Rejser til Par 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Strandferie i Par

En ferie i Par indbyder til at læne dig tilbage og slappe af. Uanset om du elsker tanken om at chille ved vandkanten, eller du gerne vil ud at vandre langs kysten og finde flotte skaller, vil en rejse til Par give dig fornyet energi. Hvis du foretrækker at være tæt ved centrum, kan du overnatte omkring Polkerris Beach. Denne populære strækning ligger blot 2 km væk. Vi tilbyder også pakkerejser til Par med kort afstand til Spit Beach og Polridmouth Beach, der er to andre flotte strande i nærheden.

Godt at vide om Par

  • Hvis du går og sukker efter en ferie ved havet, kan du tjekke vores strandhoteller i Par. Udsigt over vandet og en frisk brise – kunne du ønske dig noget andet?
  • Uanset din smag og dit budget kan du finde det ideelle sted at overnatte på din ferie i Par. Hvorfor ikke undersøge nogle hytter såsom Waterside Cornwall og Degembris Cottages? De er et hit blandt alle typer rejsende.
  • Par har et befolkningstal på ca. 9.500. Hvorfor ikke tage ud for at sige hej til nogle stykker? Det er en god måde at få nogle gode tips på. Du kan også besøge vores side med oplevelser i Par.
  • Tilbud på rejser til Par er en nem måde at spare penge på til oplevelser. Seværdigheder som Eden Project, Gribben Head og Polkerris Beach bør være i toppen af dit dagsprogram.

Mest populære hoteller i Par

Greenbank Hotel
Greenbank Hotel
4 out of 5
Harbour side, Falmouth, England, TR11 2SR
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.041, kr pr. nat fra 30. mar. til 31. mar.
1.041, kr
pr. nat
30. mar. – 31. mar.
9/10 Wonderful! (674 anmeldelser)
Another nice stay... Shame about COVID breakfast!
"The Greenbank is a lovely, if slightly limited on services, hotel on the bank of the Penryn River, overlooking the historic port of Falmouth. I have stayed there many times over the years and, whilst this stay was not unusual, I think that as I have travelled more, the more I feel that the Greenbank ..."

Anmeldelse fra 13. sep. 2021

Greenbank Hotel
Wyndham Trenython Manor
Wyndham Trenython Manor
4.5 out of 5
Castledore Road, Tywardreath, Near Fowey, Cornwall, Par, England, PL24 2TS
Prisen er 1.068, kr pr. nat fra 3. apr. til 4. apr.
1.068, kr
pr. nat
3. apr. – 4. apr.
8,6/10 Excellent! (152 anmeldelser)
Would recommend to friends and family
"Food, cleanliness and service were excellent. Really felt well looked after. The facilities were great too. My only small grumble was the 10am check out. Being a Sunday this felt a bit rushed."

Anmeldelse fra 16. jan. 2023

Wyndham Trenython Manor
The Cornwall Hotel Spa & Estate
The Cornwall Hotel Spa & Estate
4 out of 5
Pentewan Road, St Austell, England, PL26 7AB
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 877, kr pr. nat fra 16. apr. til 17. apr.
877, kr
pr. nat
16. apr. – 17. apr.
9/10 Wonderful! (614 anmeldelser)
"I had a lovely stay at The Cornwall Hotel Spa & Estate. My room was large, comfortable and quiet.The staff were very friendly and helpful. The breakfast had lots of options and the bar and restaurant menus offered a lot of choice too. The Lost Gardens of Heligan and The Eden Project are both nearby. ..."

Anmeldelse fra 20. mar. 2023

The Cornwall Hotel Spa & Estate
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Par?
Fra priser så lave som kan du sammensætte din egen pakkerejse til Par. Du skal bare kombinere udlejningsbil, flyrejse og hotel, så du opnår rabat.
Hvis jeg ikke kan rejse alligevel, kan jeg så afbestille min pakkerejse til Par?
Du kan godt afbestille eller ændre en reservation, men hvorvidt det medfører et gebyr vil afhænge af hvad, og hvornår du har booket. Hvis du har booket en pakkerejse til Par inden for de seneste 24 timer, så kan du muligvis ændre eller afbestille rejseplanen uden beregning. Hvis der er gået mere end 24 timer, kan flyselskabet, hotellet eller biludlejningsfirmaet muligvis opkræve et gebyr. Besøg vores kundeserviceportal for at få mere at vide.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Par?
Expedias pakkerejser til Par tilbyder masser af besparelser for den smarte rejsende. Det er ikke småting, vi snakker om, hvis du samler dine hoteller, flyrejser og oplevelser i én samlet pakkerejse. Men billige priser er bare begyndelsen på dit næste eventyr. Når du booker hos Expedia, har du 500+ luftfartsselskaber og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over at vælge mellem. Uanset budget eller rejseform er der en pakkerejse, der passer præcis til dig.
Hvor skal jeg overnatte i Par?
I dette område ligger populære seværdigheder som Eden Project og Fowey-udmundingen, så gå efter et overnatningssted i nærheden af én af dem. Charlestown Harbour er et andet sted i Par, som de besøgende strømmer til.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Par?
Mange rejsende er glade for at overnatte hos Phoenix House i Penpillick. Hvis det er din første gang i Par, så vil du formentlig føle dig hjemme her.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie til Par?
Det hele afhænger af luftfartsselskabet, men det er normalt muligt at søge efter internationale flybilletter på Expedia op til et år frem. Selvom det kan være en god idé at booke i god tid, kan heldige rejsende undertiden få fingrene i et billigt sæde kun et par uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Par på Expedia?
Fra hoteller og flyrejser til billeje – Expedia kan hjælpe dig med at kombinere en pakkerejse til Par, som lige passer til dig. Skal du være væk i en uge eller mere? Overvej at booke en pakkerejse med fly, hotel og billeje. Skal du bare på en kort tur, passer et tilbud med hotel og flybilletter måske bedre til dig. Du kan også tilføje oplevelser og udflugter, når du har foretaget reservationen. Vores pakkerejser gør det til en leg at spare penge.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Par?
Når du samler dine reservationer i en pakkerejse til Par, er det nemt at planlægge din drømmeferie. Og ikke nok med det – du sparer en pæn skilling, hvis du kombinerer flyrejser, hoteller og billeje. Når du har booket, kan du også tilføje en oplevelse eller en udflugt.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Par hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Hos Expedia har vi 500+ partnerflyselskaber i hele verden, så du kan flyve med det flyselskab, som passer bedst til dine behov.

Populære steder at besøge