Starten af hovedsektionen
Ikon for tur-retur
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Ændringsgebyrer annulleres på udvalgte flyrejser. 

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.


Billigste flyrejser til Cannes

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Populære flyrejser til Cannes

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Cannes

Flyrejser til Cannes

Din ferie i Cannes i Sydfrankrig bliver som i en romantisk film. Hjemstedet for en af verdens mest berømte filmfestivaler bliver snart kulisse for din bedste ferie. Luk øjnene, og forestil dig en by med yachts, spændende natklubber, perfekte strande, smarte butikker og indflydelsesrige mennesker. Pak dit bedste tøj, så du kan promenere blandt de mange besøgende på Rue Meynadier og Rue d'Antibes. Husk også at besøge Promenade de la Croisette, Le Suquet og Musée de la Marine. Lej en bil i Cannes, så du kan køre en tur rundt i de mange flotte kvarterer med imponerende villaer og palæer. Dette er en af de bedste aktiviteter, som du kan kaste dig ud i. Du finder ingen anden by med så meget historie, naturlig skønhed og overdådighed nogen steder. Du kan rejse som en berømthed, når du vælger billige flybilletter til Cannes fra os her på Expedia.dk. Brug et øjeblik i dag på at reservere flybilletter til en smuk pris til denne smukke by, hvor verdens smukkeste mennesker mødes.

Fly til Cannes

Reservér flybilletter til Cannes i dag

I modsætning til de mange forretningsfolk, skuespillere, instruktører og andre kendte mennesker, der rejser til Cannes i år, behøver du ikke en personlig assistent til at bestille dine billetter. Du har venner hos Expedia, der kan fungere som dine personlige rejseplanlæggere. Brug et øjeblik på at indtaste den by, du vil flyve fra, og dine rejsedatoer i vores værktøj til onlinebooking. Vi kan endda få dig til at føle dig som en diva ved at indsnævre din søgning til lige netop den lufthavn og det flyselskab, som du ønsker. Vi lover ikke at fortælle nogen i Cannes, hvor lidt du rent faktisk har betalt for dine flybilletter til Cannes.

Sådan kommer du til den franske riviera med fly

Begynd en dejlig ferie med at tage et fly til Côte d'Azur Lufthavn (NCE) i Nice i Frankrig. Denne lufthavn har en fantastisk placering meget tæt på Cannes med al dens glitter og glamour. Denne lufthavn er også førstevalget for de mange stjerner, der besøger byen, når den berømte filmfestival afholdes i Cannes hvert år i maj. Hvis du vil udforske mere af den franske riviera, kan du benytte vores flyafgange fra Côte d'Azur Lufthavn, så du har råd til at feste som en filmstjerne med en almindelig lønmodtagers budget.

Nyd godt af specialtilbud på flybilletter til Cannes

Inden du helt forsvinder i alle dine drømme om glamourøse aktiviteter i Cannes, kan du nyde virkelighedens budgetvenlige tilbud. Vi hjælper dig med at gøre indtryk på de andre rejsende ved at give dig adgang til gode tilbud på de absolut bedste hoteller i Cannes. Hvis du benytter dig af et af vores gode tilbud, har du masser af penge til overs til at nyde champagne og kaviar med stjernerne. Nyd en stjernerolle på årets ferie ved at bestille et af vores tilbud på billige flyrejser til Cannes på Expedia i dag.

Oplysninger om flyrejsen til

Destinationslufthavn Cannes
IATA-kode til destinationslufthavn NCE

Anmeldelser fra verificerede kunder

Feb 23, 2019

Dårligt man ikke tilbyder wifi gratis til alle