Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Whistler

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til Vancouver

Destinationslufthavn Vancouver Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn YVR
Destination Vancouver

Om Whistler

Fly til Whistler

Whistler er et af de største skiresorter i Nordamerika og tiltrækker friluftmennesker, der elsker naturen og i særdeleshed vintersport. Med lidt over 100 km til Vancouver er Whistler den perfekte destination for dem, der elsker at tilbringe deres tid i det fri. Tag med damptoget Whistler Mountaineer for at opleve den absolut mest maleriske tur til Whistler fra Vancouver. De mest ivrige skiløbere kan hyre en helikopter til at tage dem med til de mest afsidesliggende pister, hvor de kan få en enestående oplevelse. Der er også mulighed for at købe billet til et fly, hvorfra man kan nyde en storslået udsigt over bjergene og hele området.

Actionflydt ferie i Whistler

Selvom der er mere end 200 pister til alpinski og snowboard fordelt over hele resortet, byder Whistler på meget mere end blot skiløb. I Whistler ligger der en mountainbikepark, som har åbent fra maj til oktober, og nogle af pisterne omdannes om sommeren til cykelstier, som man kan benytte ved at tage med den praktiske gondol til toppen – bare rolig, der er både plads til dig og din cykel. Vandreture er også populære, og der findes en række ruter for både begyndere og erfarne i nærheden af byen. Om vinteren bliver de selvsamme stier til fantastiske langrendsruter. Hvis du elsker at tilbringe tid på greenen, kan du om sommeren benytte flere golfbaner, som er i mesterskabsklassen.

Nem reservation af flyrejser til Whistler

Expedia kan hjælpe dig med hele din rejseplan, lige fra at finde oplysninger om billige flybilletter til Whistler til at finde tilbud og rabatter, som kan hjælpe dig med at spare penge på hele rejsen. Find de bedste rabatter på flybilletter til Whistler lige her på Expedia.dk, og du kan tilmed samtidigt reservere et hotel eller en bil og spare flere penge takket være Expedias praktiske kombinationsmuligheder. Du kan finde, booke og købe pakkerejser, der passer perfekt til din personlige rejse. Lad Expedia hjælpe dig med at bestille din billige flyrejse til Whistler i dag.