Missouri har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Rejser til Missouri 2021

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Planlæg din ferie til Missouri med Expedia

  • Book dit pakkerejsetilbud for 2021 nu! Køb indkvartering, flyrejse eller billeje sammen, og få ekstra besparelser på din næste rejse!
  • Vi har udvalgt nogle fantastiske tilbud til dig på skønne hoteller i Missouri. Kig nærmere på dem ved at bruge søgefeltet ovenfor.
  • De fleste hoteller har gratis afbestilling*, da vi mener, at fleksibilitet er vigtigere end nogensinde.

Besøg vores side med oplysninger om COVID-19 for at få mere at vide.

Udforsk udvalget nu!

*Nogle hoteller kræver, at du afbestiller mindst 24 til 48 timer inden indtjekning. Oplysninger på siden.

Her kan du overnatte i Missouri

Mest populære hoteller i Missouri

Hyatt Regency St. Louis at The Arch
Hyatt Regency St. Louis at The Arch
4 out of 5
315 Chestnut St, St. Louis, MO
Gratis afbestilling
Prisen er DKK 750 pr. nat fra 28. jan. til 29. jan.
4.3/5Excellent! (3,588 anmeldelser)
Godt hotel med perfekt beliggenhed

"2 overnatninger i forbindelse med Route 66 roadtrip. Super beliggenhed til at se byen og The Arch. Begge dele lige udenfor døren. God værdi for pengene"…"

Anmeldelse fra 11. aug. 2019

Hyatt Regency St. Louis at The Arch
Welk Resorts Branson Hotel
Welk Resorts Branson Hotel
3.5 out of 5
1984 State Highway 165, Branson, MO
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 405 pr. nat fra 29. jan. til 30. jan.
4.2/5Excellent! (1,461 anmeldelser)

"Great staff, clean room, great breakfast!! Kiddos loved the pool. Room was a little small, and TV was very small. 25 inch maybe. Clean comfy bed. Great for the price."…"

Anmeldelse fra 19. jan. 2021

Welk Resorts Branson Hotel
Hilton St. Louis Frontenac
Hilton St. Louis Frontenac
4 out of 5
1335 S Lindbergh Blvd, Frontenac, MO
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 617 pr. nat fra 1. feb. til 2. feb.
4.3/5Excellent! (1,001 anmeldelser)

"Thanks nice hotel and excellent service i think is the best hotel in San louis Missouri"…"

Anmeldelse fra 23. jan. 2021

Hilton St. Louis Frontenac
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.
0

De mest populære oplevelser i Missouri

Ferier i Missouri

I den såkaldte “Show Me”-delstat kan besøgende udforske to centrale amerikanske floder. Regionen har en vigtig rolle i USA’s historie både faktuelt og fiktivt. Mange af Missouris spændende aktiviteter er centreret om Mississippifloden og Missouri-floden. Som en del af Louisiana-købet repræsenterede delstaten et startpunkt for rejsende, der flyttede vestpå.

St. Louis er en energisk by ved Mississippifloden. Udforsk byens mange seværdigheder, som inkluderer alt fra den majestætiske Cathedral Basilica til det mere jordnære bryggeri Anheuser-Busch, hvor du kan få en rundvisning. Du kan også besøge St. Louis Zoo og City Museum, der henvender sig til børn, eller slappe af i Forest Park.

St. Louis’ stolteste monument er Gateway Arch. Du kan tage det sporvognslignende køretøj op på toppen af monumentet, der er 192 meter højt. På en klar dag kan du se 48 kilometer i alle retninger. Buen repræsenterer den rolle, St. Louis havde i mere end 200 år, som indgangsporten for pionere, der rejste vestpå i Louisiana-territoriet. Tag på et flodkrydstogt for at se byens moderne skyline enten i dagslys eller om aftenen. Sæt kursen mod Missouri-flodens udmunding, hvor du kan blive klogere på, hvordan sluser og damme fungerer.  

Besøg den lille nordlige by Hannibal og Mark Twain Boyhood Home & Museum, hvor du kan lære mere om, hvordan den nærliggende Mississippiflod inspirerede forfatteren til de velkendte fiktive karakterer Tom Sawyer og Huckleberry Finns eventyr. Adskillige gader herfra finder du Hannibal History Museum, der har en udstilling om en anden lokal indbygger - “den usynkelige” Molly Brown, som overlevede den synkende Titanic.

I delstatens sydlige del har Branson udviklet sig til et stort midtpunkt for musik og aktiviteter for hele familien. På de mere end 50 teatre i byen kan du høre alt lige fra ABBA til Dolly Parton og fantastiske tenorer samt se comedy og trylleshows. 

Ikke langt herfra finder du Missouris Ozark Mountains, der har nogle fremragende områder for fiskeri og vandring. Få en guide, og tag ud at udforske hulerne. Marvel Cave lever op til dens navn - særligt hvis du tager på en tur, ledt af en guide i tidstypiske kostumer, som bærer på en lysende lanterne. Besøg temaparken Silver Dollar City for at få adgang til hulen.