Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Rejse til Give

Skal du snart rejse til Give, Give, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Give et godt sted at starte for at få lidt mere information om Give. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Give bliver perfekt.

Ferie Give:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Give? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Give. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Give for at nå det hele. Selvom du har besøgt Give før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Give for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Give, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Give. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Give, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Give? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Give. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Give, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Give ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Give og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Give. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Bedste hoteltilbud i Give

Se alle 644 overnatningssteder i Give
Danhostel Givskud Zoo DKK 500
Anmeldelse fra 15. jul. 2019
Se oplysninger
 
Danhostel Givskud Zoo

Danhostel Givskud Zoo

Løveparkvej 2B, Givskud, Give
   
  4,2 ud af 5
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  meget venlig personale, godt morgenmad og faciliteter. Gulvet ind på værelset var beskidt, som om der ikke var blevet støvsuget. Ellers var alt rigtig fint

  Diagonalkroen DKK 650
  Anmeldelse fra 5. jan. 2020
  Se oplysninger
   
  Diagonalkroen

  Diagonalkroen

  TORVET 1, Give
    
   3,9 ud af 5
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   God service og fine værelser. Da køkkenet ikke var åbent endnu da det var tæt efter nytår sørgede værten for morgenmad, som vi så selv kunne lave, i en lejlighed, der blev stillet til rådighed.

   Thyregod Kursuscenter DKK 490
   Anmeldelse fra 6. jan. 2020
   Se oplysninger
    
   Thyregod Kursuscenter

   Thyregod Kursuscenter

   Skolegade 8, Thyregod, Give
     
    3,6 ud af 5
    2.5 ud af 5.0 Stjerner

    Stille og roligt sted lidt ude på landet. Der var alle de fornødenheder, vi havde brug for incl. en fin morgenmad.

    SkandiHest DKK 660
    SkandiHest

    SkandiHest

    Gødsbølskovvej 3, Give
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette lejlighedskompleks ligger i Give, kun 15 km fra Give Golfklub, LEGOLAND® Billund Resort og Lalandia. Derudover ligger Lego House og Skulpturpark Billund ca. 15 km derfra.

     Give Family Apartment DKK 799
     Anmeldelse fra 17. feb. 2020
     Se oplysninger
      
     Give Family Apartment

     Give Family Apartment

     Hospitalsgade 32, Give, Jutland
       
      5,0 ud af 5
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Rigtig fin og stor kælderlejlighed. God lejlighed til prisen.

      Give City Apartment DKK 549
      Anmeldelse fra 14. nov. 2019
      Se oplysninger
       
      Give City Apartment

      Give City Apartment

      Rødhusbakken 3, Give
        
       4,5 ud af 5
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Rigtig skøn perle der havde alt man kunne forvente og mere til. Vi delte lejligheden med venner fra Frankrig til en Lego tur og det var perfekt i afstand til Lego og med nemt til indkøb. Kommer gerne igen. Nemt også med offentlig parkering skråt overfor.

       Danakilde DKK 590
       Danakilde

       Danakilde

       13 Rørbækvej, Give
         
        2.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 2,1 km fra Give-Egnens Museum og 3,1 km fra Give Golfklub. Derudover ligger LEGOLAND® Billund Resort og Lalandia ca. 20 km derfra. Du kan desuden gå til Give Station på 15 minutter.

        3 Værelses Overnatning i Give
        3 Værelses Overnatning i Give

        3 Værelses Overnatning i Give

        Grønborgvej, Give, Syddanmark
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette feriested ligger i Give, kun 3,7 km fra Give-Egnens Museum og 4,6 km fra Give Golfklub. Derudover ligger LEGOLAND® Billund Resort og Lalandia ca. 20 km derfra.