Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Bratislava

Hoteller i Bratislava

Se alle 138 hoteller i Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Hviezdoslavovo Nam 3, Bratislava 81102

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (354 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Bratislava, kun 5 minutters gang fra Det Gamle Slovakiske …

Hent priser
Film Hotel

Film Hotel

Vysoká 27, Bratislava 81106

3.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (25 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun 5 minutters gang fra Námestie Slobody, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. …

Hent priser
Marrol's Boutique Hotel

Marrol's Boutique Hotel

Tobrucka 4, Bratislava 811 02

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (1.103 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet. …

609 DKK
LOFT Hotel Bratislava

LOFT Hotel Bratislava

Štefánikova 4, Bratislava 81105

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (1.142 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bratislava Slot - Hrad, kun 5 minutters gang fra Landsmændenes Museum, Primate-slottet og Skt. …

451 DKK
ibis Bratislava Centrum

ibis Bratislava Centrum

Zamocka 38, Bratislava 811 01

3.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (610 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bratislava Slot - Hrad, kun 10 minutters gang fra Urmuseet, Skt. Martin-katedralen og Bratislava Slot. …

292 DKK
Apollo Hotel Bratislava

Apollo Hotel Bratislava

Dulovo Namestie 1, Bratislava 821 08

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (580 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Nivy, kun 3 km fra Ondrej Nepela Arena, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. Derudover ligger De …

Hent priser
FUKAS Apartments - Anenska

FUKAS Apartments - Anenska

Anenská 1, Bratislava 81421

3.0 ud af 5.0
3,5 ud af 5 (13 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger i Bratislava, kun 2 km fra Námestie Slobody, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. Derudover …

422 DKK
Holiday Village

Holiday Village

Slnecné Jazerá - Sever, Senec 90301

2.0 ud af 5.0
2,9 ud af 5 (13 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger i Senec, kun 3 km fra Senec Synagoge, Stĺp hanby-monumentet og Kostol svätého Mikuláša-kirken. …

Hent priser
Park Inn Danube

Park Inn Danube

Rybné nám 1, Bratislava 811 02

4.0 ud af 5.0
3,5 ud af 5 (324 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun få skridt fra Hviezdoslavovo-pladsen, Skt. Martin-katedralen og Den nye bro. Derudove …

Hent priser
Mercure Bratislava Centrum Hotel

Mercure Bratislava Centrum Hotel

Zabotova 2, Bratislava 811-04

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (509 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Bratislava, kun 2 km fra Landsmændenes Museum, Slavin-monumentet og …

329 DKK

De nyeste anmeldelser i Bratislava

Afgræns din søgning

Hotel i Bratislava

Hotel i Bratislava: Slovakiets hovedstad Bratislava ligger i den sydvestlige del af landet og byder dets besøgende på kulturelle aktiviteter, eventyrlige slotte, historiske bygninger, spændende museer og en smuk omkringliggende natur med bjerge, skiområder og vingårde. Byens historiske centrum har et varieret udvalg af hoteller med fire eller fem stjerner, billige hoteller og børnevenlige hoteller.

Overnat i Bratislavas historiske centrum

Bratislava udgør Slovakiets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Store dele af byens historiske centrum, Starý Mesto, er blevet moderniseret de sidste årtier, og mange caféer, restauranter, butikker og hoteller er derfor åbnet i de smalle, hyggelige gader, der stadig er omringet af charmerende bygninger fra 1800-tallet. Reserver et hotelværelse i Starý Mesto, eller vælg et hotel tættere på EU’s længste flod, Donau, hvor du finder mange karakteristiske husbåde og restauranter.

Historiske bygninger, nationalmuseer og kulinariske oplevelser

Du kan med fordel starte dit østeuropæiske eventyr med et besøg til det storslåede hvide Bratislava Slot, som har en strategisk beliggenhed i midten af Europa og tæt på Donau-floden. Slotsbakken har været beboet i mange århundreder, og du kan med fordel deltage i en guidet rundvisning af den historiske bygning, som også huser et nationalmuseum med mere end 3.500 malerier, statuer og print. Gå en tur på slottets grunde, og besøg krigsmindesmærket Slavín, der har en fremragende udsigt over byen. En anden vigtig bygning i Bratislava, der bestemt også er et besøg værd, er den gotiske katedral Dóm Sv. Martina, som er byens største og ældste kirke.

Et andet must for besøgende i Bratislava, som ønsker at lære mere om Slovakiet, er Det Slovakiske Nationalmuseum, landets største kulturelle center, som huser mere end 3,8 millioner genstande. Du kan også besøge Bratislava Bymuseum, der er landets ældste museum, hvor du kan blive klogere på byens begivenhedsrige fortid.

Når sulten melder sig, kan du søge mod pladsen Hviezdoslavovo, hvis nærområde har et stort udvalg af restauranter og caféer. Mange af hovedstadens restauranter byder på autentiske slovakiske retter, men der er også mere internationale og børnevenlige restauranter at vælge mellem. Du kan også besøge en af de traditionelle vinotékas, som serverer vin fra regionen.

Oplevelser for enhver smag

Som Slovakiets kulturelle midtpunkt er byen fyldt med aktiviteter og begivenheder, som henvender sig til enhver smag. Se opera eller ballet på Slovakiets Nationalteater, eller hør den Slovakiske Filharmoni, der har produceret mange anmelderroste plader. Byen er også vært for adskillige festivaler såsom Bratislava Music Festival, Bratislava Jazz Days og Wilsonic Festival.

Bratislava er omringet af en flot natur med store skovområder, søer og den historiske flod Donau. Hvis du får lyst til at komme ud i naturen, kan du med fordel tage til den store Bratislava Skovpark, der bl.a. huser grævlinger, ræve og mufflonfår. Børnene vil uden tvivl begejstres ved et besøg i Bratislavas Zoologiske Have, der har omkring 147 forskellige dyrearter såsom den sjældne hvide tiger og den hvide løve.

Byen er også kendt for at have et levende natteliv med barer, natklubber og kasinoer. Det historiske centrum er fodgængervenligt med relativt små afstande, men du kan også gøre brug af byens gode transportsystem bestående af sporvogne og busser.

Hotelbooking: Bratislava

Søg efter dit perfekte hotel i Bratislava. Find et billigt hotel i Bratislava nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bratislava, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bratislava på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Bratislava. Book en af vores pakkerejser til Bratislava: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false