Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

BrørupDanmark

Tag forbi Lego House – bare en af mange seværdigheder, du bør se i Brørup.

Mest populære hoteller i Brørup

Anslået pris pr. nat for 2 voksne
Søgården Brørup
Søgården Brørup
4 out of 5
Stadionvej 7-11, Brørup
Prisen er DKK 775 pr. nat

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter, ca. 15 km fra Glad Zoo, Holsted Golfklub og Vejen Golfklub. Du kan desuden gå til Brørup ...

4/5Very Good! (155 anmeldelser)
Fint sted i hyggelige omgivelser

"Dejligt værelse i fine omgivelser. Rummeligt og pænt og rent. Køkkenet lavede en glimrende middag til en fair pris. Morgenmaden skal der arbejdes på. Den er langt fra hvad man kan forvente."…"

Anmeldelse fra 26. feb. 2020

Søgården Brørup
"foldingbro Kro" - Idyl ved Kongeåen
"foldingbro Kro" - Idyl ved Kongeåen
Konge??vej, Brørup, Syddanmark

Dette feriested ligger i Brørup, kun 4,9 km fra Glad Zoo og ca. 20 km fra Holsted Golfklub og Nationalpark Vadehavet. Derudover ligger Vejen Golfklub 19,2 km ...

"foldingbro Kro" - Idyl ved Kongeåen
Kongeåkroen
Kongeåkroen
2.5 out of 5
Kongeåvej 111, Brørup, Foldingbro

Dette hotel ligger i det historiske kvarter, kun 5,3 km fra Glad Zoo og ca. 20 km fra Holsted Golfklub og Vejen Golfklub. Derudover ligger Nationalpark Vadehavet ...

3.8/5Good! (18 anmeldelser)

"Kroen - komforten - værelserne svarer til prisen. Men priserne på f. eks kaffe - vand -øl - vin er alt for høje, 40 kr for en kop kaffe er for meget. På cafe i Brørup koster 2 kaffe med 2 kager 50 kr. ialt. Så der blev ikke købt ekstra af os."…"

Anmeldelse fra 30. sep. 2019

Kongeåkroen

Populære steder at besøge i Brørup

LEGOLAND® Billund Resort
Billede af LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND® Billund Resort

4/5(17 anmeldelser)

Sådan var barndommen aldrig! Drøn ned ad rutsjebaner, og oplev Jordens kulturelle og naturlige undere med verdens favoritklodser.

Lego House
Billede af Lego House

Lego House

4/5(7 anmeldelser)

Lego House er et af de mest berømte seværdigheder i Billund, som er et besøg værd. Giv dig tid til at opleve det, som dette vandrevenlige område er kendt for, nemlig sine vandlande.

Lalandia
Billede af Lalandia

Lalandia

5/5(6 anmeldelser)

Skandinaviens største badeland byder på vandrutsjebaner og bølgebassiner, skøjteløb, klatring, bueskydning og feriehytter, som er perfekte til et weekendophold.