Billige flybilletter til Leicester

Billigste flyrejser til Leicester

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 699, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Aer Lingus
easyJet
Scandinavian Airlines
easyJet
Aer Lingus
Air France
British Airways
Lufthansa
Brussels Airlines

Om Leicester

Expedia-flyrejser til Leicester

Hvis du er på udkig efter fly til Leicester, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Leicester og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Leicester med et hotelophold.

Afbudsrejser til Leicester giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Leicester - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Leicester, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Leicester hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Leicester?
Hvis det er med fly, du rejser, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal flyve til. Leicester har nemlig kun en af slagsen – Birmingham (BHX).
Hvor langt ligger BHX fra Leicester?
Turen fra BHX ind til Leicester centrum er ret lang, eftersom terminalen ligger 45 km fra centrum. Der kan derfor godt gå noget tid, før du kan smide din bagage på dit hotel i byen.
Kan jeg flyve til Leicester i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Leicester forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Leicester?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Leicester, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Leicester med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Leicester, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Leicester?
BHX er den eneste store lufthavn i Leicester. Før du letter, vil det være en god idé at finde ud af en ting eller to om lufthavnen. Det kan eksempelvis være rart at vide, at terminalen ligger 45 km fra centrum.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Leicester?
24 luftfartsselskaber flyver til Leicester fra intet mindre end 108 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Leicester?
Ryanair og Aer Lingus har mange afgange til Leicester. Hop på et fly fra Ryanair i South Dublin, hvorfra størstedelen af de rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Leicester?
Er du ved at planlægge en fantastisk tur til Leicester? Med 860 direkte fly hver uge er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Leicester fra?
Passagerer flyver ofte fra Dublin, South Dublin og Kilmainham, når de skal til Leicester.
Hvor lang tid tager det at flyve til Leicester Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Dublin til Leicester er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 5 minutter. Fra South Dublin tager det omkring 1 time og 5 minutter, og fra Kilmainham er der 1 time og 5 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Leicester?
De fleste erfarne rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe din rejse. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Leicester?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en rejse være krævende. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse tips til at få en ukompliceret begyndelse på din tur til Leicester.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det allerførste skal du pakke pas, vigtige papirer, pung og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå. En god roman og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du håber på at tage en lille lur, kan en nakkepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og renseservietter, så du kan være frisk som en fisk, når du hopper af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der er forbudt hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er skarpt, brændfarligt eller eksplosivt. Det omfatter hobbyknive, barberblade, sprøjtemaling og nytårsraketter. Sportsudstyr som hockeystave og objekter, der kan skade andre mennesker, såsom skydevåben og ammunition, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør næsten være allerhøjeste prioritet, når du beslutter, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder. Rummelige, flade sko er altid en god idé.
  • En sygdom kaldet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en mulig risiko på lange flyrejser. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af manglende fysisk aktivitet på flyet. En måde at forhindre netop dette på er at lave regelmæssige øvelser for fødder og ben, mens du sidder i dit sæde. At hoppe i et par støttestrømper kan også være en god idé.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Leicester?
Det hele handler om forberedelse. Vi har udarbejdet nogle nyttige tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen. Leicester kan godt gøre sig klar:

  • Hav dit pas og boardingpas lige ved hånden. Det er nemlig det første, du vil blive spurgt til i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og andre småting, såsom høretelefoner, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden det bliver din tur.
  • Du må undvære teknologien nogle minutter. Din telefon, tablet og anden elektronik skal også en tur igennem scanneren.
  • Væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Lette gummisko er et godt valg af fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem lufthavnskontrollen. Sikkerhedssko og andre tunge sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande eller lommeknive om bord på flyet. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal de i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Leicester
DestinationslufthavnBirmingham
IATA-kode til destinationslufthavnBHX
DestinationBirmingham
Flyrejsens pris699, kr

Populære flyrejser til Leicester

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 299, kr for en enkeltbillet og 699, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines