Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Boutique-hoteller i Los Cristianos

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populært blandt rejsende: Boutique-hoteller

H10 Big Sur Boutique Hotel
4 out of 5
Avenida Juan Carlos I, 28, Los Cristianos, Arona, Tenerife
Prisen er DKK 1.036 pr. nat
4.5/5Wonderful! (356 anmeldelser)
Tenerife er et besøg værd. Kan tåle en gentagelse.

"Vi havde aldrig før været på Tenerife. Temperaturen var som en dejlig dansk sommer. Ikke for varmt og ikke koldt. Hotellet ligger godt ved Strandpromenaden,stranden og med udsigt til færgehavnen. Dog en smule larm fra nogle af færgerne når de lagde til kaj. En fin by, gode forretninger og ..."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2017

H10 Big Sur Boutique Hotel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Boutique-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i Los Cristianos

Søg efter hoteller i Los Cristianos på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Los Cristianos ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Los Cristianos
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Los Cristianos område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Los Cristianos, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Los Cristianos
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Los Cristianoshoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste boutique-hotel i Los Cristianos?
H10 Big Sur Boutique Hotel er et hotel med 4 stjerner, som hitter blandt Expedias rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 2 restauranter og en poolbar.
Hvad kan jeg se og opleve i Los Cristianos?
Gæster taler positivt om stedets strande og pulserende natteliv. Nogle af de mest populære oplevelser og attraktioner i Los Cristianos omhandler Los Cristianos Strand, Las Vistas Strand og Siam-parken. Du har muligvis også lyst til at kigge forbi berømte steder som Aqualand Costa Adeje, Fanabe Strand og El Duque Strand under dit ophold.
Hvordan er vejret i Los Cristianos?
August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. I Los Cristianos regner det i gennemsnit 115 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Los Cristianos?
Den største lufthavn, som er Tenerife (TFS-Tenerife South), befinder sig 12,9 km fra centrum, dog kan Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) og også være en mulighed.Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.

Flere valgmuligheder