Hoteller i Bratislava

Se alle 115 hoteller i Bratislava
Marrol's Boutique Hotel
Marrol's Boutique Hotel

Tobrucka 4, Bratislava 811 02

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (905 anmeldelser)

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Naturhistorisk museum og Primate-slottet. …

Hent priser
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Hviezdoslavovo Nam 3, Bratislava 81102

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (250 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Bratislava, kun 5 minutters gang fra Det Gamle Slovakiske …

491 DKK
Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava
Grand Hotel River Park, a Luxury Collection Hotel Bratislava

Dvorakovo nabrezie, 6, Bratislava 811 02

5.0 ud af 5.0
4,8 ud af 5 (192 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod i Bratislava, kun 2 km fra Det slovakiske nationalmuseum, Bratislav …

Hent priser
Botel Gracia
Botel Gracia

Razusovo Nabrezie, Bratislava 81102

3.0 ud af 5.0
3,6 ud af 5 (327 anmeldelser)

Denne husbåd ligger i Staré Mesto, kun 10 minutters gang fra Det slovakiske nationalmuseum, Skt. Martin-katedralen og …

327 DKK
ARCADIA Hotel
ARCADIA Hotel

Frantiskanska 3, Bratislava 81101

5.0 ud af 5.0
4,6 ud af 5 (208 anmeldelser)

Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Bratislava, kun få skridt fra Franciskanerkirken og …

716 DKK
DoubleTree by Hilton Bratislava
DoubleTree by Hilton Bratislava

Trnavska Cesta 27/A, Bratislava 83104

4.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (138 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Nivy, kun 10 minutters gang fra Ondrej Nepela Arena og Det Nationale Tenniscenter. Derudover ligger …

522 DKK
Hotel Viktor
Hotel Viktor

Kremnická 26, Bratislava 851-01

3.0 ud af 5.0
4 ud af 5 (151 anmeldelser)

Dette hotel ligger tæt på lufthavnen, kun 5 km fra Sad Janka Krala, Skt. Martin-katedralen og Den nye bro. Derudover ligger …

Hent priser
Historical Centre
Historical Centre

Heydukova No. 3, Bratislava 811-08

3.0 ud af 5.0
3,9 ud af 5 (52 anmeldelser)

Denne lejlighed ligger i Staré Mesto, kun 5 minutters gang fra Johann Nepomuk Hummel-museet og Primate-slottet. Derudover …

Hent priser
Botel Pressburg
Botel Pressburg

Dvorákovo nábrežie, Bratislava 811 02

3.0 ud af 5.0
4,4 ud af 5 (11 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Bratislava, kun 2 km fra Det slovakiske nationalmuseum, Den nye bro og Skt. Martin-katedralen. Derudover …

331 DKK
Hotel Michalska Brana
Hotel Michalska Brana

Bastova 4, Bratislava 811 03

3.0 ud af 5.0
4,5 ud af 5 (199 anmeldelser)

Dette hotel ligger i Staré Mesto, kun 5 minutters gang fra Mirbach-slottet og Primate-slottet. Derudover ligger Skt. …

Hent priser

De nyeste anmeldelser i Bratislava

Skjul indhold

Begræns din søgning

Rejseguide for Bratislava

Hotel i Bratislava: Slovakiets hovedstad Bratislava ligger i den sydvestlige del af landet og byder dets besøgende på kulturelle aktiviteter, eventyrlige slotte, historiske bygninger, spændende museer og en smuk omkringliggende natur med bjerge, skiområder og vingårde. Byens historiske centrum har et varieret udvalg af hoteller med fire eller fem stjerner, billige hoteller og børnevenlige hoteller.

Overnat i Bratislavas historiske centrum

Bratislava udgør Slovakiets kulturelle, politiske og økonomiske centrum. Store dele af byens historiske centrum, Starý Mesto, er blevet moderniseret de sidste årtier, og mange caféer, restauranter, butikker og hoteller er derfor åbnet i de smalle, hyggelige gader, der stadig er omringet af charmerende bygninger fra 1800-tallet. Reserver et hotelværelse i Starý Mesto, eller vælg et hotel tættere på EU’s længste flod, Donau, hvor du finder mange karakteristiske husbåde og restauranter.

Historiske bygninger, nationalmuseer og kulinariske oplevelser

Du kan med fordel starte dit østeuropæiske eventyr med et besøg til det storslåede hvide Bratislava Slot, som har en strategisk beliggenhed i midten af Europa og tæt på Donau-floden. Slotsbakken har været beboet i mange århundreder, og du kan med fordel deltage i en guidet rundvisning af den historiske bygning, som også huser et nationalmuseum med mere end 3.500 malerier, statuer og print. Gå en tur på slottets grunde, og besøg krigsmindesmærket Slavín, der har en fremragende udsigt over byen. En anden vigtig bygning i Bratislava, der bestemt også er et besøg værd, er den gotiske katedral Dóm Sv. Martina, som er byens største og ældste kirke.

Et andet must for besøgende i Bratislava, som ønsker at lære mere om Slovakiet, er Det Slovakiske Nationalmuseum, landets største kulturelle center, som huser mere end 3,8 millioner genstande. Du kan også besøge Bratislava Bymuseum, der er landets ældste museum, hvor du kan blive klogere på byens begivenhedsrige fortid.

Når sulten melder sig, kan du søge mod pladsen Hviezdoslavovo, hvis nærområde har et stort udvalg af restauranter og caféer. Mange af hovedstadens restauranter byder på autentiske slovakiske retter, men der er også mere internationale og børnevenlige restauranter at vælge mellem. Du kan også besøge en af de traditionelle vinotékas, som serverer vin fra regionen.

Oplevelser for enhver smag

Som Slovakiets kulturelle midtpunkt er byen fyldt med aktiviteter og begivenheder, som henvender sig til enhver smag. Se opera eller ballet på Slovakiets Nationalteater, eller hør den Slovakiske Filharmoni, der har produceret mange anmelderroste plader. Byen er også vært for adskillige festivaler såsom Bratislava Music Festival, Bratislava Jazz Days og Wilsonic Festival.

Bratislava er omringet af en flot natur med store skovområder, søer og den historiske flod Donau. Hvis du får lyst til at komme ud i naturen, kan du med fordel tage til den store Bratislava Skovpark, der bl.a. huser grævlinger, ræve og mufflonfår. Børnene vil uden tvivl begejstres ved et besøg i Bratislavas Zoologiske Have, der har omkring 147 forskellige dyrearter såsom den sjældne hvide tiger og den hvide løve.

Byen er også kendt for at have et levende natteliv med barer, natklubber og kasinoer. Det historiske centrum er fodgængervenligt med relativt små afstande, men du kan også gøre brug af byens gode transportsystem bestående af sporvogne og busser.

Hotelbooking: Bratislava

Søg efter dit perfekte hotel i Bratislava. Find et billigt hotel i Bratislava nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Bratislava, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Bratislava på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Bratislava. Book en af vores pakkerejser til Bratislava: Du kan spare penge, når du booker fly og hotel samtidigt.

false