Tilpasset til din søgning på :

Hotel Bratislava

Hoteller Bratislava
Bratislava

Tilbud med hotel + fly i Bratislava

Se alle tilbud på pakkerejser til Bratislava

Hoteller i Bratislava

Falkensteiner Hotel Bratislava-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars

Falkensteiner Hotel Bratislava

Pilarikova ulica 5, Bratislava - Kort
 
 
4,6 ud af 5 (114 anmeldelser)
Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Bratislava, kun 10 minutters gang fra Urmuseet, Skt …Mere
NH Bratislava Gate One-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars

NH Bratislava Gate One

Ambrusova 7, Bratislava - Kort
 
 
"Great"
We lost a mobile in a bus, and it contained a lot of holiday photos. The hotel was exceptionel helping us getting it back, a great help when not speaking the language. I have only set comfort to 4 stars, because the aircon was difficult adjusting, so the first night it was too cold and the rest of the nights a little to hot, otherwise the hotel was perfect.
Jacob fra Denmark
Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Bratislava, kun 5 km fra Ondrej Nepela Arena, Det Nationale …Mere
LOFT Hotel Bratislava-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars

LOFT Hotel Bratislava

Spojná 1, Bratislava - Kort
 
 
4,6 ud af 5 (734 anmeldelser)
Dette hotel ligger i hjertet af Bratislava, kun 15 minutters gang fra Landsmændenes Museum, Primate-slottet og Skt …Mere
Art Hotel William-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars

Art Hotel William

Laurinska 17, Bratislava - Kort
 
 
4,4 ud af 5 (296 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun få skridt fra Johann Nepomuk Hummel-museet og Primate-slottet. Derudover ligger Skt …Mere
Marrol's Boutique Hotel-hoteller i Bratislava
Rating: 5.0 Stars
DKK 859

Marrol's Boutique Hotel

Tobrucka 4, Bratislava - Kort
 
 
"Tæt på gågader, restauranter og alt det gode."
Dette hotel var en særdeles god oplevelse. Personalet var søde, venlige og servicemindet. Værelserne var hyggelige og smagfuldt indrettet. Der var fri minibar i prisen og såfremt der ikke var nok i køleskabet kunne man blot bede om mere. Morgenmaden bestod af en dejlig buffe med alt hvad der høre til morgenmad.
En rejsende
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet …Mere
Botel Pressburg-hoteller i Bratislava
Rating: 3.0 Stars

Botel Pressburg

Dvorákovo nábrežie, Bratislava - Kort
 
 
Dette hotel ligger i Bratislava, kun 2 km fra Det slovakiske nationalmuseum, Den nye bro og Skt. Martin-katedralen. Derudover …Mere
Tulip House Boutique Hotel Bratislava-hoteller i Bratislava
Rating: 5.0 Stars

Tulip House Boutique Hotel Bratislava

Sturova 10, Bratislava - Kort
 
 
4,7 ud af 5 (160 anmeldelser)
Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet …Mere
Mama's Design & Boutique Hotel-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars
DKK 664

Mama's Design & Boutique Hotel

Chorvatska ulica 2, Bratislava - Kort
 
 
4,5 ud af 5 (76 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Nivy, kun 2 km fra Medicka Zahrada og Primate-slottet. Derudover ligger Skt. Martin-katedralen og Den …Mere
ARCADIA Hotel-hoteller i Bratislava
Rating: 5.0 Stars

ARCADIA Hotel

Frantiskanska 3, Bratislava - Kort
 
 
4,6 ud af 5 (168 anmeldelser)
Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Bratislava, kun få skridt fra Franciskanerkirken og …Mere
Lindner Hotel Gallery Central-hoteller i Bratislava
Rating: 4.0 Stars
DKK 652

Lindner Hotel Gallery Central

Metodova 4, Bratislava - Kort
 
 
4,7 ud af 5 (83 anmeldelser)
Dette hotel ligger i Nivy, kun 3 km fra Ondrej Nepela Arena, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. Derudover ligger …Mere

Søg blandt 108 hoteller i Bratislava


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 271.000 hoteller verden over
  • Expedia opkræver intet afbestillingsgebyr
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Begræns din søgning til:

  Rejseguide for Bratislava

  Hotel i Bratislava: Slovakiets hovedstad Bratislava ligger i den sydvestlige del af landet og byder dets besøgende på kulturelle aktiviteter, eventyrlige slotte, historiske bygninger, spændende museer og en smuk omkringliggende natur med bjerge, skiområder og vingårde. Byens historiske centrum har et varieret udvalg af hoteller med fire eller fem stjerner, billige hoteller og børnevenlige hoteller.

