Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Spar tid og penge med en pakkerejse til Horomerice

Er Horomerice ikke på din rejseønskeliste? Det er næppe så overraskende! Det er fjernt fra alfarvej, men er helt sikkert værd at tage til.

Spar tid og penge med en pakkerejse til Horomerice

Der kan i nogle tilfælde være penge at spare ved at booke en pakkerejse med overnatning og fly gennem Expedia. Der er få ting, der er mere ukompliceret end at samle dine flybilletter og hotel i en samlet pakke, så du kan spare endnu mere. Tænk blot på alt det, du kan bruge besparelsen på i Horomerice.

Hvis du finder et pakketilbud, kan der være mulighed for at spare en god sjat penge.

Rundt regnet 400 flyselskaber og 321,000 hoteller verden over står klar til at blive reserveret via vores indgående internationale søgedatabase.

Du finder gode priser på din rejse til Horomerice på Expedia.

Er du usikker på din reservation? Vi opkræver ikke afbestillingsgebyrer, hvis du ombestemmer dig.

Tag på en tur til Horomerice

Nationens hovedstad Prag finder man 8 km sydøst for Horomerice.

Snup en dagstur til Statenice. Det ligger kun 2 km nordvest for Horomerice. Prags Borg og Karlsuniversitetet er blandt de mest besøgte steder. Det Astronomiske Ur er et andet sted at overveje.

Udendørstyper samles ved denne region for at se de forskelligartede naturlige attraktioner. Du kan selv opleve magien ved Hostivař-søen og Kunratice Skov, henholdsvist 17 km og 15 km fra Horomerice,

Lokalområdet indeholder en håndfuld betagende naturlige seværdigheder. Prags Botaniske Have og Den Kongelige Have er blot et par af de anbefalelsesværdige naturattraktioner i nærheden.

Generali Arena (fodboldstadion) er i Prag, 6 km sydøst for Horomerice. Det er hjemmebane for AC Sparta Prag. De dage, hvor der spilles kamp, er stadion fyldt med rødbrun og hvid, som er holdfarverne i AC Sparta Prag.

Skigebiet Holzhau, der ligger 85 km væk, er et oplagt sted at at stå på snowboard og ski. Så når temperaturen er nået ned under frysepunktet, er det bare om at tage det varme skitøj på.

Prag Zoo og Strahov Kloster i Velké Přílepy er værd at tage til. Denne nærliggende destination er 4 km væk fra Horomerice. Lobkowicz Palads og Sejrspladsen er nogle ekstra attraktioner. De ligger ca. 4 km udenfor Horomerice, i Tuchoměřice.

Du skal rejse 45 km sydøst for Horomerice for at komme til Benesov. Her er der masser at se og gøre, for eksempel Den gamle jødiske kirkegård (Starý židovský Hřbitov), Benesov-pladsen og Ferdinand-bryggeriet. Hvis du vil opleve endnu mere, så er andre gode muligheder Ruiner af et franciskanerkloster og St. Nicholas Cathedral.

Når tiden kommer til at vende hjem, kan du sende dit sidste "Na shledanou" til alle de søde mennesker, du har mødt, og begynde at planlægge din næste rejse.

Du skal ikke bekymre dig over dine check-in-tider. Vær blot bevist om, at den nærmeste lufthavn befinder sig 6 km mod sydvest.

Overnatningssteder i Horomerice

Med en spændende destination som Horomerice er det naturligt, at der findes et stort udvalg af overnatningsmuligheder at vælge imellem. Der er nemlig 371 overnatningssteder i Horomerice.

Rejsende, som er interesserede i en seng i den mere eksklusive ende af skalaen, vil elske en tur til Horomerice, som tilbyder adskillige fantastiske indkvarteringsmuligheder, som f.eks. Four Seasons Hotel Prague, beliggende på Veleslavinova 2a, eller Mandarin Oriental, Prague, på Nebovidska 459/1. Pension Tara - Hostel, beliggende på Havelská 505/15, og Sophie's Hostel, på Sophie's Hostel, er to mere økonomiske muligheder, der er værd at kaste et blik på, hvis du gerne vil spare lidt penge.


Bedste hoteltilbud i Horomerice

Se alle 2.002 overnatningssteder i Horomerice
Relax Park MODRÁ STODOLA DKK 330
Anmeldelse fra 6. mar. 2019
Se oplysninger
 
Relax Park MODRÁ STODOLA

Relax Park MODRÁ STODOLA

Spojovaci 918, Horomerice
   
  3,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Nice clean hotel near the airport at a very reasonable price

  Grandior Hotel Prague DKK 485
  Anmeldelse fra 10. sep. 2019
  Se oplysninger
   
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Prag
    
   4,5 ud af 5
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Det lå meget centralt og tæt på alt. Sporvogn og metro nemt at bruge og forstå.

   Grandium Prague DKK 599
   Anmeldelse fra 22. aug. 2019
   Se oplysninger
    
   Grandium Prague

   Grandium Prague

   Politickych veznu 913/12, Prag
     
    4,4 ud af 5
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dejligt centralt beliggende hotel. Desværre alt for meget larm i forbindelse med morgenmad. Piano kombineret med megen menneskestøj gør det absolut ikke bedre. Ellers intet at klage over.

    K+K Hotel Central Prague DKK 605
    Anmeldelse fra 6. aug. 2019
    Se oplysninger
     
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Prag
      
     4,5 ud af 5
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Et dejligt hotel tæt på alt det man skal opleve i Prag. Morgenmaden er ganske udemærket, friske råvarer og god kaffe. Jeg har bestemt fået værre andre steder. Personalet er meget venlige og imødekomne. Et sted jeg bestemt vil bo, næste gang jeg skal til Prag.

     Grand Majestic Plaza DKK 424
     Anmeldelse fra 19. jul. 2019
     Se oplysninger
      
     Grand Majestic Plaza

     Grand Majestic Plaza

     Truhlarska 16, Prag
       
      4,5 ud af 5
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Fantastic hotel. Very nice and helpfull staff. Great breakfast. Only disadvantage to this hotel (and it’s not their fault) is the very high parking fee, The hotel didn’t have anymore space so we had to pay 82 euros for three days in the Palladium shopping center parking space.

      Corinthia Hotel Prague DKK 572
      Anmeldelse fra 21. jul. 2019
      Se oplysninger
       
      Corinthia Hotel Prague

      Corinthia Hotel Prague

      Kongresova 1, Prag
        
       4,2 ud af 5
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Værelset var ikke klar, men vi fik en opgradering, så meget ok. Kan varmt anbefale exclusiv, der inkluderede snacks, mad, vin, øl og god betjening. Eneste minus var, vi kunne ikke finde VIP indtjekning.

       Hotel Majestic Plaza DKK 425
       Anmeldelse fra 18. sep. 2019
       Se oplysninger
        
       Hotel Majestic Plaza

       Hotel Majestic Plaza

       Stepanska 33, Prag
         
        4,3 ud af 5
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Elevatoren et dårlig, da den er beregnet til 8 personer og der kan max være 3 personer i den for ellers kan døren ikke lukke. Døren bliver ved med at går op.

        Plus Prague Hostel DKK 87
        Anmeldelse fra 20. maj 2019
        Se oplysninger
         
        Plus Prague Hostel

        Plus Prague Hostel

        Praha 7 - Holesovice, Prívozní 1, Prag
          
         4,1 ud af 5
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         We had a wonderful stay. The staff was very helpful and polite. The room were clean and spacious. However, the breakfast at the restaurant was horrible with old and dry cold cuts, dry bread, and no juice in the juice machine. But apart from the restaurant everything was great.

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.