Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Peterskirken (Basilica di San Pietro)

Oplev denne kirke med den høje kuppel i hjertet af katolicismen og dens fantastiske galleri i hjertet af kunstverdenen.

Peterskirkens høje kuppel er det fantastiske imponerende symbol for den diminutive Vatikanstat og et imponerende kunstnerisk udtryk for den sene renæssance og baroktiden.

Dette steds historie omfatter en stor del af kristen mytologi. Historien fortæller, at efter korsfæstelsen af Jesus drog en af hans disciple, Peter fra Galilæa, ud på en lang vandretur til Rom, hvor han led martyrdøden under kejser Nero. Det sted, hvor han døde, tæt på den ægyptiske obelisk i arenaen (som står der den dag i dag), var oprindelig markeret med en rød sten og derefter af et tempel, som blev efterfulgt af den første (gamle) Peterskirke i 360. Denne træbygning stod i mere end tusind år, indtil den faldt for dårlig vedligeholdelse i det 15. århundrede. I 1506 tog pave Julius II nye tiltag i forbindelse med basilikaen, og en række renæssancemestre påbegyndte et omfattende århundredelangt byggeprojekt.

Peterskirken åbnede den 18. november 1626, og i løbet af de seneste 400 år er Peterskirken blevet et af de mest hellige steder for katolicismen og en af verdens mest populære turistattraktioner. Det smukke ydre er et samarbejde på tværs af generationer mellem Bramante, Raphael og Michelangelo, og det omfatter et enormt kirkeskib og den høje, ikoniske kuppel. Imidlertid er det det, der findes inde i kirken, som virkelig imponerer.

Når du er kommet indenfor, finder du freskoer af kunstnere som Bernini og Giotto og en lang række andre skatte. Michelangelos Pietà og Arnolfo di Cambios Sankt Peterskulpturer, Vico Consortis Den hellige dør og Berninis berømte alter er i godt selskab med de skatte, der er begravet i jorden, som f.eks. de smukke gravkamre for markante Vatikanfigurer fra Sankt Peter til pave Johannes Paul II. Uanset om du er katolik, kunstentusiast eller bare elsker skønhed, er et besøg i Peterskirken obligatorisk.

Basilikaen ligger i det centrale Rom og er åben dagligt, men åbningstiderne kan variere afhængigt af årstiden. Hvis du har planer om at besøge Vatikanmuseet på samme tid, skal du være opmærksom på, at det er lukket om søndagen bortset fra den sidste søndag i måneden. 


Du kan gå til basilikaen fra bymidten. Den mest direkte vej er at krydse Tiberen og gå lige op ad Via della Conciliazione. Metrostationen Ottaviano ligger en kort gåtur ad Via Ottaviano fra kirken.


Guide til at udforske Peterskirken


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.539 overnatningssteder i nærheden af Peterskirken
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Grand Hotel Olympic DKK 279
  Grand Hotel Olympic

  Grand Hotel Olympic

  Via Properzio 2/a, Rome
    
   3,5
   ud af 5 (baseret på 490 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

   Starhotels Michelangelo DKK 625
   Starhotels Michelangelo

   Starhotels Michelangelo

   Via Della Stazione Di San Pietro 14, Rome
     
    4,4
    ud af 5 (baseret på 3.542 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i Rom tæt på CDF, Retsbygningen og Regeringsbygningen for Vatikanstaten. Pavepaladset og Vatikanets bibliotek er også i nærheden.

    Relais Vatican View DKK 382
    Relais Vatican View

    Relais Vatican View

    Via del Mascherino 34, Rome
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 523 anmeldelser)
     0.0 ud af 5.0

     Dette gæstehus ligger i Vatikanet, kun 10 minutters gang fra Peterspladsen, Peterskirken og Castel Sant'Angelo. Derudover ligger Vatikanmuseerne og Det Sixtinske Kapel 15 minutter derfra. Du kan gå til Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticani Metrostation på 9 minutter og Lepanto Metrostation på 19 minutter.

     Gran Meliá Rome Villa Agrippina -The Leading Hotels of the World DKK 1.270
     Gran Meliá Rome Villa Agrippina -The Leading Hotels of the World

     Gran Meliá Rome Villa Agrippina -The Leading Hotels of the World

     Via del Gianicolo 3, Rome
       
      4,5
      ud af 5 (baseret på 575 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med familievenlig profil ligger ved flodbredden i Rom, kun 15 minutters gang fra Passeggiata del Gianicolo, Castel Sant'Angelo og Villa Farnesina. Derudover ligger Peterspladsen og Campo de' Fiori Market ca. 2 km derfra. Du kan gå til Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticani Metrostation på 21 minutter og Roma San Pietro Station på 22 minutter.

      Best Western Plus Hotel Spring House DKK 516
      Best Western Plus Hotel Spring House

      Best Western Plus Hotel Spring House

      Via Mocenigo 7, Rome
        
       4,3
       ud af 5 (baseret på 1.449 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Moderne hotel med 76 værelser i Roms historiske centrum kun få skridt fra Vatikanet, Peterskirken og Det Sixtinske Kapel.

       Borgo Pio Suites Inn DKK 296
       Borgo Pio Suites Inn

       Borgo Pio Suites Inn

       Vicolo Del Farinone 30, Rome
         
        4,5
        ud af 5 (baseret på 205 anmeldelser)
        0.0 ud af 5.0

        Dette gæstehus ligger i Vatikanet, kun 5 minutters gang fra Passetto di Borgo og Pavepaladset. Derudover ligger Peterskirken og Castel Sant'Angelo 10 minutter derfra. Du kan gå til Ottaviano - San Pietro - Musei Vaticani Metrostation på 10 minutter og Roma San Pietro Station på 16 minutter.

        Fragrance Hotel St. Peter DKK 250
        Fragrance Hotel St. Peter

        Fragrance Hotel St. Peter

        Via Monte del Gallo, 36, Rome
          
         4,4
         ud af 5 (baseret på 469 anmeldelser)
         3.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Vatikanet, kun 15 minutters gang fra Peterspladsen og Peterskirken. Derudover ligger Det Sixtinske Kapel og Castel Sant'Angelo ca. 2 km derfra. Du kan gå til Roma San Pietro Station på 6 minutter og Rome San Pietro Station på 6 minutter.