Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Reading

Skal du snart rejse til Reading, Reading, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Reading et godt sted at starte for at få lidt mere information om Reading. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Reading bliver perfekt.

Ferie Reading:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Reading? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Reading. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Reading for at nå det hele. Selvom du har besøgt Reading før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Reading for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Reading, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Reading. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Reading, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Reading? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Reading. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Reading, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Reading ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Reading og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Reading. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Reading

Se alle 287 overnatningssteder i Reading
pentahotel Reading DKK 752
Anmeldelse fra 21. jul. 2019
Se oplysninger
 
pentahotel Reading

pentahotel Reading

   
  4,1 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Beliggenheden er super, midt i byen:) Godt udgangspunkt og byen er et godt alternativ til London

  Hilton Reading Hotel DKK 399
  Anmeldelse fra 22. maj 2019
  Se oplysninger
   
  Hilton Reading Hotel

  Hilton Reading Hotel

    
   4,5 ud af 5
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   great stay, good service and nice people as well as nice breakfast

   Novotel Reading Centre
   Anmeldelse fra 22. okt. 2019
   Se oplysninger
    
   Novotel Reading Centre

   Novotel Reading Centre

     
    4,2 ud af 5
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette var et meget godt hotel. Vores værelse var stort og rent - der var adgang til en fin pool med rene håndklæder. Morgenmaden var virkelig god - og personalet meget venligt.

    Malmaison Reading DKK 549
    Anmeldelse fra 16. feb. 2020
    Se oplysninger
     
    Malmaison Reading

    Malmaison Reading

      
     4,2 ud af 5
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Flot moderne indrettet hotel i en ældre bygning (Great Western House) beliggende over for Reading Station. Der er en del indre trapper. Jeg havde endda trapper inde på det i øvrigt udmærkede værelse. Velbesøgt bar og restaurant. Begge er ret mørkt indrettet, men i øvrigt udmærkede.

     ibis Reading Centre (new ibis rooms) Hotel
     Anmeldelse fra 14. maj 2018
     Se oplysninger
      
     ibis Reading Centre (new ibis rooms) Hotel

     ibis Reading Centre (new ibis rooms) Hotel

       
      4,0 ud af 5
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Below average, an unflexible staff. My shower head was broken, and the staff wouldnt allow me to pay for breakfast all of my days, but had to pay everyday instead. There are no iron facilities in the room, instead they have a little room for it on the seventh floor. Which is very small, so small ...

      Sure Hotel by Best Western Reading DKK 304
      Anmeldelse fra 4. sep. 2019
      Se oplysninger
       
      Sure Hotel by Best Western Reading

      Sure Hotel by Best Western Reading

        
       3,5 ud af 5
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Personalet Kunnen god havde været lidt mere venlig og imødekomme,værelset var ikke som det så ud på billedet,lidt lille efter som det var et familie værelse jeg havde booket

       voco Reading
       Anmeldelse fra 1. sep. 2018
       Se oplysninger
        
       voco Reading

       voco Reading

         
        4,4 ud af 5
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Generelt super lækkert og service-minded hotel, med omfattende muligheder for at få ordnet alt for sig af det meget søde og professionelle personale. Dog meget få laktosefri muligheder ved især morgenmadsbuffet, og en aircondition der tilsyneladende kun kunne indstilles på arktis eller sauna. Fedt ...

        Best Western Reading Calcot Hotel DKK 507
        Anmeldelse fra 2. mar. 2019
        Se oplysninger
         
        Best Western Reading Calcot Hotel

        Best Western Reading Calcot Hotel

          
         3,9 ud af 5
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Pænt nydeligt hotel. Fon morgenmad men restauranten om aftenen er ikke imponerende!

         De mest populære aktiviteter i Reading

         Se alle 8 aktiviteter i Reading