  Overnat i Bratislavas historiske centrum

  Bratislava udgør Slovakiets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Store dele af byens historiske centrum, Starý Mesto, er blevet moderniseret de sidste årtier, og mange caféer, restauranter, butikker og hoteller er derfor åbnet i de smalle, hyggelige gader, der stadig er omringet af charmerende bygninger fra 1800-tallet. Reserver et hotelværelse i Starý Mesto, eller vælg et hotel tættere på EU’s længste flod, Donau, hvor du finder mange karakteristiske husbåde og restauranter.

  Historiske bygninger, nationalmuseer og kulinariske oplevelser

  Du kan med fordel starte dit østeuropæiske eventyr med et besøg til det storslåede hvide Bratislava Slot, som har en strategisk beliggenhed i midten af Europa og tæt på Donau-floden. Slotsbakken har været beboet i mange århundreder, og du kan med fordel deltage i en guidet rundvisning af den historiske bygning, som også huser et nationalmuseum med mere end 3.500 malerier, statuer og print. Gå en tur på slottets grunde, og besøg krigsmindesmærket Slavín, der har en fremragende udsigt over byen. En anden vigtig bygning i Bratislava, der bestemt også er et besøg værd, er den gotiske katedral Dóm Sv. Martina, som er byens største og ældste kirke.

  Et andet must for besøgende i Bratislava, som ønsker at lære mere om Slovakiet, er Det Slovakiske Nationalmuseum, landets største kulturelle center, som huser mere end 3,8 millioner genstande. Du kan også besøge Bratislava Bymuseum, der er landets ældste museum, hvor du kan blive klogere på byens begivenhedsrige fortid.

  Når sulten melder sig, kan du søge mod pladsen Hviezdoslavovo, hvis nærområde har et stort udvalg af restauranter og caféer. Mange af hovedstadens restauranter byder på autentiske slovakiske retter, men der er også mere internationale og børnevenlige restauranter at vælge mellem. Du kan også besøge en af de traditionelle vinotékas, som serverer vin fra regionen.

  Oplevelser for enhver smag

  Som Slovakiets kulturelle midtpunkt er byen fyldt med aktiviteter og begivenheder, som henvender sig til enhver smag. Se opera eller ballet på Slovakiets Nationalteater, eller hør den Slovakiske Filharmoni, der har produceret mange anmelderroste plader. Byen er også vært for adskillige festivaler såsom Bratislava Music Festival, Bratislava Jazz Days og Wilsonic Festival.

  Bratislava er omringet af en flot natur med store skovområder, søer og den historiske flod Donau. Hvis du får lyst til at komme ud i naturen, kan du med fordel tage til den store Bratislava Skovpark, der bl.a. huser grævlinger, ræve og mufflonfår. Børnene vil uden tvivl begejstres ved et besøg i Bratislavas Zoologiske Have, der har omkring 147 forskellige dyrearter såsom den sjældne hvide tiger og den hvide løve.

  Byen er også kendt for at have et levende natteliv med barer, natklubber og kasinoer. Det historiske centrum er fodgængervenligt med relativt små afstande, men du kan også gøre brug af byens gode transportsystem bestående af sporvogne og busser.

  Hotelbooking: Bratislava

  Søg efter dit perfekte hotel i Bratislava. Find et billigt hotel i Bratislava nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bratislava, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bratislava på dine foretrukne datoer.

  Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Bratislava. Book en af vores pakkerejser til Bratislava: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

  Skjul
  CollapseExpand

  Hoteller på andre populære destinationer

  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser
  *Ved disse pakkerejser svarer pakkebesparelsen som minimum til prisen på flyrejsen eller hotellet, hvis reserveret separat. Bemærk: Ved pakkerejser, der inkluderer fly, vil flyselskabet opkræve betaling for din flyrejse, men besparelserne på pakkerejsen vil svare til udgifterne forbundet med flyrejsen.