Starten af hovedsektionen

Billigste flyrejser til Farnborough

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Apr 6, 2019

Wifi bør være gratis for ALLE passagerer, eller fjern skiltene på sæderne i Sas Go, for det der med at tingene står med småt på et skilt i lommen det er så åndssvagt og lige lovligt lummert

Feb 2, 2019

Kaffe/te burde være gratis ombord som SAS

Jan 25, 2019

Vi blev desværre forsinket halvanden time fra Billund pga. et teknisk problem. Men personalet var hele tiden yderst informative og hjælpsomme i forbindelse med transit i London.

Dec 28, 2018

For lidt benplads til høje mennesker. Intet strømudtag eller lign i mit sæde. Ellers Ok

Oct 30, 2018

Der var ingen mad. Skule betale hvis man ville have noget

Oct 23, 2018

Super service: blev hentet i rullestol i Heathrow fra flyet -kan ikke rigtigt gå i øjeblikket.

Oct 8, 2018

BA er ikke så ringe som jeg husker dem. Heller ikke på den efterfølgende oversøiske flytur.

Oct 5, 2018

Desværre betydelige forsinkelser både i Cph og i Heathrow

Om Farnborough

Expedia-flyrejser til Farnborough

Hvis du er på udkig efter fly til Farnborough, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Farnborough og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Farnborough med et hotelophold.

Afbudsrejser til Farnborough giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Farnborough - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Farnborough, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Farnborough hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Oplysninger om flyrejsen til Farnborough

Destinationslufthavn Heathrow
IATA-kode til destinationslufthavn LHR
Destination London

Populære flyrejser til Farnborough

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.