Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

California Academy of Sciences

Denne enorme videnskabelige institution er et af verdens største naturhistoriske museer.

California Academy of Sciences blev grundlagt i 1853, blot tre år efter at den gyldne stat blev medlem af unionen, og er i dag en videnskabelig institution, som er anerkendt på verdensplan. Den tiltrækker hvert år flere end en million besøgende. Denne seværdighed omfatter et akvarium, et planetarium og et naturhistorisk museum.

Der foregår væsentlig forskning inden for de humanistiske videnskaber bag akademiets døre. Globale eksperter inden for botanik, antropologi, ornitologi, geologi og en række andre fagområder arbejder her. Akademiet blev komplet ombygget i 2008 og er nu en markant seværdighed, som er populær hos både besøgende og lokale.

Besøg Steinhart-akvariet, som indeholder en fireetagers kuppel, som er opført med henblik på at indfange regnskovens klima og biologi. Kom tæt på 38.000 levende arter fra hele verden, lige fra den afrikanske pingvin til hajer og pigrokker.

Bliv forbløffet over universets undere i Morrison Planetarium, et moderne fuldt digitalt planetarium, som giver besøgende det mest nøjagtige billede af universet til dato.

Gå til Kimball Natural History Museum for at se udstillinger fra hver en afkrog af Jorden. Udstillingerne viser livets udvikling på jorden, fra forhistorisk tid til nutiden.

Der er rundvisninger bag kulisserne på akvariet og akademiet hver dag samt en aften om ugen for besøgende over 21 år. (Du finder en plan over tidspunkterne på hjemmesiden). Vidende guider hjælper dig med at få mest muligt ud af dit besøg. Hvis al den lærdom gør dig sulten, kan du nyde et måltid i den kosmopolitiske Academy Café eller i Moss Room.

California Academy of Sciences ligger midt i Golden Gate Park og er nemt at komme til med offentlige transportmidler, bil, cykel og busser. Bemærk, at parkeringspladsen blive hurtigt fyldt op i weekenden og på ferie- og helligdage.

Akademiet har åbent hver dag bortset fra til Thanksgiving og jul.


Guide til at udforske Californien Academy of Sciences


Bedste hoteltilbud i Californien Academy of Sciences

Se alle 1.840 overnatningssteder i nærheden af Californien Academy of Sciences
InterContinental San Francisco DKK 914
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

888 Howard Street, San Francisco, CA
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art og Westfield San Francisco Centre. Derudover ligger Warfield Theater og SHN Curran Theatre 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Market St & 5th St Stop på 5 minutter og Powell St. Station på 7 minutter.

  Stanyan Park Hotel DKK 859
  Stanyan Park Hotel

  Stanyan Park Hotel

  750 Stanyan Street, San Francisco, CA
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i San Francisco, kun 10 minutters gang fra Golden Gate-parken og University of Californien San Francisco. Derudover ligger Universitet i San Francisco og Kunstpaladset ca. 5 km derfra. Carl St & Stanyan St Stop ligger inden for 4 i minutters gang, mens Carl Street & Cole Street Station ligger inden for 7 minutters gang.

   Geary Parkway Motel DKK 681
   Geary Parkway Motel

   Geary Parkway Motel

   4750 Geary Blvd, Richmond District, San Francisco, CA
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette motel ligger i Richmond District, kun 2 km fra Conservatory of Flowers, Golden Gate-parken og Californien Academy of Sciences. Derudover ligger Universitet i San Francisco og De Young Museum ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Irving St & 9th Ave Stop på 27 minutter og Irving St & 8th Ave Stop på 28 minutter.