Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Boutique-hoteller i Granadilla de Abona

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Boutique-hoteller i Granadilla de Abona

Casas Bioclimáticas Iter
5 out of 5
P.I. granadilla, s/n, Granadilla de Abona, Tenerife
Hent priser
4.6/5Wonderful! (14 anmeldelser)
Fed og anderledes oplevelsened små minus

"Bemærk. Når du booker for du bare tildelt en tilfældig bolig. Af de 55 foto her var ikke et eneste af den bolig vi fik. Stedet dur ikke hvis man har parfume allergi, da visse dele af sengetøj og puder samt hynder på sofaen var vasket med parfume. Der er lidt støj fra fly men det var ok. Husene ligger ..."…"

Anmeldelse fra 9. dec. 2019

Casas Bioclimáticas Iter
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Boutique-hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i Granadilla de Abona

Søg efter hoteller i Granadilla de Abona på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Granadilla de Abona ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Granadilla de Abona
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Granadilla de Abona område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Granadilla de Abona, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Granadilla de Abona
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Granadilla de Abonahoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste overnatningssted i boutique-stil i Granadilla de Abona?
Casas Bioclimáticas Iter er en villa med 5 stjerner, som hitter blandt rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 24 værelser, gratis parkering og en balkon eller terrasse.
Hvad kan jeg se og opleve i Granadilla de Abona?
Området er vellidt for havet og spaerne, som begge er ting, du kan udforske under dit ophold. Nogle af de mest populære oplevelser og attraktioner i Granadilla de Abona omhandler El Médano Strand, Los Cristianos Strand og Aqualand Costa Adeje. Du har muligvis også lyst til at kigge forbi velkendte steder som Siam-parken, Las Vistas Strand og Fanabe Strand på din rejse.
Hvilken type vejr kan jeg forvente, når jeg rejser til Granadilla de Abona?
Hvis du har en forståelse for, hvordan vejret er i Granadilla de Abona, kan du bedre planlægge din rejse. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Granadilla de Abona er i gennemsnit på 116 mm.
Hvordan kommer jeg bedst frem til mit boutique-hotel i Granadilla de Abona?
Du har flere muligheder, når du skal til Granadilla de Abona. Den nærmeste store lufthavn, som er Tenerife (TFS-Tenerife South), befinder sig 6,6 km fra hjertet af byen, dog kan Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord) også være en mulighed. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Granadilla de Abona

Flere valgmuligheder