Starten af hovedsektionen
Ikon for tur-retur
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Salou

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Populære flyrejser til Salou

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Salou

Expedia-flyrejser til Salou

Hvis du er på udkig efter fly til Salou, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Salou og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Salou med et hotelophold.

Afbudsrejser til Salou giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Salou - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Salou, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Salou hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Nov 10, 2019

Sæderne kunne godt være bedre. Undrer mig over, at der ikke blev fyldt op på de gode sæder.

Oct 1, 2019

Serviceydelser var 100% fraværende hvis man ikke vil betale ekstra og det er selvfølgelig ok på en lavprisrute. Til gengæld kunne vi fint spise vores medbragte sandwich uden problemer.

Apr 18, 2019

Nemt og hurtigt

Apr 14, 2019

Det ville være dejligt med en grats kop kaffe ombord

Jan 17, 2019

For lidt benplads

Oct 11, 2018

Always a very friendly cabin crew