Danmark har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

B&B i Råde

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Råde

Hotel Kolding

Hotel Kolding

3.5 out of 5
Banegårdspladsen 7, Kolding
Prisen er DKK 863 pr. nat fra 20. dec. til 21. dec.
4/5Very Good! (120 anmeldelser)

"Imødekommende service i receptionen og god morgenmad med stort udvalg. Rengøring på værelset var også meget tilfredsstillende."…"

Anmeldelse fra 4. okt. 2020

Hotel Kolding
Milling Hotel Saxildhus

Milling Hotel Saxildhus

3 out of 5
Banegårdspladsen 1, Kolding
Prisen er DKK 747 pr. nat fra 17. dec. til 18. dec.
3.9/5Very Good! (925 anmeldelser)
2 overnatninger i Kolding

"Vi skulle have separate senge, så vi flyttede sengene fra hinanden. Sengen var for smal. Badeværelset ikke godt. Vand fra brusenichen gjorde hele gulvet vådt. Rigeligt med stikkontakter til opladning af mobil m.v. Personalet venligt. Ellers charmerende hotel. God beliggenhed nær Koldinghus"…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2020

Milling Hotel Saxildhus
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

4 out of 5
Fjordvej 154, Kolding
Prisen er DKK 1.075 pr. nat fra 1. dec. til 2. dec.
4.5/5Wonderful! (931 anmeldelser)
i kommer igen

"Hvis receptionen siger, at restaurationen er fuldt booked, og at I må i byen for at spise middag, så tro dem ikke. Gå selv ned i restauranten, og I vil sikkert få et bord alligevel. Det havde været dejligt med badekåber, når man går i poolen eller bader i Kolding Fjord. Men alt var fint, og vi kommer ..."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2020

Hotel Koldingfjord
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Råde?
Søger du efter et sted, du kan overnatte, med færre værelser end et hotel og en hyggeligere atmosfære, så er det muligt, at et Bed & Breakfast er det perfekte valg til din ferie i Råde.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det rette valg til dit ophold?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig stemning med personlig service, mulighed for at engagere sig med ejeren og selvfølgelig en fantastisk morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Råde?
Her er en række populære Bed & Breakfasts, som befinder sig i området: Soniat House: 2,5 stjerner, 8 værelser. 25,3 km fra hjertet af Råde. Nyd godt af unik indretning og en terrasse. Huset i Hejls: 3 stjerner, 6 værelser. 16 km fra centrum. Louiselund Bed & Breakfast: 3 stjerner, 8 værelser. Ligger 8,1 km fra hjertet af Råde. Bed & Breakfast SydDanmark: 3 stjerner, 7 værelser. 15,4 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af mulighed for massage og pejs i lobbyen. Juhls Bed & Breakfast: 3 stjerner, 3 værelser. Ligger 25 km fra centrum af Råde.
Hvornår skal jeg overveje at booke en B&B i Råde?
Når du planlægger en tur til Råde, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. Den årlige nedbør i Råde er i gennemsnit på 896 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Råde?
Du kan planlægge udflugterne i Råde på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Sønderborg (SGD), som befinder sig 32,6 km væk fra centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.