunst med mere.
 • Når det er tid til at arrangere din tur, bør du huske på, at Dublin byder på kystklima. Tjek vejrudsigten, inden du tager afsted, så du har en idé om, hvad du kan forvente.
 • Du kan med fordel vælge Cork som næste destination. Denne by ligger cirka 220 km sydvest for Dublin og rummer Fitzgerald Park, der er en af byens vigtigste seværdigheder.

❓ Kan jeg afbestille min flyrejse til Irland på grund af COVID-19?

✔️ Politikkerne varierer fra flyselskab til flyselskab, men mange af dem dækker rejser til stærkt påvirkede områder. Datoer og destinationer ændres hele tiden, efterhånden som situationen udvikler sig, så det er vigtigt, at rejsende tjekker hos flyselskabet, hvis de har en kommende rejse. Besøg venligst vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse til Irland.


❓ Hvordan finder jeg billige flyrejser til Irland med fleksible ændringspolitikker?

✔️ På grund af COVID-19 er der mange af de flyselskaber, vi samarbejder med, som fjerner deres ændringsgebyrer på nye kvalificerede reservationer til Irland. Du kan overveje at filtrere efter disse flyselskaber, når du søger efter billige flyrejser til Irland!


❓ Hvad er de generelle råd til rejsende, der skal til Irland under COVID-19?

✔️ De fleste af vores hoteller i Irland tilbyder gratis afbestilling, så du kan booke et refunderbart hotel frem for et ikke-refunderbart. Du skal bare kigge efter teksten "Gratis afbestilling" under din søgning. Priserne kan variere, men lige nu mener vi, at fleksibilitet er afgørende.


✔️ Når du køber flybilletter til Irland, skal du huske at tjekke det med småt, da du kan risikere, at ændringer enten ikke er mulige eller kan medføre store gebyrer, afhængigt af hvilken pris du vælger. Sørg for at læse vilkår og betingelser for din billet, inden du gennemfører købet.