Rejser til Par 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Par

En ferie i Par indbyder til at læne dig tilbage og slappe af. Uanset om du elsker tanken om at chille ved vandkanten, eller du gerne vil ud at vandre langs kysten og finde flotte skaller, vil en rejse til Par give dig fornyet energi. Hvis du foretrækker at være tæt ved centrum, kan du overnatte omkring Polkerris Beach. Denne populære strækning ligger blot 2 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Par med kort afstand til Spit Beach og Polridmouth Beach, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om Par

  • Hvis du går og sukker efter en ferie ved havet, kan du tjekke vores strandhoteller i Par. Udsigt over vandet og en frisk brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset din smag og dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte på din ferie i Par. Hvorfor ikke undersøge nogle hytter såsom Waterside Cornwall og Degembris Cottages? De er et hit blandt alle typer rejsende.
  • Par har et befolkningstal på ca. 9.500. Hvorfor ikke tage ud for at sige hej til nogle stykker? Det er en god måde at få nogle gode tips på. Du kan også besøge vores side med oplevelser i Par.
  • Tilbud på rejser til Par er en nem måde at spare penge på til oplevelser. Seværdigheder som Eden Project, Gribben Head og Polkerris Beach bør være i toppen af dit dagsprogram.

Mest populære hoteller i Par

Padstow Harbour Hotel
Padstow Harbour Hotel
4 out of 5
Station Road, Padstow, England, PL28 8DB
Prisen er 1.055, kr pr. nat fra 18. dec. til 19. dec.
1.055, kr
pr. nat
18. dec. – 19. dec.
4,2/5 Very Good! (511 anmeldelser)
5 star
"Excellent all round."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

Padstow Harbour Hotel
Wyndham Trenython Manor
Wyndham Trenython Manor
4.5 out of 5
Castledore Road, Tywardreath, Near Fowey, Cornwall, Par, England, PL24 2TS
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.086, kr pr. nat fra 21. dec. til 22. dec.
1.086, kr
pr. nat
21. dec. – 22. dec.
4,3/5 Excellent! (145 anmeldelser)
"Such a beautiful property and extremely clean"

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

Wyndham Trenython Manor
The Cornwall Hotel Spa & Estate
The Cornwall Hotel Spa & Estate
4 out of 5
Pentewan Road, St Austell, England, PL26 7AB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 667, kr pr. nat fra 13. dec. til 14. dec.
667, kr
pr. nat
13. dec. – 14. dec.
4,5/5 Wonderful! (584 anmeldelser)
Winter break
"Staff at the Cornwall are so friendly and welcoming. We had an issue with our room, although they couldn’t fix straight away, they did move us to an upgraded room without any fuss. If you want a relaxing break, this is the place to go."

Anmeldelse fra 6. dec. 2022

The Cornwall Hotel Spa & Estate
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Par?
Helt ned til . Ja, du læste rigtigt. Pakkerejserne til Par er en af de bedste måder at få kronerne til at række længere på. Kombiner udlejningsbiler, hoteller og flyrejser, og besøg denne populære destination.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Par?
Søg efter og book det hele på et og samme sted pakkerejser til Par. Der er tilbud på hoteller, flyrejser og oplevelser, der er gode for din pengepung og din rejsefeber. Faktisk kan du ende med en stor besparelse, når du booker reservationerne sammen. Derudover er der 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder at vælge fra over hele verden, så du har talrige muligheder for at vælge og vrage.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Par på?
Der er ikke noget dårligt tidspunkt til en rejse til Par. Men hvis du vil opnå et godt tilbud på turen, så overvej at lægge den i måned. Fly- og hotelpriser plejer at gå i vejret i . Det er populært at besøge Par i , så hvis du vil være fri for store skarer, skal du kigge forbi i .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Par?
Selvom priserne svinger op og ned, anbefaler vi normalt, at du booker din flyrejse så tidligt som muligt. De fleste internationale flyrejser bliver synlige på Expedia op til et år i forvejen. Hvis du er nødt til at planlægge i sidste øjeblik, kan du stadig være heldig. Billige billetter til Par dukker somme tider op kun få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Par på Expedia?
Expedia har alt, hvad du behøver for at booke din ferie i Par, men hvordan din pakkerejse skal sættes sammen, er op til dig. Vælg fra en hvilken som helst kombination af flyrejser, billeje og hoteller. Leder du efter aktiviteter og oplevelser til din rejse? Når du har foretaget din reservation, kan du også tilføje dem. Uanset din stil og dit budget er der en pakkerejse, som matcher dine behov.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Par?
Skræddersy tilbud, der matcher dit budget, med en pakkerejse hos Expedia. Flyrejser, hoteller og billeje – vi har det hele. Du kan spare en pæn skilling blot ved at kombinere dine reservationer. Hvad enten du skal på vinterferie eller slappe af på en solbeskinnet strand, er din perfekte ferie blot et par klik væk.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Par hos Expedia?
Ja, det kan du godt. Hos Expedia har vi 500+ partnerflyselskaber verden over, så du kan gå efter det flyselskab, som passer bedst til dig og dine behov.
Kan jeg rejse til Par i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det ideelle sted at finde de nyeste oplysninger om karantænekrav og rejserestriktioner for Par.

Populære steder at besøge