Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Brønderslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

2.5 out of 5
Bredgade 17-19, Brønderslev
Prisen er DKK 692 pr. nat fra 31. okt. til 1. nov.
3.1/5 (218 anmeldelser)
Et ophold på det jævne.

"Sengen meget blød og slidt. Stolene på værelset meget slidte, betræk gået i stykker. Ekstremt lille badeværelse. Brusekabinen så lille at den ene skulder rører fliserne, mens den anden rører forhænget. Restauranten hyggelig, og maden smagte godt ( var ikke inkluderet i opholdet) morgenmaden på det ..."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Hotel Phønix Brønderslev
Hostel Brønderslev

Hostel Brønderslev

2 out of 5
Knudsgade, Brønderslev
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
4.1/5Very Good! (47 anmeldelser)
Lækkert hostel med store værelser

"Hostel Brønderslev har lækre værelser, supergode fællesfaciliteter, ligger smukt i et grønt område med en dejlig park ved siden af - et godt sted at overnatte og helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til. Gode senge, lækre dyner/puder, godt udstyret køkken og super nemt låsesystem - det hele ..."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2020

Hostel Brønderslev
Zleep Hotel Aalborg

Zleep Hotel Aalborg

3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg
Prisen er DKK 595 pr. nat fra 21. nov. til 22. nov.
4.3/5Excellent! (431 anmeldelser)

"God oplevelse! Fint hotel til prisen. Placeret ok centralt."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Zleep Hotel Aalborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Brønderslev?
Der er måske ikke så mange muligheder, når det kommer til overnatningssteder i hjertet af Brønderslev, men Expedia kan hjælpe dig med at søge efter indkvarteringssteder i området, som har samme egenskaber som lejligheder. Når du bruger Expedia til at finde et overnatningssted, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – bekvemmeligheder, som du finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, såsom ferieboliger, lejligheder og gæstehuse.
Hvordan ved man, at en lejlighed et det rigtige valg for dig?
En lejlighed giver mulighed for at lave egen mad og giver dig ofte mere plads at boltre dig på end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo som de lokale, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er en god lejlighed til mit ophold i Brønderslev?
Nedenfor finder du nogle af de mest populære lejligheder, som befinder sig i området: Aalborg Hotel Apartments: Ligger i Aalborg, 28,1 km fra hjertet af Brønderslev. Inkluderer gratis Wi-Fi, møbleret altan og stue. Der er gratis parkering og en terrasse på stedet. Lejlighed på 1. sal i Strandpavillonen Løkken. Fra Opholdsstue ..: Ligger 17 km væk i Løkken. Balkon og stue er inkluderet. Vestbjerg Apartments: Ligger i Vestbjerg, 18,3 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet. Spacious Apartment in the Middle of Aalborg City: 25,1 km væk i Aalborg. Aalborg City apartments: Ligger i Aalborg, 25,2 km fra Brønderslev. Inkluderer gratis Wi-Fi, balkon og separat spiseområde.
Hvad kan jeg forvente af vejret under mit ophold i Brønderslev?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Brønderslev. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Brønderslev er i gennemsnit på 908 mm.
Hvad kan jeg se og opleve i Brønderslev?
Mens du udforsker området, bør du kigge forbi familievenlige seværdigheder som eksempelvis Fårup Sommerland, eller du kan blive ét med naturen under et besøg til Løkken Strand. Blokhus Strand og Rubjerg Knude Fyr er blot nogle af de attraktioner, du kan finde i området.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Brønderslev?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, er der én bekymring mindre, når du når frem til din destination. Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 21 km fra centrum. Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så tag et af togene fra Brønderslev Station.