Billige flybilletter til Baltimore

Om Baltimore

Går din næste ferie til Baltimore i Maryland? I Baltimore med tilnavnet Charm City finder du et hav af fantastiske museer, universiteter, historiske skibe, flotte havneanlæg og fashionable kvarterer. Hæng ud i de historiske gader tæt på Fell's Point med nogle af byens bedste restauranter, butikker, barer og interessepunkter. Gå ikke glip af Walters Art Museum, Fort McHenry National Monument, Oriole Park at Camden Yards og Baltimore Museum of Art. Hele familien vil elske Maryland Zoo og byens National Aquarium. Campus ved Johns Hopkins University er også altid et besøg værd. Drømmer du om at beundre det blinkende lys fra byens skyline og skibsværfter fra en romantisk dokhavn med udsigt over Baltimores Inner Harbor? Skaldyr skal ikke nødvendigvis være dyre! Vi bringer Marylands fantastiske ret med krabbe inden for økonomisk rækkevidde. Expedia har billige flyrejser til Baltimore, som du kan købe allerede i dag.

Book billige fly i dag

Spar penge med vores onlinereservationsværktøjer, og få flere penge til sjove ferieoplevelser eller restaurantbesøg. Det tager kun et minut at indtaste dine rejsedatoer og din afrejseby og få de garanterede bedste priser. Vi samarbejder med næsten alle flyselskaber og lufthavne for at give dig de størst mulige besparelser. Uanset om du planlægger en forretningsrejse eller en familieferie, har vi samlet alt, hvad du skal bruge, på ét sted.

Få den bedst mulige ankomst

Med flybilletter til Baltimore Washington Internationale Lufthavn (BWI) lander du lige der, hvor det sker. Lad os at hjælpe dig med billig billeje til dit ophold i Baltimore, så snart du lander. Uanset om du rejser direkte hjem fra Baltimore eller videre til en af USA's andre spændende byer, finder du billige flyrejser fra Baltimore Washington Internationale Lufthavn hos os.

Find fantastiske tilbud på flyrejser til Baltimore, Maryland

Har du lovet dig selv, at du ikke vil betale for meget for din flyrejse til Baltimore? Vi hjælper dig med at holde dit løfte med fantastiske tilbud på både flybilletter og hoteller. Det er i orden at bruge tid på at finde alle Baltimores historiske monumenter, men det er ikke i orden at bruge en evighed på at finde billige flybilletter. Undgå besværet, og book flyrejser til Baltimore til de garanteret laveste priser på Expedia.dk i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Baltimore?
Hvis du rejser med fly, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal gå efter. Baltimore har nemlig kun en af slagsen – Baltimore, MD (BWI-Baltimore Washington Intl. Thurgood Marshall).
Hvor langt er der til BWI Marshall Lufthavn (BWI) fra Baltimore?
Der er 13 km fra BWI Marshall Lufthavn (BWI) ind til Baltimore midtby. Gør dit liv nemmere ved at undersøge den hurtigste måde at komme fra lufthavnen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til Baltimore i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Baltimore forløber uden problemer ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den nemmeste måde at holde dig opdateret om de aktuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og de seneste rejsevejledninger fra myndighederne.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Baltimore?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Baltimore, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Baltimore med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Baltimore, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Baltimore?
Hvis du har planer om at besøge Baltimore, vil du formentligt ankomme til Washington, DC (DCA-Ronald Reagan Washington National) (60 km from downtown). Baltimore, MD (BWI-Baltimore Washington Intl. Thurgood Marshall) (13 km from downtown) er en anden stor lufthavnsterminal.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Baltimore?
I alt findes der 19 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Baltimore fra 120 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Baltimore?
United Airlines og American Airlines er blot nogle af de mest benyttede flyselskaber, der flyver til Baltimore. Mange rejsende flyver fra Chicago med United Airlines.
Hvor mange direkte fly er der til Baltimore?
Med cirka 4.689 direkte fly ugentligt vil du lande i Baltimore, før du kan nå at sige: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Baltimore fra?
Rejsende flyver oftest fra Burlington, Hudson og Belmont, hvis de skal til Baltimore.
Hvor lang tid tager det at flyve til Baltimore Lufthavn?
Flyvetiden afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Burlington til Baltimore er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 53 minutter. Fra Hudson går der omkring 1 time og 44 minutter, og fra Belmont er der 2 timer og 21 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Baltimore?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flyrejse. Priserne vil ofte være dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Det er også en god idé at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din destination har mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre terminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe billetterne. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Baltimore?
Hvis du ikke er ordentligt forberedt, kan en flyvetur være vanskelig. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse nyttige tips til en ukompliceret begyndelse på din ferie til Baltimore.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du pakke pas, rejsedokumenter, kreditkort og medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå. En god bog og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsfilm er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du har planer om at tage en kort lur, kan en rejsepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og vådservietter, så du kan være frisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos de forskellige flyselskaber, men generelt gælder det om at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, lommeknive, spraydåser og nytårsraketter. Sportsudstyr såsom skøjter og genstande, der kan skade andre passagerer, såsom skydevåben og sværd, må heller ikke komme med om bord.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være allerhøjeste prioritet, når du bestemmer dig for, hvad du skal have på om bord. Tænk endelig også godt over valget af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give opsvulmede fødder. Rummelige, flade sko er altid et godt bud.
  • Du er muligvis bekendt med dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at formindske risikoen. Ifør dig støttestrømper, sørg for at drikke nok vand, og hold fødder og ben i gang. Gå en tur rundt i kabinen, eller lav nogle øvelser i flysædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Baltimore?
Hemmeligheden er, at være forberedt, inden du når frem til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Baltimore på ingen tid. Følg disse råd, så ferien får en god begyndelse:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise boardingkort og pas til personalet i lufthavnskontrollen. Så hav dem lige ved hånden for ikke at skulle rode rundt, når du når frem.
  • Derefter er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få alarmen til at reagere. Det omfatter blandt andet hovedtelefoner samt din jakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Elektronisk udstyr som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du kommer hurtigt online igen.
  • Glem ikke at fjerne væsker fra håndbagagen. Væsker skal som oftest sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det kan godt ske, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være klogt at iføre dig nemme sko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Baltimore
DestinationslufthavnBaltimore
Destinationslufthavnens IATA-kodeWAS