Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Resorter i Låsby

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Resorter i Låsby

Dayz Søhøjlandet
4 out of 5
Lille Amerika 10,10, Gjern, SIL
Hent priser

Dette resort med familievenlig profil ligger i landlige omgivelser i Gjern, kun 1,5 km fra Jysk Automobilmuseum (Jutland Car Museum) og ca. 10 km fra Silkeborg ...

4/5Very Good! (76 anmeldelser)
Super hus med lækkert vandland.

"Super hus med lækkert vandland. Vandland dog ikke så stort som vi havde troet, men dog bestemt tilfredsstillende. :-) Dejligt med de øvrige aktiviteter på stedet - især det kreative værksted var vores børn (7-12 år) glade for. Eneste minus var at der i vores bestilling stod at huset havde mikroovn ..."…"

Anmeldelse fra 3. aug. 2017

Dayz Søhøjlandet
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Låsby
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Låsby

Låsby Kro og Hotel
Låsby Kro og Hotel
3 out of 5
Hovedgaden 49, Låsby
Prisen er DKK 716 pr. nat
3.9/5Very Good! (291 anmeldelser)

"Låsby Kro var en behagelig overraskelse. Hyggeligt sted med god atmosfære og venlig betjening. Maden var fremragende. Et sted der varmt kan anbefales"…"

Anmeldelse fra 17. jan. 2020

Låsby Kro og Hotel
Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus
2 out of 5
M.P. Bruuns Gade 27, Aarhus
Prisen er DKK 550 pr. nat
4.3/5Excellent! (1,137 anmeldelser)

"Armatur på badeværelse ikke renset, spindelvæv i vinduerne.. en elkedel ville være okay, så man kunne lave sig en kop aftenkaffe.."…"

Anmeldelse fra 9. mar. 2020

Wakeup Aarhus
Zleep Hotel Aarhus Skejby
Zleep Hotel Aarhus Skejby
3 out of 5
Tangen 45, Aarhus
Prisen er DKK 525 pr. nat
4.3/5Excellent! (184 anmeldelser)

"På grund af Coronatider var restaurant lukket. Ellers glimerne de sted."…"

Anmeldelse fra 10. maj 2020

Zleep Hotel Aarhus Skejby
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en ferie på resort i Låsby?
Har du brug for en pause, kan et ophold på et resort være det ideelle sted til at forkæle dig selv med fantastiske faciliteter og servicer, du behøver på en afslappende ferie i Låsby. Det kan være, at et af de komfortable resorthoteller, som befinder sig i området, er lige præcis det, du søger, hvad enten du leder efter fantastiske restauranter, shoppingmuligheder eller masser af aktiviteter til børnene.
Hvad er det bedste resort til et ophold i Låsby?
Vores mest populære resorter nær Låsby: Dayz Søhøjlandet - Resort med familievenlig profil, der har 4 stjerner. 8,9 km fra Låsby. Tilbyder et vandland, en børnepool og gratis parkering.
Hvad kan jeg opleve i Låsby?
Himmelbjerget, Den Gamle By og NRGi Arena er nogle interessante seværdigheder i området. Yderligere seværdigheder i området inkluderer Tivoli Friheden og Musikhuset Aarhus.
Hvordan er vejret i Låsby?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 2°C. I Låsby regner det i gennemsnit 942 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Låsby?
Flyv til Karup (KRP-Midtjyllands Lufthavn), som befinder sig 46,1 km væk fra byen. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du leje en bil til turen.