Søg efter hoteller i nærheden af topattraktioner i Bratislava

Hoteller i Bratislava

Se alle 137 hoteller i Bratislava
Marrol's Boutique Hotel
Marrol's Boutique Hotel

Tobrucka 4, Bratislava 811 02

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (1.027 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet. …

722 DKK
Tulip House Boutique Hotel Bratislava
Tulip House Boutique Hotel Bratislava

Sturova 10, Bratislava 811-02

5.0 ud af 5.0
4,7 ud af 5 (229 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet. …

899 DKK
Mercure Bratislava Centrum Hotel
Mercure Bratislava Centrum Hotel

Zabotova 2, Bratislava 811-04

4.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (482 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Bratislava, kun 2 km fra Landsmændenes Museum, Slavin-monumentet og …

Hent priser
Hotel Saffron
Hotel Saffron

Radlinskeho 27, Bratislava 811 07

4.0 ud af 5.0
4,2 ud af 5 (260 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Bratislava, kun 2 km fra Námestie Slobody, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. …

Hent priser
NH Bratislava Gate One
NH Bratislava Gate One

Ambrusova 7, Bratislava 821-04

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (193 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Bratislava, kun 5 km fra Ondrej Nepela Arena, Det Nationale …

Hent priser
Freddie next to Mercury
Freddie next to Mercury

Jelenia 4, Bratislava 81105

2.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (141 anmeldelser)

Dette hostel ligger i Bratislava, kun 2 km fra Námestie Slobody, Slavin-monumentet og Primate-slottet. Derudover ligger Skt …

242 DKK
Hotel Antares
Hotel Antares

Sulekova 15/a, Bratislava 81103

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (154 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bratislava Slot - Hrad, kun 2 km fra Museum Policie SR, Slavin-monumentet og Bratislava Slot. Derudove …

490 DKK
Hostel Blues
Hostel Blues

Spitálska 2, Bratislava 811-08

2.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (43 anmeldelser)

Dette hostel ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Den Blå Kirke og Primate-slottet. Derudover ligger Skt. …

185 DKK
Holiday Inn Bratislava
Holiday Inn Bratislava

Bajkalska 25/A, Bratislava 82503

4.0 ud af 5.0
3,8 ud af 5 (107 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Nivy, kun 1,7 km fra Ondrej Nepela Arena og ca. 5 km fra Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. …

397 DKK
Hotel Blue Garni
Hotel Blue Garni

Hontianska 4, Bratislava 82109

3.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (27 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Nivy, kun 3 km fra Det slovakiske nationalteater, Primate-slottet og Skt. Martin-katedralen. Derudover …

368 DKK

De nyeste anmeldelser i Bratislava

Afgræns din søgning

Hotel i Bratislava

Hotel i Bratislava: Slovakiets hovedstad Bratislava ligger i den sydvestlige del af landet og byder dets besøgende på kulturelle aktiviteter, eventyrlige slotte, historiske bygninger, spændende museer og en smuk omkringliggende natur med bjerge, skiområder og vingårde. Byens historiske centrum har et varieret udvalg af hoteller med fire eller fem stjerner, billige hoteller og børnevenlige hoteller.

Overnat i Bratislavas historiske centrum

Bratislava udgør Slovakiets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Store dele af byens historiske centrum, Starý Mesto, er blevet moderniseret de sidste årtier, og mange caféer, restauranter, butikker og hoteller er derfor åbnet i de smalle, hyggelige gader, der stadig er omringet af charmerende bygninger fra 1800-tallet. Reserver et hotelværelse i Starý Mesto, eller vælg et hotel tættere på EU’s længste flod, Donau, hvor du finder mange karakteristiske husbåde og restauranter.

Historiske bygninger, nationalmuseer og kulinariske oplevelser

Du kan med fordel starte dit østeuropæiske eventyr med et besøg til det storslåede hvide Bratislava Slot, som har en strategisk beliggenhed i midten af Europa og tæt på Donau-floden. Slotsbakken har været beboet i mange århundreder, og du kan med fordel deltage i en guidet rundvisning af den historiske bygning, som også huser et nationalmuseum med mere end 3.500 malerier, statuer og print. Gå en tur på slottets grunde, og besøg krigsmindesmærket Slavín, der har en fremragende udsigt over byen. En anden vigtig bygning i Bratislava, der bestemt også er et besøg værd, er den gotiske katedral Dóm Sv. Martina, som er byens største og ældste kirke.

Et andet must for besøgende i Bratislava, som ønsker at lære mere om Slovakiet, er Det Slovakiske Nationalmuseum, landets største kulturelle center, som huser mere end 3,8 millioner genstande. Du kan også besøge Bratislava Bymuseum, der er landets ældste museum, hvor du kan blive klogere på byens begivenhedsrige fortid.

Når sulten melder sig, kan du søge mod pladsen Hviezdoslavovo, hvis nærområde har et stort udvalg af restauranter og caféer. Mange af hovedstadens restauranter byder på autentiske slovakiske retter, men der er også mere internationale og børnevenlige restauranter at vælge mellem. Du kan også besøge en af de traditionelle vinotékas, som serverer vin fra regionen.

Oplevelser for enhver smag

Som Slovakiets kulturelle midtpunkt er byen fyldt med aktiviteter og begivenheder, som henvender sig til enhver smag. Se opera eller ballet på Slovakiets Nationalteater, eller hør den Slovakiske Filharmoni, der har produceret mange anmelderroste plader. Byen er også vært for adskillige festivaler såsom Bratislava Music Festival, Bratislava Jazz Days og Wilsonic Festival.

Bratislava er omringet af en flot natur med store skovområder, søer og den historiske flod Donau. Hvis du får lyst til at komme ud i naturen, kan du med fordel tage til den store Bratislava Skovpark, der bl.a. huser grævlinger, ræve og mufflonfår. Børnene vil uden tvivl begejstres ved et besøg i Bratislavas Zoologiske Have, der har omkring 147 forskellige dyrearter såsom den sjældne hvide tiger og den hvide løve.

Byen er også kendt for at have et levende natteliv med barer, natklubber og kasinoer. Det historiske centrum er fodgængervenligt med relativt små afstande, men du kan også gøre brug af byens gode transportsystem bestående af sporvogne og busser.

Hotelbooking: Bratislava

Søg efter dit perfekte hotel i Bratislava. Find et billigt hotel i Bratislava nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bratislava, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bratislava på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Bratislava. Book en af vores pakkerejser til Bratislava: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false