Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Resorter i Brønderslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

2.5 out of 5
Bredgade 17-19, Brønderslev
Prisen er DKK 692 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
3.1/5 (218 anmeldelser)
Et ophold på det jævne.

"Sengen meget blød og slidt. Stolene på værelset meget slidte, betræk gået i stykker. Ekstremt lille badeværelse. Brusekabinen så lille at den ene skulder rører fliserne, mens den anden rører forhænget. Restauranten hyggelig, og maden smagte godt ( var ikke inkluderet i opholdet) morgenmaden på det ..."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Hotel Phønix Brønderslev
Hostel Brønderslev

Hostel Brønderslev

2 out of 5
Knudsgade, Brønderslev
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.1/5Very Good! (47 anmeldelser)
Lækkert hostel med store værelser

"Hostel Brønderslev har lækre værelser, supergode fællesfaciliteter, ligger smukt i et grønt område med en dejlig park ved siden af - et godt sted at overnatte og helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til. Gode senge, lækre dyner/puder, godt udstyret køkken og super nemt låsesystem - det hele ..."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2020

Hostel Brønderslev
Zleep Hotel Aalborg

Zleep Hotel Aalborg

3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 21. nov. til 22. nov.
4.3/5Excellent! (434 anmeldelser)
Kan klart anbefales

"God beliggenhed, nem tjek-in, gode værelser, rent og pænt overalt. Parkeringshus lige rundt om hjørnet. Yderst venlig hjælp i receptionen."…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Zleep Hotel Aalborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at holde ferie på resort i Brønderslev?
Expedia kan hjælpe dig med at kigge efter resorter og andre overnatningssteder, som har lignende faciliteter og komfort. Hvis du har svært ved at finde er resort i Brønderslev, som dækker dine behov, kan du bruge søgefiltrene til at lede efter 4-stjernede og 5-stjernede hoteller eller efter overnatningssteder med faciliteter som pools og alt inklusive. Vi gør det nemt at booke fantastiske overnatningssteder, så du blot skal tænke på at planlægge din ferie.
Hvad er det bedste resort til et ophold i Brønderslev?
Vores mest populære resorter ikke langt fra Brønderslev: Dayz Grønhøj Strand - Overnatningssted med familievenlig profil, der har en bedømmelse på 3,5 stjerner. 16,2 km fra Brønderslev. Tilbyder et gratis vandland, en sæsonbestemt udendørs pool og en indendørs pool.
Hvad kan jeg opleve i Brønderslev?
Hvis du er interesseret i lokale seværdigheder, er Fårup Sommerland, Løkken Strand og Blokhus Strand nogle spændende steder at besøge. Andre seværdigheder i området inkluderer Rubjerg Knude Fyr og Lindholm Høje.
Hvordan er vejret i Brønderslev?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Brønderslev er i gennemsnit på 908 mm.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Brønderslev?
Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 21 km væk fra centrum. Vil du udforske det omkringliggende område, så tag et tog fra Brønderslev Station.