Hoteller i Bratislava

Se alle 114 hoteller i Bratislava
Marrol's Boutique Hotel
Marrol's Boutique Hotel

Tobrucka 4, Bratislava 811 02

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (895 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet. …

716 DKK
Sheraton Bratislava Hotel
Sheraton Bratislava Hotel

Pribinova 12, Bratislava 811 09

5.0 ud af 5.0
4,7 ud af 5 (176 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 2 km fra Det slovakiske nationalteater, Primate-slottet og Skt. …

806 DKK
Hotel Danubia Gate
Hotel Danubia Gate

Dunajska 26, Bratislava 81108

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (260 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Den Blå Kirke og Primate-slottet. Derudover ligger Skt. …

719 DKK
Botel Marina
Botel Marina

Nabrezie arm. Gen. L. Svobodu, Bratislava 81102

3.0 ud af 5.0
3,4 ud af 5 (347 anmeldelser)

Denne husbåd ligger i hjertet af Bratislava, kun 15 minutters gang fra Det slovakiske nationalmuseum og Skt. Martin-katedrale …

Hent priser
Hotel Antares
Hotel Antares

Sulekova 15/a, Bratislava 81103

4.0 ud af 5.0
4,1 ud af 5 (134 anmeldelser)

Dette hotel ligger i hjertet af Bratislava, kun 2 km fra Museum Policie SR, Slavin-monumentet og Bratislava Slot. Derudover …

487 DKK
Hotel Albrecht
Hotel Albrecht

Mudronova 82, Bratislava 81103

5.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (74 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Bratislava, kun 15 minutters gang fra Slavin-monumentet og Bratislava Slot. …

656 DKK
Falkensteiner Hotel Bratislava
Falkensteiner Hotel Bratislava

Pilarikova ulica 5, Bratislava 81103

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (131 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Bratislava, kun 10 minutters gang fra Urmuseet, Skt. …

428 DKK
Vienna House Easy Chopin Bratislava
Vienna House Easy Chopin Bratislava

Galvaniho Street 28, Bratislava 82104

3.0 ud af 5.0
4,3 ud af 5 (131 anmeldelser)

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 5 km fra Zlaté Piesky, Ondrej Nepela Arena og Tehelne Pole-stadionet. Derudover …

Hent priser
Hotel Plus
Hotel Plus

Bulharská 72, Bratislava 821-04

2.0 ud af 5.0
3,2 ud af 5 (13 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bratislava, kun 5 km fra Zlaté Piesky, Ondrej Nepela Arena og Tehelne Pole-stadionet. Derudover ligger …

273 DKK
Hotel Avance
Hotel Avance

Medená 7426/9, Bratislava 811-02

4.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (84 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Det slovakiske nationalmuseum, Primate-slottet og Skt. …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Bratislava

Skjul indhold

Begræns din søgning

Rejseguide for Bratislava

Hotel i Bratislava: Slovakiets hovedstad Bratislava ligger i den sydvestlige del af landet og byder dets besøgende på kulturelle aktiviteter, eventyrlige slotte, historiske bygninger, spændende museer og en smuk omkringliggende natur med bjerge, skiområder og vingårde. Byens historiske centrum har et varieret udvalg af hoteller med fire eller fem stjerner, billige hoteller og børnevenlige hoteller.

Overnat i Bratislavas historiske centrum

Bratislava udgør Slovakiets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Store dele af byens historiske centrum, Starý Mesto, er blevet moderniseret de sidste årtier, og mange caféer, restauranter, butikker og hoteller er derfor åbnet i de smalle, hyggelige gader, der stadig er omringet af charmerende bygninger fra 1800-tallet. Reserver et hotelværelse i Starý Mesto, eller vælg et hotel tættere på EU’s længste flod, Donau, hvor du finder mange karakteristiske husbåde og restauranter.

Historiske bygninger, nationalmuseer og kulinariske oplevelser

Du kan med fordel starte dit østeuropæiske eventyr med et besøg til det storslåede hvide Bratislava Slot, som har en strategisk beliggenhed i midten af Europa og tæt på Donau-floden. Slotsbakken har været beboet i mange århundreder, og du kan med fordel deltage i en guidet rundvisning af den historiske bygning, som også huser et nationalmuseum med mere end 3.500 malerier, statuer og print. Gå en tur på slottets grunde, og besøg krigsmindesmærket Slavín, der har en fremragende udsigt over byen. En anden vigtig bygning i Bratislava, der bestemt også er et besøg værd, er den gotiske katedral Dóm Sv. Martina, som er byens største og ældste kirke.

Et andet must for besøgende i Bratislava, som ønsker at lære mere om Slovakiet, er Det Slovakiske Nationalmuseum, landets største kulturelle center, som huser mere end 3,8 millioner genstande. Du kan også besøge Bratislava Bymuseum, der er landets ældste museum, hvor du kan blive klogere på byens begivenhedsrige fortid.

Når sulten melder sig, kan du søge mod pladsen Hviezdoslavovo, hvis nærområde har et stort udvalg af restauranter og caféer. Mange af hovedstadens restauranter byder på autentiske slovakiske retter, men der er også mere internationale og børnevenlige restauranter at vælge mellem. Du kan også besøge en af de traditionelle vinotékas, som serverer vin fra regionen.

Oplevelser for enhver smag

Som Slovakiets kulturelle midtpunkt er byen fyldt med aktiviteter og begivenheder, som henvender sig til enhver smag. Se opera eller ballet på Slovakiets Nationalteater, eller hør den Slovakiske Filharmoni, der har produceret mange anmelderroste plader. Byen er også vært for adskillige festivaler såsom Bratislava Music Festival, Bratislava Jazz Days og Wilsonic Festival.

Bratislava er omringet af en flot natur med store skovområder, søer og den historiske flod Donau. Hvis du får lyst til at komme ud i naturen, kan du med fordel tage til den store Bratislava Skovpark, der bl.a. huser grævlinger, ræve og mufflonfår. Børnene vil uden tvivl begejstres ved et besøg i Bratislavas Zoologiske Have, der har omkring 147 forskellige dyrearter såsom den sjældne hvide tiger og den hvide løve.

Byen er også kendt for at have et levende natteliv med barer, natklubber og kasinoer. Det historiske centrum er fodgængervenligt med relativt små afstande, men du kan også gøre brug af byens gode transportsystem bestående af sporvogne og busser.

Hotelbooking: Bratislava

Søg efter dit perfekte hotel i Bratislava. Find et billigt hotel i Bratislava nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bratislava, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bratislava på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Bratislava. Book en af vores pakkerejser til Bratislava: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false