Søg efter billige hoteller nær Wien Intl. lufthavn

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Mest populære hoteller i nærheden af Wien Intl. lufthavn

NH Vienna Airport Conference Center
4 out of 5
1 km fra Wien Intl.
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 740
per night
Mar 1 - Mar 2
4.1/5Very Good! (2,216 anmeldelser)
Meget centralt i forhold til lufthavnen

"Hotellet ligger ca. 50 meter fra togstationen, ca. 100 meter fra lufthavnens afgangshal og ca. 200 meter fra ankomsthallen. Hotellet er ideelt beliggende i forhold til overnatning i forbindelse med sen ankomst eller tidlig afgang til/fra Wien med fly. Trods hotellets størrelse, så var der hele tiden ..."…"

Anmeldelse fra 6. sep. 2019

NH Vienna Airport Conference Center
Moxy Vienna Airport
3 out of 5
1.1 km fra Wien Intl.
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 702
per night
Mar 1 - Mar 2
4.3/5Excellent! (2,817 anmeldelser)

"Good bedroom and very nice bed and shower. Too much loud in the amenities after a long day to be able to rest or have some food..."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Moxy Vienna Airport
das Reinisch bed & breakfast
3 out of 5
2.9 km fra Wien Intl.
DKK 598
per night
Feb 28 - Feb 29
3.7/5Good! (157 anmeldelser)
Første besøg

"Det var lidt svært at finde fra lufthavnen. Hotellet og opholdet var udmærket. Servicen var helt i top. Flinke mennesker på hotellet. Det eneste minus var vejret. Det var alt for varmt. Men det ko ikke hotellets skyld."…"

Anmeldelse fra 13. aug. 2013

das Reinisch bed & breakfast
HEINHOTEL vienna airport
4 out of 5
3 km fra Wien Intl.
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 714
per night
Mar 20 - Mar 21
3.6/5Good! (224 anmeldelser)

"Fint nok hotel. Prisen måske lidt for høj i forhold til standard, men hotellet ligger tæt på lufthavn. Nemt at køre via lejet bil fra lufthavn og til hotellet."…"

Anmeldelse fra 28. okt. 2018

HEINHOTEL vienna airport
Moderne Lejlighed til 4 i Schwechat
Hent priser
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Sauber und freundlich!

"Sehr sauber und ein äußerst freundliches Personal!"…"

Anmeldelse fra 25. aug. 2019

Moderne Lejlighed til 4 i Schwechat
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel nær Wien Internationale Lufthavn: Når du har brug for en overnatning nær Wien Internationale Lufthavn, er der mange hoteller at vælge imellem i en afstand af 3-6 kilometer fra lufthavnen. Vælg mellem gode familiehoteller, internationale hotelkæder og billige hoteller nær Wien Internationale Lufthavn med morgenmad, en hyggelig bar, en god restaurant og andre faciliteter, som du har brug for.

Hoteller nær Wien Internationale Lufthavn til alle

Lufthavnen ligger ca. 18 kilometer fra Wien, og du finder hoteller i alle prisklasser og med mange forskellige faciliteter som en god restaurant, sauna, Wi-Fi, børnevenlige menuer og morgenmadsrestaurant i området omkring lufthavnen. Næsten alle hoteller nær Wien Internationale Lufthavn tilbyder lufthavnstransport mellem lufthavnen og hotellet, og parkeringsplads, hvis du ankommer i bil.

Har du behov for motion, kan du finde flere hoteller med fitnesscenter, og et par hoteller tilbyder sauna og spaafdeling. Flere hoteller nær lufthavnen har desuden store familievenlige værelser med plads til hele familien. Området omkring lufthavnen egner sig også fortrinligt til en morgen- eller aftenløbetur. Nyd livet, brug hotellets faciliteter, og få gode feriedage i Wien.

Reserver en pakkerejse med flybilletter, billeje og hotel nær Wien Internationale Lufthavn

Når du bestiller din rejse til Wien Internationale Lufthavn, kan det være en god idé at reservere ferien som en samlet pakkerejse. Det er nemt, for når du har fundet dine flybilletter til Wien Internationale Lufthavn, bliver du spurgt, om du vil tilføje et hotel til din reservation. Gør du det, har du en pakkerejse. Får du brug for en bil, når du er i Wien, kan du inkludere billeje i Wien Internationale Lufthavn i din reservation. Det kan være rart at have en bil til rådighed på rejsen, så det er nemt at komme udenfor bygrænsen og udforske omegnen, og da mange hoteller nær lufthavnen i Wien tilbyder parkering, er det ikke noget problem at finde en parkeringsplads.

Offentlig transport fra dit hotel nær Wien Internationale Lufthavn til centrum

Har du ikke en bil til rådighed, er det nemt at komme fra lufthavnen og ind til Wiens centrum med offentlige transportmidler. City Airport Train kører dagligt mellem lufthavnen og centrum og er den hurtigste måde at tage turen på. Det tager blot 16 minutter at køre mellem lufthavnen og centrum med lufthavnstoget. Også Wiens S-Bahn kører mellem lufthavnen og centrum – en tur på ca. 25 minutter – og der er desuden mange busser på strækningen.

Klassisk musik og sachertorte tæt på dit hotel nær Wiens Internationale Lufthavn

Måske er du rejst til Wien for at gå til koncert i Wiener Musikverein, Theater an der Wien eller i Wiener Konzerthaus eller for at spise et stykke sachertorte og drikke kaffe på en af Wiens ikoniske caféer. Uanset om du er til klassiske strygerkoncerter, opera eller musicals, finder du helt sikkert en forestilling i Wien, som vil imponere dig. Din sachertorte er uden tvivl også god, og ellers må du bare prøve en ny café i morgen.

Ofte stillede spørgsmål

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Wien Intl.