Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Bed and Breakfasts i Capdepera

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Bed and Breakfasts i Capdepera

Zhimbad B&B by the sea
2.5 out of 5
Carrer Arquitecto Alomar, 1, Capdepera, Illes Balears
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Hent priser

Dette Bed & Breakfast ved stranden ligger i Capdepera, kun 0,2 km fra Son Moll Strand og 2,2 km fra Cala Agulla Strand. Derudover ligger Playa Na Ferradura og ...

3.2/5 (20 anmeldelser)

"Das Personal war super, die zimmer könnten allerdings etwas mehr komfort haben. Dennoch waren wir rundum zufrieden"…"

Anmeldelse fra 25. jul. 2019

Zhimbad B&B by the sea
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Capdepera
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Capdepera

Rusticae Hotel Can Simoneta
Rusticae Hotel Can Simoneta
5 out of 5
Carretera Artà-Canyamel Km 8, Finca Torre Canyamel, Capdepera, Mallorca
Prisen er DKK 3.541 pr. nat
4.9/5Exceptional! (30 anmeldelser)

"Incredibly friendly staff, attentive service, beautiful and perfectly located property, and amazing food. Peaceful atmosphere with plenty of amenities for all guests."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Rusticae Hotel Can Simoneta
Park Hyatt Mallorca
Park Hyatt Mallorca
5 out of 5
Prisen er DKK 4.436 pr. nat
4.7/5Exceptional! (109 anmeldelser)
Super oplevelse

"Fantastisk ophold i et relativt nyt byggeri, der minder om et lille bysamfund i sig selv. Høj kvalitet overalt - materialer, vores værelse, faciliteter, service og ikke mindst morgenmaden. Super svømme og fitness faciliteter lige i nærheden, som man kan benytte. Men der er også et lille gym og spa ..."…"

Anmeldelse fra 3. mar. 2019

Park Hyatt Mallorca
Protur Turó Pins Hotel
Protur Turó Pins Hotel
4 out of 5
C/. Ses Sevines esq. Cala Lliteras, Capdepera, Mallorca
4.7/5Exceptional! (115 anmeldelser)
Ok men ikke 5 stjerner

"Dejligt hotel men måske ikke helt 5 stjerner, man skal kunne acceptere rigtig mange børn som til til tider fylder lidt for meget"…"

Anmeldelse fra 24. aug. 2018

Protur Turó Pins Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Capdepera?
Leder du efter et overnatningssted med færre værelser end et hotel og behagelige omgivelser, så er det muligt, at et Bed & Breakfast er det perfekte valg til din ferie i Capdepera. Hvis du glæder dig at lære mere om Capdepera ved at besøge forskellige seværdigheder, vil Capdepera Slot og Cala Ratjada Fyrtårn helt sikkert være attraktioner, som er et besøg værd.
Overvejer du et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Bed & Breakfasts har en helt særlig stemning – uanset om det er haven, eller om de er på grund af de smukke værelser, så er det helt sikkert de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til et sjovt sted at ophold sig.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Capdepera?
Nedenfor finder du en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Zhimbad B&B by the sea: 2,5 stjerner, 16 værelser. 2,5 km fra hjertet af Capdepera. Nyd godt af spisning på stedet og en bar. Petit Hotel Hostatgeria La Victoria: 3 stjerner, 13 værelser. Ligger 29,8 km fra centrum. Nyd godt af spisning på stedet og en bar. Uafhængigt Gæsteområde i Smukke Finca: 27,7 km fra hjertet af downtown.
Hvordan er vejret i Capdepera?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. I Capdepera regner det i gennemsnit 479 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Capdepera?
Brug eventuelt lidt tid på at udforske Cala Agulla Strand og Son Moll Strand, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt sætte Capdepera Slot og Capdepera Golf på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg rundt i Capdepera?
Flyv til Palma de Mallorca (PMI), som befinder sig 61,9 km væk fra centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at leje en bil.